Arşiv Sayfa 14 / Bush’un duası: Tanrı İsrail’i korusun - Sayfa 14

Arşiv Sayfa 14 Bush’un duası: Tanrı İsrail’i korusun hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > İsrail : Bush’un duası: Tanrı İsrail’i korusun - Sayfa 14 konusu 8494 kez okundu, 67 kez cevaplandı. En son mesaj Sola Scriptura tarafından gönderildi. Bush’un duası: Tanrı İsrail’i korusun Bush’un duası: Tanrı İsrail’i korusun http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4758372.jpg ABD Başkanı Bush, Kudüs’teki soykırım müzesi Yad Vaşim’i ziyaretinde çok duygulandı, gözleri yaşardı ve ziyaretçi defterine "Tanrı İsrail’i korusun" diye yazdı. ABD Başkanlığı görevini üstlendiğinden bu yana ilk kez Ortadoğu ülkelerine resmi ziyarette bulunan George W.Bush, 3 günlük Filistin ve İsrail ziyaretinin son gününde, İkinci Dünya Savaşı sırasında öldürülen 6 milyon Yahudinin anısına yapılan Soykırım Müzesi’ni (Yad Vaşem) ziyaret etti ve anı defterine, "Tanrı İsrail’i korusun" yazdı. Bush’un Yad Vaşem ziyareti sırasında, müze halka tamamen kapatıldı ve çok yoğun güvenlik önlemleri alındı. Silahlı polisler ve bir polis helikopteri bölgeyi kontrol altında tuttu. Ziyareti sırasında Bush’a,... Bush’un duası: Tanrı İsrail’i korusun

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Bush’un duası: Tanrı İsrail’i korusun konusu 8494 kez okundu, 67 kez cevaplandı. En son mesaj Sola Scriptura tarafından gönderildi.

Bush’un duası: Tanrı İsrail’i korusun konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: « Birinci < 4 10 11 12 13 14

Bush’un duası: Tanrı İsrail’i korusun hristiyanlık incil isa tevrat zebur16-01-08, 00:03
Bush’un duası: Tanrı İsrail’i korusun
777maranata

[quote=Sola Scriptura;24938]
777maranata

Bu konudaki körlüğünüz ancak Ruh tarafından iyileştirilebilir. Bu yüzden daha fazla bu konudaki insan saçması düşüncelerinize cevap yazmayacağım. Size neler öğretiliyor, hangi kitapları okuyorsunuz bilmiyorum ama gerçekten çok ciddi bir yanlış içerisindesiniz. Bu arada bu konuyu gerçekten bugünün şartlarıyla da anlamanız için tek bir önerim var. 4 arkadaş edinin. Bunlardan birisi Yahudi dininine bağlı vatansever bir Yahudi olsun, diğeri ise Mesih'e iman etmiş bir Yahudi olsun, diğeri Mesih'e iman etmiş bir Filistin'li olsun, en sonuncusu ise İsrail'den nefret eden bir Filistin'li olsun. Bu 4 kişiyle yakından bu konuları konuştuğun zaman eminim ki düşünceni değiştireceksin. Çünkü benim başıma gelen buydu.

1. Selanikliler 2:15 Rab İsa'yı ve peygamberleri öldüren, bize de zulmeden Yahudiler'dir. Öteki uluslardan olanlarla konuşmamızı ve böylece onların kurtulmasını engellemekle Tanrı'nın hoşnutsuzluğuna yol açıyor ve bütün insanlara karşı geliyorlar. Böylece durmadan günahlarına günah katıyorlar. Sonunda Tanrı'nın gazabına uğradılar.
Tesekkür ederim sevgili Sola Scriptura
insan sacmasi düsünceleriniz demekle seviyenizi birkez daha ortaya koydunuz.Dikkat ettiyseniz bunca yazdiklarimdan size karsi kücük düsürücü kötü bir kelime yazmaktan hep kacindim.Ama siz yazdiklarima cevap vereceginize hep baska yönlere cekmeye ve hakaret etmeye devam ettiniz.Bütün teoloji okuyanlar hep böyle midir??Ben hadi yanlis yaptigimi farzedeyim sizin hitap tarziniz böyle mi olmaliydi?Neyse ben zaten sizden anlayis beklemiyorum.Ama baska üyelere birsey ögretmek veya onlara birsey aciklamak istiyorsaniz bunu sevgiyle yapin,alcakgönüllülükle ve yumusak huylulukla yapin.Ne diyor Korintliler Bilgi insani böbürlendirir,sevgiyse gelistirir.1.korint.8,1
Umarim verdiginiz sözü tutar da bir daha bu konuda yazmazsiniz.Sevgilerle.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Bush’un duası: Tanrı İsrail’i korusun

Bush’un duası: Tanrı İsrail’i korusun hristiyanlık incil isa tevrat zebur16-01-08, 00:28
777maranata

fevzi_90
Sevgili maranata böyle yapma işte. Sen haksızda çıksan haklıda çıksan ben yine doğru olduğunu bildiğim şeyi yazarım çizerim beni kimse susturamaz.
Ben sana sus demiyorum, savunduğun bir şey varsa buyur konuş konu ilahiyatsa Kutsal Kitap ile yok felsefe ise felsefeyle konuş. Fakat böyle kişiselleştirme. Hepimiz günahlı insanız ve damarımıza basılırsa tepki veririz.

Bak sen Almanyada yaşıyorsun belki umurunda değil ama ben Türkiyede yaşıyorum ve daha öncede yazdım bu acayip fikirler ile dünyayı dolaşan ABD li evencelikler yüzünden yarın benimde boğazımın kesilmeyeceği garantisi yok. Yaşadığım ülke cahil cuhela dolu. Yaşadığım yerde kendini kabul ettirme adına adam öldürmek için fırsat kollayan gençler var. İsraili pohpohlayan içine din karıştırılmış iğrenç siyeset hepimiz için tehlikeli. Lütfen işin içinde politika olduğunuda gör. Bu yüzden bu tip haberlere amin derken biraz düşün.

Eğer Rabde isek İsrail için dua ederken Filistin içinde edeceğiz, Sudan için Irak için Malezya için, İran içinde. Bu gece lütfen dünyanın neresinde olursa olsun ezilen öldürülen herkes için dua et. Benim yüreğimde sana karşı kötü bir şey yok bunu bilesin. Bende senin için dua edeceğim.

Sevgiler ve esenlikler olsun

Bak sevgili Fevzi ben yazmamak icin kendimi zorluyorum ama beni her seferinde yazmaya tahrik ediyorsunuz.Önceki mesajinizda beni (sevmedigim bir kelime) satasmakla sucladiniz.Ve daha baska asilsiz seylerle.Cevap vermemeyi tercih ettim. Cünkü bunlara cevap yazmam yarardan cok zarar getirecek.Ben size sus demedim cevap yazmayin dedim.Cünkü bir konuda ayri fikirdeysek bunu uzatmanin bir alemi yok.Bunun felsefeyle ve ilahiyatla bir alakasi yok.Konu basit bir dua konusudur.Amin diyen desin demeyen demesin.Nerden nereye.Hangi duaya amin denip denmeyecegi bazi kisilerin tekelinde midir?Benim amin demem Tanri'nin yerine getirecegi anlamina mi geliyor.Biz amin deriz Tanri uygunsa yerine getirir.Onun iradesi gerceklesir.Onun icin böyle kiyamet koparmaniz gerekmez.Sizin bogazlarinizin tehlikede olmasiyla amerikalilarin veya Israil'in bir alakasi yoktur.Seytanin cocuklarinin seytanca yönlendirilmeleridir.
Ne politikayla ne de Israil'i pohpohlamakla ilgileniyorum.Benim isim Kutsal Kitapla.
Merak etmeyin sevgili Fevzi ben ezilen her millet icin üzülüyor ve onlar icin dua ediyorum.Ama encok Tanri cocuklari ve Israil icin dua ediyorum.Tipki Pavlus'un dedigi gibi.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Bush’un duası: Tanrı İsrail’i korusun

Bush’un duası: Tanrı İsrail’i korusun hristiyanlık incil isa tevrat zebur16-01-08, 07:02
Sola Scriptura

Fevzi 90'a bu konuda yazdıkları için teşekkür ediyorum. Sana bütün kalbimle katılıyorum.

Sonsuzdiren ve 777maranata'ya da yazdıkları ve yazdıkları şekil için teşekkür ediyorum. Yazdıklarınıza katılmıyorum ama bazı şeyleri daha net görmemi sağladınız. Bu yüzden, "bu forumun kapanıp, sadece dua etmeye başlamamız" için artık yazmayacağım.

Esenlikle

Bush’un duası: Tanrı İsrail’i korusun konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: « Birinci < 4 10 11 12 13 14  

Bush’un duası: Tanrı İsrail’i korusun konusuna benzer konular;

Kur’ân’a Göre Allah’nın Kelâmı Ebediyete Kadar Geçerli Kalacaktır Kur’ân’a Göre Allah’nın Kelâmı Ebediyete Kadar Geçerli Kalacaktır “Allâh demişti ki: ‘Ey İsâ, ben seni öldüreceğim, bana yükselteceğim, seni inkâr edenlerden temizleyeceğim ve sana uyanları ta kıyamet gününe kadar inkâr edenlerin üstünde tutacağım.” (Al-i İmrân 3:55) Kutsal Kitap, kendisinin Tanrı’nın ebedi Sözü olduğunu iddia ettiği gibi, aynı şekilde Kur’ân’da kendisinin Tanrı’nın ebedi sözü olduğunu iddia ediyor. Dolayısıyla Tanrı’nın ebedi sözünün değiştirilmesi mümkün olamaz. Eğer Tanrı’nın Sözü gökte korunmuş bulunuyorsa, aynı zamanda yerde de korunmuş bulunacaktır. İslâmiyet’in esas öğretişlerine göre Kur’ân’ı Kerim ebedidir, yaratılmamıştır.1 Ayrıca, Kur’ân’a göre Tanrı’nın kitapları arasında bir ayrım...

Kur’ân’a Göre Mü’minler, Kutsal Kitaplar Arasında Hiçbir Ayrım Yapmazlar Kur’ân’a Göre Mü’minler, Kutsal Kitaplar Arasında Hiçbir Ayrım Yapmazlar “‘Allâh’a, bize indirilene, İbrahim’e, İsmail’e, İshak’a, Mûsâ ve İsâ’ya verilene ve (diğer) peygamberlere Rabb’leri tarafından verilene inanırız; onlar arasında bir ayırım yapmayız, biz Allâh’a teslim olanlarız.’ deyin.” (Bakara 2:136)

Kur’ân-ı Kerîm’e Göre Allah’ın Kelâmı Değiştirilemez Kur’ân-ı Kerîm’e Göre Allah’ın Kelâmı Değiştirilemez “(Bu), Allâh’ın önceden geçen (millet)ler arasında (uygulanan) kanunudur. Allâh’ın kanununu değiştirme(ye imkân) bulamazsın.” (Ahzâb 33:62) Hem Kur’ân’a göre hem de Kitab-ı Mukaddes’e göre Tanrı’nın sözlerini değiştirebilecek hiç kimse yoktur. Tanrı’nın Sözünün değiştirilemeyeceği hususunda Kur’ân-ı Kerîm ve Kitab-ı Mukaddes tam bir uyum içindedir. Bu, Kur’ân-ı Kerîm ve Kitab-ı Mukaddes arasında ortak bir noktadır. Kur’ân’dan anlaşılıyor ki, hiç kimse hiç bir zaman Tanrı’nın Sözünü değiştiremez. Şimdi Kur’ân’ın, Tanrı’nın Sözünün değişip değişmediği hakkındaki tanıklığını yorum yapmadan aktaralım.

6. bölüm - Tanrı’nın biricik Oğlu Mesih İsa’ya inanıyorum İKİNCİ BÖLÜM Tanrı’nın biricik Oğlu Mesih İsa’ya inanıyorum İyi Haber: Tanrı Oğlunu gönderdi 422 "Ama zaman dolunca Tanrı, Kutsal Yasa altında olanları özgürlüğe kavuşturmak için, bir kadından doğan, Kutsal Yasa altında doğan öz Oğlunu, Tanrı’nın evlatları olma hakkını elde etmemiz için gönderdi" (Gal 4, 4-5). İşte "Tanrı’nın Oğlu Mesih İsa ile ilgili İyi Haber" (Bkz. Lk 1, 68) (Mk 1, 1): Tanrı, halkını ziyaret etti. Tanrı İbrahim’e ve onun soyundan gelenlere verdiği sözü tuttu. (Bkz. Lk 1, 55) Bunu her türlü beklentinin ötesinde gerçekleştirdi: Tanrı "sevgili öz Oğlunu gönderdi" (Mk 1, 11). 423 Kral Büyük Herodes ve İmparator Sezar, I. Augustus zamanında İsrailli Yahudi bir genç kızdan Betlehem’de doğan, marangozluk yapan, İmparator Tiberius zamanında Vali Pontius Pilatus...

Romalılar 8:1-17 - Tanrı’nın Ruhu’yla Kurtulmak Hazırlayan: İzmir Protestan Kilisesi 9<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> Tanrı’nın Ruhu’yla Kurtulmak<o:p></o:p> Romalılar 8:1-17<o:p></o:p> <o:p></o:p>

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih