İslam - Sayfa 3

hristiyanlık Arşiv Sayfa 3 | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar : İslam - Sayfa 3

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

İslam - Sayfa 3

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu kategorinin diğer sayfaları: < 1 2 3

İslam rab isa mesih tanrı allah

Arap asıllı bir Amerikalı: İslam bir din değildir,siyasi bir ideolojidir konusu 1.102 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj 23-01-10 / 00:12 tarihinde Aliriza tarafından gönderildi. Şu anda Amerika'da yaşayan Mikhail Shafik isimli gayrimüslim bir Arap,içine doğduğu kültür ve toplumu anlatıyor: Ben İslami bir ülkede büyüdüm. Müslüman olmamama karşın,devlet okuluna gittiğim için İslam tarihi ve Kuran derslerine çalışmam gerekti.Amerika Birleşik Devletleri'ne gelinceye kadar,Muhammed'in zamanında Mekke ve Medine'de Hristiyan ve Yahudilerin yaşadıklarını bilmiyordum. Bizlere tüm Arabistan nüfusunun putperest (pagan) olduğu ve putlara taptıkları söylenmişti. Bunu İslam dünyasında tarihin ve dinin nasıl çarpıtıldığını göstermek için söylüyorum. İnanıyorum ki;eğer bu ülkelerde Arabistan'ın gerçek tarihi ve İslami istilalar öğretilseydi,bir çok müslüman dinden çıkardı veya enazından daha az radikal olurlardı. İslam Şu anda Amerika'da yaşayan Mikhail Shafik isimli gayrimüslim bir Arap,içine doğduğu kültür ve toplumu anlatıyor: Ben İslami bir ülkede büyüdüm. Müslüman olmamama karşın,devlet okuluna gittiğim için İslam tarihi ve Kuran derslerine çalışmam gerekti.Amerika Birleşik Devletleri'ne gelinceye kadar,Muhammed'in zamanında Mekke ve Medine'de Hristiyan ve Yahudilerin yaşadıklarını bilmiyordum. Bizlere tüm Arabistan nüfusunun putperest (pagan) olduğu ve putlara taptıkları söylenmişti. Bunu İslam dünyasında tarihin ve dinin nasıl çarpıtıldığını göstermek için söylüyorum. İnanıyorum ki;eğer bu ülkelerde Arabistan'ın gerçek tarihi ve İslami istilalar öğretilseydi,bir çok müslüman dinden çıkardı veya enazından daha az radikal olurlardı. Arap asıllı bir Amerikalı: İslam bir din değildir,siyasi bir ideolojidir
hristiyan

>>> Müslümanlara göre "ALLAH" ne demektir? konusu - kez okundu, - kez cevaplandı. En son mesaj 31-12-09 / 15:50 tarihinde moderator5 tarafından gönderildi. İslam Müslümanlara göre "ALLAH" ne demektir? Müslümanlara göre "ALLAH" ne demektir?
hristiyan

Hollanda'lı milletvekili:''İslam bir din değildir.'' konusu 869 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj 07-09-09 / 20:58 tarihinde Evanjelique tarafından gönderildi. Hollanda parlamentosu meclis üyelerinden PVV adlı partiye bağlı milletvekili Martin Bosma,İslam'ın bir din olarak değerlendirilmemesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. Parlamentoda yaptığı konuşma esnasında ''İslam bir din değildir'' dedi. Geert Wilders'in partisine mensup olan Bosma,bu açıklamayı okullarda verilen dini eğitim konulu bir tartışma esnasında yaptı..Dinin önemli bir kavram olduğunu ve ilk öğretim okullarında müfredatta öğretilmesi gerektiğini belirten Bosma,bunun İslam için geçerli olamayacağını söyledi.Diğer PVV partisi üyeleri bu münazara esnasında, o halde İslam'ın ne olduğu konusunda bir yorumda bulunmadılar. Daha önce partinin başkanı Wilders,bu konu hakkında bir görüşte bulunmuştu. Bir sene önce HP/De Tijd isimli dergide çıkan söyleşide ''İslam'ın bir din... İslam Hollanda parlamentosu meclis üyelerinden PVV adlı partiye bağlı milletvekili Martin Bosma,İslam'ın bir din olarak değerlendirilmemesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. Parlamentoda yaptığı konuşma esnasında ''İslam bir din değildir'' dedi. Geert Wilders'in partisine mensup olan Bosma,bu açıklamayı okullarda verilen dini eğitim konulu bir tartışma esnasında yaptı..Dinin önemli bir kavram olduğunu ve ilk öğretim okullarında müfredatta öğretilmesi gerektiğini belirten Bosma,bunun İslam için geçerli olamayacağını söyledi.Diğer PVV partisi üyeleri bu münazara esnasında, o halde İslam'ın ne olduğu konusunda bir yorumda bulunmadılar. Daha önce partinin başkanı Wilders,bu konu hakkında bir görüşte bulunmuştu. Bir sene önce HP/De Tijd isimli dergide çıkan söyleşide ''İslam'ın bir din... Hollanda'lı milletvekili:''İslam bir din değildir.''
hristiyan

İslam isa peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu kategorinin diğer sayfaları: < 1 2 3

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih