Müslüman olan Mike Tyson'un son hali

Müslüman olan Mike Tyson'un son hali hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > İslam : Müslüman olan Mike Tyson'un son hali konusu 1827 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj tesla23 tarafından gönderildi. Müslüman olan Mike Tyson'un son hali Yıllar önce cezaevinde müslüman olduğunu söyleyen Mike Tyson hapisten çıktıktan sonra müslümanlar tarafından el üstünde tutulup "hristiyanlar müslüman olmaya başladı" diye Türkiye'de bile örnek gösterilmekteydi. http://haber.mynet.com/detay/magazin/hayranlarini-uzdu/527192?utm_source=mynet&utm_medium=www&utm_campaign=home_haber_image Oysaki bu kişi ne hristiyan ne de müslümandı. Hristiyan ve müslüman camiaları kiliselerine ya da camilerine gelen kişileri hemen hristiyan ya da müslüman diye lanse etmektedirler. Bunun sonucunda da yukarıdaki gibi sonuçlar ortaya çıkmaktadır. Müslüman olan Mike Tyson'un son hali

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Müslüman olan Mike Tyson'un son hali konusu 1827 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj tesla23 tarafından gönderildi.

Müslüman olan Mike Tyson'un son hali konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Müslüman olan Mike Tyson'un son hali hristiyanlık incil isa tevrat zebur15-08-10, 13:17
admin1 Ken Block

Yıllar önce cezaevinde müslüman olduğunu söyleyen Mike Tyson hapisten çıktıktan sonra müslümanlar tarafından el üstünde tutulup "hristiyanlar müslüman olmaya başladı" diye Türkiye'de bile örnek gösterilmekteydi.

Alıntı:

2009 ABD yapımı "Felekten bir gece" isimli filmde kendini canlandıran Mike Tyson, komedi filmindeki bu rolü uyuşturucu bağımlılığı yüzünden kabul ettiğini açıkladı. "Bu rolü uyuşturucu alacak para bulabilmek için kabul ettim. Sizlerin karşısına bu şekilde çıktığım için çok üzgünüm. Filmin bu kadar başarılı olacağını hiç düşünmemiştim, tek düşüncem, uyuşturucu alabilmekti." Demir Yumruk" lakaplı ünlü boksör, daha önce tecavüz suçuyla hapis yatmış ve dövüş sırasında rakibinin kulağını ısırıp koparması ile tüm dünyada yankı uyandırmıştı.
http://haber.mynet.com/detay/magazin...me_haber_image

Oysaki bu kişi ne hristiyan ne de müslümandı.

Hristiyan ve müslüman camiaları kiliselerine ya da camilerine gelen kişileri hemen hristiyan ya da müslüman diye lanse etmektedirler. Bunun sonucunda da yukarıdaki gibi sonuçlar ortaya çıkmaktadır.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (26 Mayıs)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Müslüman olan Mike Tyson'un son hali

Müslüman olan Mike Tyson'un son hali hristiyanlık incil isa tevrat zebur16-08-10, 01:12
Aliriza

moderator1
Yıllar önce cezaevinde müslüman olduğunu söyleyen Mike Tyson hapisten çıktıktan sonra müslümanlar tarafından el üstünde tutulup "hristiyanlar müslüman olmaya başladı" diye Türkiye'de bile örnek gösterilmekteydi.

Hristiyan ve müslüman camiaları kiliselerine ya da camilerine gelen kişileri hemen hristiyan ya da müslüman diye lanse etmektedirler. Bunun sonucunda da yukarıdaki gibi sonuçlar ortaya çıkmaktadır.
Bence böyle bir kişinin hristiyan dininden ayrılması, bizler için son derece olumlu bir hareket. Toplumun yüz karası olmus böyle biri ile aynı dine inanmak istemem doğrusu.

Tencere yuvarlanmış ve kapağını bulmuş.

Yönetim Notu: Sevgili Aliriza kardeş; lütfen üslubumuza birazcık daha dikkat edelim.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Müslüman olan Mike Tyson'un son hali

Müslüman olan Mike Tyson'un son hali hristiyanlık incil isa tevrat zebur16-08-10, 19:24
saklı sevdam

Aliriza
moderator1

Bence böyle bir kişinin hristiyan dininden ayrılması, bizler için son derece olumlu bir hareket. Toplumun yüz karası olmus böyle biri ile aynı dine inanmak istemem doğrusu.

Yönetim Notu: Sevgili Aliriza kardeş; lütfen üslubumuza birazcık daha dikkat edelim.
Böbürlenme padişahım senden büyük allah var. Büyük konuşma arkadaş kimin ne olacağı belli olmaz. Kimin nasıl bir tencere olupta, nasıl bir kapağa yapışacağı hiç belli olmaz. Çok yükseklerde uçarsanız sizide bekleyen tencerede aşağılarda bir yerde olacaktır.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHayal etmek mümkün değil gül cemalin sır gibi
Sesin duymak şurda dursun geleceğin zor gibi
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Müslüman olan Mike Tyson'un son hali hristiyanlık incil isa tevrat zebur16-08-10, 21:48
Aliriza

Aliriza
moderator1

Sevgili yönetici kardeşim,
Yazdığın kritik üzerine,yazımı 4 defa okudum.Kullandığım yazı biçiminde hakaret unsuru bir ifade bulamadım. Bu zamana kadar yazdığım iletilerde kesinlikle seviyemi düşüren kavgacı ve hakaret edici bir ifade kullanmadım. İlk gönderilen yazı içinde aşağılayıcı ve hakaret edici ifadeler zaten mevcut. Örneğin, bir kişinin kavgada kulağını ısırdığı için cezaevinde yatmış,kavgacı ve uyuşturucu bağımlısı bir kişi olarak tarif ediliyor.Dikkatli okursanız,bu ifadelerin hiçbiri bana ait değil.
Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş ifadesinde kantarın topuzu biraz fazla kaçmış olabilir. Bu ifade için özür diliyorum.
Bu kişinin müslüman dinini seçmiş olmasının dikkate değer bir olay olmadığını ifade etmek için kullanmıştım.

Müslüman olan Mike Tyson'un son hali hristiyanlık incil isa tevrat zebur16-08-10, 22:39
tesla23

Aliriza
Aliriza
Yıllar önce cezaevinde

ben uzun süredir bu siteyi takip ediyorum bende bir müslümanım ne demek tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş demeki burada birilerini karalayarak prim mi yapmaya çalışıyorsun bu saçma bir düşünce bu sitenin yöneticilerinden bi ricam var lütfen beni silermisiniz ben bu düşünceleri taşıyan insanlarla ayni formda üye kalmak istemem ben bu siteyi kaç kişiye tafsiye etmiştim ama artık etmiyecem teşekürler

Yönetim Notu: İsteğiniz üzere üyeliğiniz iptal edilmiştir.

Müslüman olan Mike Tyson'un son hali konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Müslüman olan Mike Tyson'un son hali konusuna benzer konular;

Müslüman selamlaşmaları Hepinizinde bildigi gibi cogunlugu müslüman bir ülkede yasıyoruz vede onlar kendi aralsında selamlaştıklarını biliyoruz peki imanlı bir hristiyanın bu sekilde selamlaşmasında bir problem olurmu olmaz mı hic bir fikrim yok ondan dolayı sizlerin yardımına ihtiyacım var ilginize şimdiden teşekkür ediyorum tanrının eseligi üzerinizde olsun amin

Kölesi hasta olan Yüzbaşı Arkadaşlar önce arasında ilişki kurmaya çalıştığım iki ayeti yazacağım ardından sorumu. ve İnternette çok araştırdım bir dolu cevap var ve hepsi fazla zorlama cevaplar olmuş.

Hristiyan?Müslüman?İşaret??? Meraba. Ben çok uzun zamandan beri Hristiyanlığı araştırıyorum. Öncelikle şunu da söylemeliyim 11 yaşımdan beri Hristiyanlığa bir yakınlığım var. İncil'i okurken kendimi iyi hissediyorum kiliselere gitmekten de hoşlanırım ve İsa Mesih'e karşı Hristiyan olmamama rağmen çok büyük bir sevgim var. Ama din değiştirmedim belki de yanlış olacağını düşündüğümden. Bu konuda aklıma takılan soruları zaman geçmeden sormak istedim. 1-En çok aklıma takılan bu herhalde çünkü Hristiyan olmaktan beni döndüren şey bu. Kur'an ayetleri matematiksel hesaplarla geleceğe mesaj gönderiyor ya da olacak olayları haber veriyor bilinmeyen bilimsel olayları açıklıyor.(hayır kastettiğim tuzlu su tatlı su oranı değil ama 100lerce var ve bu kafa karıştırıcı mesela bebeklerin anne karnında üç evreden...

İçinde kilise olan meyhane Moda Park Lokantası, nam-ı diğer Koço, 1930'lu yıllardan bu yana içindeki küçük Rum kilisesi ile birlikte yaşıyor. 1924'te Rum balıkçılar tarafından bulunan Aya Ekaterini Ayazması, faal bir kilise. Ama kiliseye girmek için meyhanenin içinden geçmek gerekiyor. <CENTER><TABLE borderColor=#0000ff borderColorDark=#808000 cellPadding=10 width="92%" bgColor=#ff0000 borderColorLight=#ffff80 border=1><TBODY><TR><TD bgColor=#ffffff>Milattan sonra 294, İskenderiye. Aristokrat ve putlara tapan bir ailenin bir kızı olur. Adını Dorotea koyarlar. Büyüdükçe güzelliğiyle gözleri kamaştıran Dorotea, dönemin okullarında felsefe, hitabet, şiir yazma, müzik, fizik, matematik, astronomi ve tıp dersleri okur. Asaleti, fazilet sahibi olması ve güzelliği üzerine bir de kültürünü ekleyince herkes tarafından...

Feriköy Latin Katolik Mezarlığı'nın içler acısı hali!!! Bugün televizyonda haberlerde gösterdi,haçları kırmışlar mezarların başındaki,mozolelerden kemikleri dışarı çıkartıp saçmışlar,resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü:-((( En son 1,5 sene önce gitmiştim mezarlığa ve orada gömülü olan yakınlarım var... O mezarlığın çevresi uzun duvarlarla çevrilidir ve kapısında bekçi durur..Kilise yetkilileri uyuyor mu??? Bu yeni birşey değil..!!! Gerçi eskiden de vandalizm vardı,mezar üzerindeki resimler sökülüp kaidelere zarar veriliyordu,heykellerin başları kopartılıyordu... Buradan Katolik mezarlıklarından sorumlu ruhani Msgr. Marovitch'i göreve davet ediyorum,lütfen ivedilikle bir önlem alın ve mezarlığa her elini kolunu sallayanın girmesine mani olun...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih