Tatmini olmıyan din müslümanlık konusu
1243 kez okundu,
8 kez cevaplandı. En son mesaj
datatip tarafından gönderildi.
Tatmini olmıyan din müslümanlık konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

09-08-11, 23:05
datatip
Dün,bir Yeni Şafak yazarı "Her müslüman,aykırı davranışları olanlara mudahale ile yükümlüdür" diye köşeyazısı yazdı.
Ağızlarındaki baklayı çıkardılar.Mahalle baskısı köşe yazıları ile gündeme daha bir oturdu.Eğer yeterli tepki almazsa ve geri adım atmazlarsa mahalle baskılarına gün doğdu demektir.
Eğer İslamiyet yada müslümanlığın tatmini olsaydı,bu kadar birbirleri ile uğraşan toplum yapısına sahip olmazdı.
Müslümanlık çok zor görevler yüklüyor.5 vakit namaz,oruç,namazda bir harf yanlış okundumu namaz silbaştan,cehennem korkusu,günah korkusu,recm,el-ayak kesme cezaları,tanrıdan ve tanrının gazabından korkma,birde Allahın kabul etmesi gibi neler neler var.
Engin müslümanlarda var ancak tatmini olmıyanlarının sesi daha çok çıkıyor helede köşeyazarlığınada gelmişler artık toplumu bölmeyede başlamışlar.
Gazetelerden,sigara içti diye;kısa pantolan giydi diye dövülen kızlarla hayırlı(!) bir ramazan geçiriyoruz
Tatmini olmıyan din müslümanlık

Yu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

10-08-11, 02:26
LovePeace15
Evet biz de caminin yanında oturuyoruz. Günde beş vakit ezan , Ramazan olduğu için de bir ilahi , kuran vs duyuyorum. Benim İncil okurken , onların orada Kuran okuması ironik :) Keşke evim kilise yanında olsaydı , kiliseden eve girmezdim herhalde :) Bu arada sigara içtiği için , kısa şort giydiği için saldırıya uğrayanları ben de duydum şükür İzmir gibi bir şehirde yaşıyorum.
Yönetim Notu: İzmir gibi bir şehir Türkiye'de olduğu için Rab'be şükürler olsun.
FORUMA ÜYE OLUN! /

10-08-11, 12:58
Lamb of GOD
|
|
datatip
|
Dün,bir Yeni Şafak yazarı "Her müslüman,aykırı davranışları olanlara mudahale ile yükümlüdür" diye köşeyazısı yazdı.
Ağızlarındaki baklayı çıkardılar.Mahalle baskısı köşe yazıları ile gündeme daha bir oturdu.Eğer yeterli tepki almazsa ve geri adım atmazlarsa mahalle baskılarına gün doğdu demektir.
Eğer İslamiyet yada müslümanlığın tatmini olsaydı,bu kadar birbirleri ile uğraşan toplum yapısına sahip olmazdı.
Müslümanlık çok zor görevler yüklüyor.5 vakit namaz,oruç,namazda bir harf yanlış okundumu namaz silbaştan,cehennem korkusu,günah korkusu,recm,el-ayak kesme cezaları,tanrıdan ve tanrının gazabından korkma,birde Allahın kabul etmesi gibi neler neler var.
Engin müslümanlarda var ancak tatmini olmıyanlarının sesi daha çok çıkıyor helede köşeyazarlığınada gelmişler artık toplumu bölmeyede başlamışlar.
Gazetelerden,sigara içti diye;kısa pantolan giydi diye dövülen kızlarla hayırlı(!) bir ramazan geçiriyoruz
|
İşte,zorla güzellik olmaz.Reklamlar,yazılar ve pankartlarla kutlu ay geldi dediler.Gördük kutlu ayı.Kadın döven yobazlarla geçiyor bunların kutlu ayı.Mahalle baskısı,ne kadar çirkin bir şey ya.Mahalledeki insanlara noluyor yani bir insan oruç tutmayınca.Üstelik dinlerini bile bilmiyorlar.Hasta olanlar falan oruç tutması gerek yok ancak bu YOBAZLAR daha sormadan direkt şiddete baş vuruyor.Muhammed Ehli işte(!)
FORUMA ÜYE OLUN! /

10-08-11, 13:14
Senerd
maalsef ülkemizi çok kötü günler bekliyor. bu hükümetin ülkeye verdiği zararlartı kolay kolay tamir edemeyeceğiz. belkide Türk ulusunun sonu bile olabilecek. tanrı korusun.
FORUMA ÜYE OLUN! /

12-08-11, 03:47
Flyboy
Bir de yüksek düzeyde bir kamu görevlisi, geçenlerde gayrimüslimlerin biraraya bir yere toplatılmasının gerekliliğinden bahsetti. İstediğimiz şekilde ibadet edebilirmişiz, ama onları "rahatsız etmeden", "birarada toplatılacağımız mahallelerde" yapacakmışız.
Ha bir de, müslümanların bize gösterdikleri hoşgörü değil, "tahammül"müş. Kendileri dahi saklamaya tenezzül etmiyorlar.
FORUMA ÜYE OLUN! /
Tatmini olmıyan din müslümanlık konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil