''Müslüman mahallesinde salyangoz satmak'' diyenlere hitaben... - Sayfa 4

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > İslamiyet : ''Müslüman mahallesinde salyangoz satmak'' diyenlere hitaben... - Sayfa 4

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
blackfoal

''Müslüman mahallesinde salyangoz satmak'' diyenlere hitaben...

konu ile alakası var mı bilmiyorum ama kesinlikle eminimkibalkıkla bir alakası olacak Müslüman mahalesinde saylangoz satmak deyimi yanlıştır. Ben bir müslümanım Fakat gerçeklere bakınca Hristiyanlık yahudilik dinleri islamiyeten önce vardı acama islamiyet yayılması için hangi köyte ne satıldı sorusu akla takılır lutfen dogruya dogru densin körükörüne saplantı yapmayın

hristiyanlık
porkatal

Sevgili blackfoal,
Haklısınız. ''Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz.'' diyenler Müslümanlardır zaten. Ben de bu deyimin yanlışlığına ithafen yazımı yazmıştım.
Esenlikler dilerim...

hristiyanlık
PersPrensi

Kapı kapı dolaşıp incil dağıtan ve dinini anlatan hristiyanlara saygım büyük... Daha doğrusu inandığı dava uğruna fedakarlık yapan insanlar benim gözümde saygıyı hakeden insanlardır. Bu ülkede karşı çıkılan tek olay, incilin arasına para konularak genç beyinlerin yıkanması ve maddi menfaatlerle bağlı kılınmasıdır. Akla ve mantığa dayalı bi şekilde bu ülkede herkes inancını yayabilir, işin ucunda maddi çıkarlar olmadığı sürece...

hristiyanlık
sonsuzdiren

PersPrensi
Kapı kapı dolaşıp incil dağıtan ve dinini anlatan hristiyanlara saygım büyük... Daha doğrusu inandığı dava uğruna fedakarlık yapan insanlar benim gözümde saygıyı hakeden insanlardır. Bu ülkede karşı çıkılan tek olay, incilin arasına para konularak genç beyinlerin yıkanması ve maddi menfaatlerle bağlı kılınmasıdır. Akla ve mantığa dayalı bi şekilde bu ülkede herkes inancını yayabilir, işin ucunda maddi çıkarlar olmadığı sürece...
Rab imanlısı gerçek bir Hristiyan Tanrı Sözü Kutsal Kitap'ın arasına para koymaz;imanlılara iftira atmayınız.Tanrımız YHVH : YAHVE ya Bana ya paraya kulluk yapacaksınız;dünya zenginliğine bağlanmayınız demiştir.Genç beyinleri yıkayıp maddi menfaatlere bağlı kılanların kimler olduğunu dünyaalem bilmektedir;haddinizi biliniz.

İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı’nın bir armağanıdır. Kimsenin övünmemesi için iyi işlerin ödülü değildir.
Efesliler 2:8-9

hristiyanlık
fundat81

ben gölcükteyim. burada deprem zamanı denilen olaylar yasandı. ama bunlar karsılıklı seyler. kişinin içinde varsa kendni de kutsal saydığı inançlarını da satabilir. kimse zorla birşeyler yapmadı burada. din değiştirmede zorla yapılmaz. sonucta akli baliğ olan insanlar bağlı olduğu değerleri satmaz.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

''Müslüman mahallesinde salyangoz satmak'' diyenlere hitaben... konusuna benzer konular;

Azteklere, Kızılderililere neden peygamber gönderilmedi diyenlere cevap Kendilerinin o zamanlarda yaşayıp test edip etmediklerini çok merak ediyorum gerçekten nereden biliyorsunuz gönderilmediğini,veya şöyle söyleyeyim bu insanlar çok gelişmiş topluluklardı Baba onları sınamak için kendi hallerine bırakıp davranışlarını gözlemlemiş olamaz mı?Şeytan bizi Tanrıya karşı kötülemek için fırsat kollamıyor mu,yani dinler olmasa birbirimizi mi kesecektik?Asıl o zaman gerçek yüzümüz ortaya çıkmaz mıydı?Baba yine bize bir kolaylık sağladı fakat bunu görmezden gelip hala inkar etmeye çalışanlar var ya ne kadar şanslı olduklarını unutuyorlar.. Gelen peygamberler orada yok edilmiş olamazlar mı?Baba onlara bir şans tanımış ve onlar tepmiş olamaz mı tıpkı bizim gibi?Biz farklı mı yaptık biz öldürdük onlar öldüremez mi...

Tanrı Yehova ırkçı diyenlere ne cevap vermeliyiz? Arkadaşlar, kutsal kitapta sanki Yahudilere biraz iltimas geçiliyor gibi. Mesela sanki Yahudiler üstün ve seçilmiş bir ırkmışlar gibi anlatılıyor. Bu adalet ilkesine ters değil midir? Tanrı böyle bir şeye izin verir mi? Yönetim Notu: Yahudiler üstün değildir, seçilmiş halktır. Tanrı halkı olmaya seçilmiştir. Ancak yahudi gerçek yahudi değildir, ancak iman ile yoluna devam eden yahudi gerçek yahudidir. Yani iki tane İsrail, iki tane Yahudi vardır. Biri bedenen, bir ruhen. Profilinizdeki bilgilere göre kutsal kitapları okumaktasınız. Henüz Hiç birini bitirmediğiniz için, bazı şeyleri yukarıdaki gibi algılamanız doğaldır. Ancak düşünüldüğünde İsrail halkından olmak öyle kolay bir iş değildir, Rab YHVH'nin isteklerini imanla yerine getirme...

Cennetten arsa satmak-almak Hristiyanlıkta cennetten arsa satma-alma olayı gerçekten var mıdır? Esenlikler. Yonetim Notu: Yoktur. Tarihte bunu yapmaya calismis kisiler vardir ancak bu o kisilerin kendi dusunceleridir, hristiyanligin, Isa'nin, Kutsal Kitap'in ogretisi degildir.

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > İslamiyet : 4- ''Müslüman mahallesinde salyangoz satmak'' diyenlere hitaben... - Sayfa 4

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler