HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
İsa Mesih kimdir? (PDF kitap) sayfasını paylaşmak için adres:
İsa Mesih kimdir? (PDF kitap) sayfasını paylaşmak için adres:
İsa Mesih kimdir? (PDF kitap) konusuna benzer konular;
Apollonius kimdir?Apollonius kimdir? Hakkında söylenenler doğru olabilir mi?
Tyanalı Apollon (Türkiye'nin güneyinde bir şehir) bazen İsa Mesih'in benzersizliğine karşı bir rakip olarak nitelendirilir. 1. yüzyılda yaşayan Apollon'un da mucizeler gösterdiği,...
Kutsal Kitap baskı kaliteleri, sesli kutsal kitap vb materyallerKardeşler,
Açıkcası başlığa ne yazmam gerektiğini düşündüm fakat tam bulamadım. Ülkemizde Mesih imanlısı insan sayısı fazla yok ok bunu kabul ediyorum ama imanlılar için de yeteri sayıda kaynağımız yok. Mesala Kutsal Kitap ların ciltleri çok...
Hristiyanlıkta İsa Mesih kimdir?Ben İsa'nın Hristiyanlıktaki konumunu ödevim icabı araştırıyorum ve sizden İsa'nın Hristiyanlıktaki konumuyla ilgili bilgi almak istiyorum.
SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU:Merkezdedir.
Sahte Isa/Mesih Karsiti kimdir?1 Yuhanna 4:3 bize sunu "İsa'yı kabul etmeyen hiçbir ruh Tanrı'dan değildir. Böylesi, Mesih Karşıtı'nın ruhudur. Onun geleceğini duydunuz. Zaten o şimdiden dünyadadır.." der. Sahte Isa'nin ya da Mesih Karsitinin kim olacagi konusunda bir suru oneri...
İsa Mesih kimdir? (Westminster İnanç Açıklaması)http://www.hristiyan.net/westminster/8.htm
Aracı Olan Mesih
I. Tanrı, sonsuz amacı uyarınca, biricik Oğlu Rab İsa’yı, Tanrı ve insan arasında Aracı, Peygamber, Kahin, Kral, Kilisesinin Başı ve Kurtarıcısı, her şeyin Mirasçısı ve dünyanın...