Müslüman olan Mike Tyson'un son hali konusu
1827 kez okundu,
4 kez cevaplandı. En son mesaj
tesla23 tarafından gönderildi.
Müslüman olan Mike Tyson'un son hali konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

15-08-10, 13:17
admin1 Ken Block
Yıllar önce cezaevinde müslüman olduğunu söyleyen Mike Tyson hapisten çıktıktan sonra müslümanlar tarafından el üstünde tutulup "
hristiyanlar müslüman olmaya başladı" diye Türkiye'de bile örnek gösterilmekteydi.
|
|
Alıntı:
|
2009 ABD yapımı "Felekten bir gece" isimli filmde kendini canlandıran Mike Tyson, komedi filmindeki bu rolü uyuşturucu bağımlılığı yüzünden kabul ettiğini açıkladı. "Bu rolü uyuşturucu alacak para bulabilmek için kabul ettim. Sizlerin karşısına bu şekilde çıktığım için çok üzgünüm. Filmin bu kadar başarılı olacağını hiç düşünmemiştim, tek düşüncem, uyuşturucu alabilmekti." Demir Yumruk" lakaplı ünlü boksör, daha önce tecavüz suçuyla hapis yatmış ve dövüş sırasında rakibinin kulağını ısırıp koparması ile tüm dünyada yankı uyandırmıştı.
|
http://haber.mynet.com/detay/magazin...me_haber_image
Oysaki bu kişi ne
hristiyan ne de müslümandı.
Hristiyan ve müslüman camiaları kiliselerine ya da camilerine gelen kişileri hemen
hristiyan ya da müslüman diye lanse etmektedirler. Bunun sonucunda da yukarıdaki gibi sonuçlar ortaya çıkmaktadır.
Müslüman olan Mike Tyson'un son hali
BU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.
UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.
Sınav için dua isteği (26 Mayıs)
Facebook profilimiz
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

16-08-10, 01:12
Aliriza
|
|
moderator1
|
Yıllar önce cezaevinde müslüman olduğunu söyleyen Mike Tyson hapisten çıktıktan sonra müslümanlar tarafından el üstünde tutulup "hristiyanlar müslüman olmaya başladı" diye Türkiye'de bile örnek gösterilmekteydi.
Oysaki bu kişi ne hristiyan ne de müslümandı.
Hristiyan ve müslüman camiaları kiliselerine ya da camilerine gelen kişileri hemen hristiyan ya da müslüman diye lanse etmektedirler. Bunun sonucunda da yukarıdaki gibi sonuçlar ortaya çıkmaktadır.
|
Bence böyle bir kişinin hristiyan dininden ayrılması, bizler için son derece olumlu bir hareket. Toplumun yüz karası olmus böyle biri ile aynı dine inanmak istemem doğrusu.
Tencere yuvarlanmış ve kapağını bulmuş.
Yönetim Notu: Sevgili Aliriza kardeş; lütfen üslubumuza birazcık daha dikkat edelim.
FORUMA ÜYE OLUN! /

16-08-10, 19:24
saklı sevdam
|
|
Aliriza
|
|
|
moderator1
|
Yıllar önce cezaevinde müslüman olduğunu söyleyen Mike Tyson hapisten çıktıktan sonra müslümanlar tarafından el üstünde tutulup "hristiyanlar müslüman olmaya başladı" diye Türkiye'de bile örnek gösterilmekteydi.
Hristiyan ve müslüman camiaları kiliselerine ya da camilerine gelen kişileri hemen hristiyan ya da müslüman diye lanse etmektedirler. Bunun sonucunda da yukarıdaki gibi sonuçlar ortaya çıkmaktadır.
|
Bence böyle bir kişinin hristiyan dininden ayrılması, bizler için son derece olumlu bir hareket. Toplumun yüz karası olmus böyle biri ile aynı dine inanmak istemem doğrusu.
Yönetim Notu: Sevgili Aliriza kardeş; lütfen üslubumuza birazcık daha dikkat edelim.
|
Böbürlenme padişahım senden büyük allah var. Büyük konuşma arkadaş kimin ne olacağı belli olmaz. Kimin nasıl bir tencere olupta, nasıl bir kapağa yapışacağı hiç belli olmaz. Çok yükseklerde uçarsanız sizide bekleyen tencerede aşağılarda bir yerde olacaktır.
Hayal etmek mümkün değil gül cemalin sır gibi
Sesin duymak şurda dursun geleceğin zor gibi

FORUMA ÜYE OLUN! /

16-08-10, 21:48
Aliriza
|
|
Aliriza
|
|
|
moderator1
|
|
|
Sevgili yönetici kardeşim,
Yazdığın kritik üzerine,yazımı 4 defa okudum.Kullandığım yazı biçiminde hakaret unsuru bir ifade bulamadım. Bu zamana kadar yazdığım iletilerde kesinlikle seviyemi düşüren kavgacı ve hakaret edici bir ifade kullanmadım. İlk gönderilen yazı içinde aşağılayıcı ve hakaret edici ifadeler zaten mevcut. Örneğin, bir kişinin kavgada kulağını ısırdığı için cezaevinde yatmış,kavgacı ve uyuşturucu bağımlısı bir kişi olarak tarif ediliyor.Dikkatli okursanız,bu ifadelerin hiçbiri bana ait değil.
Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş ifadesinde kantarın topuzu biraz fazla kaçmış olabilir. Bu ifade için özür diliyorum.
Bu kişinin müslüman dinini seçmiş olmasının dikkate değer bir olay olmadığını ifade etmek için kullanmıştım.
FORUMA ÜYE OLUN! /

16-08-10, 22:39
tesla23
|
|
Aliriza
|
|
|
Aliriza
|
Yıllar önce cezaevinde
|
|
ben uzun süredir bu siteyi takip ediyorum bende bir müslümanım ne demek tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş demeki burada birilerini karalayarak prim mi yapmaya çalışıyorsun bu saçma bir düşünce bu sitenin yöneticilerinden bi ricam var lütfen beni silermisiniz ben bu düşünceleri taşıyan insanlarla ayni formda üye kalmak istemem ben bu siteyi kaç kişiye tafsiye etmiştim ama artık etmiyecem teşekürler
Yönetim Notu: İsteğiniz üzere üyeliğiniz iptal edilmiştir.
FORUMA ÜYE OLUN! /
Müslüman olan Mike Tyson'un son hali konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU

Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil