| Cübbeli Ahmet Hoca'dan İslami seks Tarifi |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
|
|
|
http://haber.mynet.com/detay/guncel/...-tarifi/464522 |
|
|
|
|
|
|
damacanayla mastürbasyon ? hmmm |
|
|
|
|
|
|
Resmine dahil sadece :-D <<< ben bunu yapıyorum bu tür şahıslara ...Sizlere Sonsuz Saygılar Kardeşlerim. Rab im bizi bu tür şahıslardan her daim korusun,Amin. |
|
|
|
'Livata' hakkında yazdıkları Hristiyan ve Yahudi inançları için de aynıdır ve geçerlidir...Bu tarz sapkın ilişki imanlılara evli olsalar dahi yasak kılınmıştır.. |
|
|
|
Yine daha önce Hristiyan inancında cinselliğin sınırları hakkında bir paylaşımda bulunmuştum,oradan alıntı yapıyorum: |
|
|
|
|
|
|
:) BU programı izlemiştım hatta bırkac defa daha katılmıstı bırkac yere.herzaman aynı seylerı anlatıyor buadam.islamı farklı bır tarafa cekerek (cekmeye calısarak) anlayamayan kesıme,tatlı tatlı caktırmadan sunuyor düşüncelerını, hıc anlamayan cevrelere ıse saglam mesajlar verıyor vs..vs.. kısacası ''gercek islam yumusaktır''' tezı ıle ''İslam misyonerlıgı'' yapıyor:)) Uyanık misyoner:))) BU adam bu konusmaları da Turkıyeden baska hiçbir islam ulkesınde yapamaz o da ayrı bır konu:) İranda asılır mesela, afganıstanda da kursuna dizilir:) arabıstanı saymıyom bıle:)) |
|
|
|
|
|
|
Cübbeli Ahmet denilen kişinin ne eğitimi var, nede herhangi bir konuda yetkinliği var.Bu kişi bir ****tır ve söylediklerini ciddiye almak bile beyine işkence yapmakla eşdeğerdir.Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, laiklik ilkesini bu tür meczupların olmaması için, tüm dinlere inananların inançlarını özgürce yapabilmeleri için getirmiştir. İslam dini, çağdışı bir dindir ve mutlaka,hiristiyan dininde olduğu gibi,reforma gereksinimi var. 1450 yıl önceki yaşam biçimini, günümüze uydurmaya çalışaamazsınız. Yapmak istediğinizde işte böyle *****ları türetirsiniz. Hiristiyan dininde- Hangi mezhepten olursa olsun- bilgili olan kişilerin bu tür televizyon programlarına çıkarak halkı aydınlatmalarında büyük yarar görüyorum. Ortaçağ karanlığını halka din diye yutturacaklar. |
|
|
|
|
|
|
Programı sonuna kadar izledim ve kahkahalarla gülmekten kendimi alamadım doğrusu.:):) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben su adamın barbie konusunda dediklerine katılıyorum, kız cocuklara rol oluyor hatta soyle bi terim var barbie gibi güzel mesela.. Yani bunu açık seçiklikten deil, bi kızın 90 60 90 olculeri uzun bacakları yada upuzun saçları olmalı güzel olmak için gibi bir hedef noktası koyuyor bir cocuga.. Her insanın kendine gore bir güzelliği var ve bu bazen bazı cocukları depresif bi moda sokuyor bence ben neden güzel değilim demiş gibi hemde ergenlik çağında ve daha oncesinde belki.. Bunun etkisi olmuş olabilir gerçekten.. Bu bebekleri daha normal ortalama insanlar gibi yapsalar bence daha güzel olur.. "Kargalara bakın! Ne eker, ne biçerler; ne kilerleri, ne ambarları vardır. Tanrı yine de onları doyurur. Siz kuşlardan çok daha değerlisiniz!" - Luka 12:24 |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| cinsellik, cübbeli ahmet hoca, islam, islamda seks, islamda sex, islami seks, islami sex, islamiyet, seks, sex |