İsa Mesih gerçekten yaşamış mıdır? konusu
9747 kez okundu,
20 kez cevaplandı. En son mesaj
moderator5 tarafından gönderildi.
İsa Mesih gerçekten yaşamış mıdır? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2 3 4 5

04-12-09, 00:12
moderator5
|
|
ozgur_beyin
|
|
|
V E R A
|
|
|
ozgur_beyin
|
sevgili arkadaşlar ben daha önce müslüman olan ayrıca islam teolojisi
okumuş (ilahiyat fakültesi) bir ateistim. şu çok açık beyan bir olguki muhammed kuranı yazarken kitabı mukaddesten çok faydalanmış.
beğenmediği kıssaları kendine göre redakte etmiş sonra kurana eklemiştir.bu konuda fikir beyan eden arkadaşlar son derece haklıdır
atrıva islamcıların ısrarla savunduğu TAHRİF külliyen yalan ve uydurmadır.
çünkü kimse kutsalını bozmaz.
şu an mer-i olan incillerin öncesi yoktur dolayısıyla tahrifte yoktur.
bu yalanlar tıpkı FARAKLİT gibi uydurmadır.
bunları turan dursun sitesindede yazdım dileyenler şu linke bakabilir
http://www.turandursun.com/forumlar/...ead.php?t=3086
Yönetim Notu: Bunları sitemizde de uygun bir dille yazabilirsiniz.
|
Sevgili ozgur _ beyin
Bu sitede yakınen takip edip iman etmeleri için sürekli dua ettiğim 7 kişiden birisiniz. Bunu inanın tüm samimiyetimle söylüyorum. Belki eski bir ateist olduğum için olabilir :))) kişisel olarak dediğim gibi ateistlere sempati ve sevgi duyuyorum.
Çünkü Her ne kadar YHVH'nin varlığını red etmiş olsanız da bir ateistle konuşmak farklı bir dine mensup insanlarla konuşmakdan cok daha zevkli ve bilgi doludur. (sadece inanc anlamında değil entellektüel zevkler anlamında da diyorum )
Duam odur ki bir gün "iman ettim" mesajınızıda okuruz. YHVH'nin sizin için arzusu ne ise öyle olsun . Oğlu Yeşuah adı ile Amin
Yönetim Notu: Evet, bizim için de bir müslümandan ziyade saygılı bir ateist ile konuşmak daha zevklidir.
|
sevgili vera turan dursun itesinde neden ve nasıl ateist olduğumu açıklamıştım. kısaca söylersek beni islamın kendisi ateist yaptı.
ayrıca çoğunuzdan çok (hrıstiyanları kastettim) tüneldeki kitabı mukaddese girmişliğim vardır orda çok din münazraları yaptım ama ordaki insanların hoşgörüsüne hayran kaldım.
ama bu sitede aynı hoşgörüyü gördüğümü söyleyemem .
bana söylediklerin kendi görüşündür dediğim moderatör beni yasakladı.
yasağımın kalktığını şansa öğrendim.
size fethullahvari hoşgörü hutbesi vermeyeceğim ama lütfen sizin gibi düşünmeyenlere biraz hoş görü .
hiç bir fikir toprak altında yaşamaz yaşayamaz.
bilinmelidirki dünyanın fikir gelişimi aykırı şeyler söyleyen insanların
sayesinde gelişti.
örneğin komunizm olmasaydı sendika hareketleri bu kadar gelişemezdi.
eğer benim ne demek istediklerime kıstas getirirseniz dikatatörlerin basını gibi olmazmı
lütfen biraz hoşgörüban ve herkese terbiyesizliğe değil sadece
|
Her önüne gelenin, her istediği yere, her istediği şeyi yazmasına izin vermek hoşgörü değildir, hoşgörü olarak lanse ediliyorsa bizler hoşgörüsüz olarak lanse edilmeye razıyız.
Bu sitenin kuralları ve düzeni vardır. Buraya gelip
hristiyanlara "siz yanlış biliyorsunuz, şu şöyledir, bu böyledir" diyenlere izin vermeyiz. Her gün günlük yaşamımızda ateisti, deisti, paganı, müslümanı hepsi birden elbirliği ile
hristiyanlara
hristiyanlığı öğretmeye kalkmaktadır.
Biz sizlere fikrinizi sormadık,
hristiyanların da başka yerlere gidip "şu şöyledir, bu böyledir" demedik, bu tarz hareketleri onaylamadık, teşvik etmedik.
Sizin gözünüzde "hoşgörülü" sayılabilmek, "diktatör" olmamak için size her istediğinizi, her bölümde yazma izni vermeyeceğiz. Siz her halde kendinize özel bir hak istiyorsunuz.
Forum kurallarını apaçık bir şekilde ifade ediyoruz, bunlara uymak istemiyorsanız forum üyeliğinizi sonlandırmanız gerekir. Forumun kuralları ve düzeni belli iken, bunları esnetmeye, değiştirmeye, kendi düşüncelerini tek ve kesin doğru olarak ilan edenlere izin vermeyeceğiz.
Forum kuralları ve düzeni budur. Sizin istediğiniz şekilde istediğiniz yere yazmak için bizi hoşgörüsüz ve diktatör gibi göstermeye çalıştığınızın da farkında olduğumuzu bilmenizi isteriz.
İsa Mesih gerçekten yaşamış mıdır?
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
İsa Mesih gerçekten yaşamış mıdır?
İsa Mesih gerçekten yaşamış mıdır? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2 3 4 5
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil