Günahları itiraf etmekle ilgili birkaç ayet
1.009 İtiraflar Bu nedenle, şifa bulmak için günahlarınızı birbirinize itiraf edin ve birbiriniz için dua edin. Doğru kişinin yalvarışı çok güçlü ve etkilidir.
Yakup 5:16
Ama günahlarımızı itiraf edersek, güvenilir ve adil olan Tanrı günahlarımızı bağışlayıp...
yeni karar
1.009 İtiraflar Ben daha birkac saat önce hristiyan oldum.Gerci oldum demekle olunmuyor bunu cok iyi biliyorum.Mümkün oldugunca olmaya calisicagim.Müslüman bir ailede dogdum, yetistim.Ama kati dindar degil.Ailemde dinle ilgili hicbir zaman zorlama olmadi.Kücükken...
Keşke RAB'bin zamanında ve RAB'bin yanında olsaydım
940 İtiraflar Bazen kendimi alamıyorum şu sözü söylemekten: Keşke bu teknoloji çağında değil de RAB'bin çağında yaşasaydım. Ya da tam tersinden: Bir zaman makinası olsaydı ve o çağa, dönseydim, O'nun insan bedeninde gezdiği topraklara. O gezerken Kudüs'ü ve...
hayatımın gidişatı üzerine bazı itiraflar
3.621 İtiraflar ilk iman ettiğim yıllarda, günah işlememek için büyük çaba sarfediyordum. yaşadığım bir çok mucize isa mesih'in rab ve kurtarıcı olduğuna iman etmem için bana yardımcı olmuştu.
fakat iman etmemden bir kaç yıl sonra hayatım dalgalı bir şekilde...
MEZMURLARIN SIRRI
451 İtiraflar Sevgide duran Sevgili kardeşlerim, dostlarım, arkadaşlarım, canlarım.. Size bir sırrımı anlatayım...Sizlerden başkalarına da anlatacak değilim.
Ne zaman gece vakti mezmurları okusam, ertesi gün kalbimdekilerin gerçekleştiğini görüyorum. Önceleri...
Sevgili Jude ve Radika
823 İtiraflar Jude'un Radika'dan geçmişteki bir davranışından ötürü özür dilemesini çok beğendim. Ve açıkçası bende de özür dilemek konusunda bir istek var.
Sevgili Radika,
Hatırlıyor veya hatırlamıyor olabilirsin, ama geçmişte tartışma yaşamıştık. Orada...
İtiraf ediyorum
614 İtiraflar Dünyada insanların Rab konsunda 3'e ayrıldıklarına inanıyorum. 1. grup Rabbi hiç tanımayan ya da yanlış tanıyanların grubu. Bunlar ya Tanrı'yı inkar edenler ya da onun kişisel bir ilişki kurmayacak bir Tanrı olduğuna inananların grubudur
2....