| (İslam neden hristiyanlıktan korkuyor?) İran'da müslümanlıktan hristiyanlığa geçenlere idam! |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
||||
|
||||
|
http://www.milliyet.com.tr/Dunya/Hab...stirene%20idam
|
|
|
|
|
|
|
http://haber.mynet.com/detay/dunya/b...dilecek/468288 |
|
|
|
|
|
|
Yönetim Notu: Sitemizde İslami misyonerlik yasaktır. |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|
|
|
bu nedir ya...Tanrı herkese doğru yolu buldursun.. bu islamiyet mi? teşekkürler ben almayayım.. bu mu hoşgörü bu mu insan sevgisi bu mu dinde zorlama yoktur un simgesi... |
|
|
|
|
|
|
İrtidat: Din değiştirme Mürted: İslam'dan çıkıp başka inanca geçen kimse Cezası: İdam İslam Fıkhına göre bu böyledir. Son dönemlerde İslami kesim içerisinde de bir çeşit -Hristiyan protestan arkadaşların affına sığınırım- protestanlaşma hali gözleniyor. Bu yolda ilerleyenler bu tür konuları daha yumuşak ele alıyorlar. Ama tabii bu gerçeği değiştirmiyor. Eski bir Müslüman olarak, İslam'ın çok da hoşgörülü falan olmadığını söyleyebilirim rahatlıkla. Gerek siyerden (İslam Tarihi) gerekse bizzat farklı Müslüman ülkelerde de tecrübe ederek iki kere iki dört eder kat'iyetinde biliyor ve görüyorum. Ülkemizde dahi en hoşgörülü gözüken bir nevi ılımlı İslami kesim olarak adlandırılanlar dahi ne denli öfke patlamaları yaşamakta ne tür anlamsız kaygılar gütmekteler bunları basım-yayın organlarından da takip edebiliyoruz. Ülkemiz laik olmasına rağmen bilhassa Sünni-Hanefi Müslüman olmayanların ne tür sıkıntılar çektiklerini görünce oralarda yapılanlar çok da yabancı gelmiyor insana. Ne acı!.. Tanrı merhametiyle kuşatsın tüm insanlığı. |
|
|
|
|
|
|
o iki iranlı din değiştirmeleri en doğal haklarıdır hiç bir dinde zorlama yoktur ama islami şeriat rejimle yönetilen ülkelerde böle olayların olması gerçekten çok acı aama lütfen islama mal etmeyin böle konunalrı yönetenler suçluysa dinin ne suçu var hristiyan mezhebi olan Amishler teknoloji kesinlikle red ediyolar kullanmıyolar bu mezhep teknolojiyi kullanmak istemiyosa bunun hristiyan diniyle bağdaştıramayız saygılar Yönetim Notu: Teknolojiyi kullanmamak suç değildir, kimseyi öldürmez. Hiç bir hristiyan mezhebi de din değiştirenleri öldürmez, öldürmeyi talep etmez ama İslamiyet "katli vaciptir" der... |
|
|
|
|
|
|
Yönetim Notu: Forum kurallarını okuyunuz sevgili müslüman üye. |
|
|
|
|
|
|
çünkü kendi dinlerine güvenmiyorlar. insanlar özgür bırakılsa belki de akın akın islamı bırakıp hristiyalığa geçerler diye korkuyorlar çünkü. çünkü bu iki din karşılaştırıldığında islam çok zayıf kalıyor |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| din değiştirme, hristiyan, idam, iran, islam, müslüman, şeriat |