Evanjelique
Arap asıllı bir Amerikalı: İslam bir din değildir,siyasi bir ideolojidir
Şu anda Amerika'da yaşayan Mikhail Shafik isimli gayrimüslim bir Arap,içine doğduğu kültür ve toplumu anlatıyor:
Ben İslami bir ülkede büyüdüm.
Müslüman olmamama karşın,devlet okuluna gittiğim için İslam tarihi ve Kuran derslerine çalışmam gerekti.Amerika Birleşik Devletleri'ne gelinceye kadar,Muhammed'in zamanında Mekke ve Medine'de Hristiyan ve Yahudilerin yaşadıklarını bilmiyordum.
Bizlere tüm Arabistan nüfusunun putperest (pagan) olduğu ve putlara taptıkları söylenmişti.
Bunu İslam dünyasında tarihin ve dinin nasıl çarpıtıldığını göstermek için söylüyorum.
İnanıyorum ki;eğer bu ülkelerde Arabistan'ın gerçek tarihi ve İslami istilalar öğretilseydi,bir çok müslüman dinden çıkardı veya enazından daha az radikal olurlardı.
Bu yüzden diyorum ki;İslam bir din değil;fakat politik bir sistemdir.
Kaynak:http://www.danielpipes.org/comments/17145
moderator5
Ayrıca İslamiyet ile yönetilen veya İslamiyet hakimiyetindeki ülkelerde din değiştirmenin cezası olarak idam olmasaydı bir çok kişi din değiştirirdi.
brax
Yönetim Notu: Şunu çok iyi anlamanızı dileriz; sizlerin İslami yorumlarının ve düşüncelerinin bizim için zerre kadar önemi ve anlamı yoktur. Bu yüzden, hristiyan sitesine gelip, hristiyanlık, hristiyanlar hakkında yorum yapmayınız. Çünkü bunları okumuyoruz bile.
Aliriza
|
|
moderator5
|
|
Ayrıca İslamiyet ile yönetilen veya İslamiyet hakimiyetindeki ülkelerde din değiştirmenin cezası olarak idam olmasaydı bir çok kişi din değiştirirdi.
|
Arap ülkelerindeki vahşi kölelik rejimini modere etmeyi amaçlayan siyasi bir rejimdir. Günümüzde uygulanış biçimine baktığımızda kölelik ve kulluk rejiminin siyasi olarak devam ettirilmesi, zenginlerin gerçekten çok zengin olduğu, halkın sadaka ile geçindiği feodal ekonomik düzenin eğemen olması hedeflenmektedir.
Yönetim ve hukuk sistemi maalesef yok.Tek kişinin veya belirli bir ailenin söylediklerinin kanun olduğu ülkede,kadın nüfustan sayılmamaktadır.
İnsanları, "allah" ile aldatmaktadırlar.Anlamakt a güçlük çektiğim şeylerden birisi,neden ABD,AB ülkeleri ve İsrail,ılımlı islam rejimini desteklemektedirler? Kendi ekonomik çıkarları uğrunamı bu rejimleri destekliyorlar?
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler