İtiraf ediyorum

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > İtiraflar : İtiraf ediyorum

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
huzurlu

İtiraf ediyorum

Dünyada insanların Rab konsunda 3'e ayrıldıklarına inanıyorum. 1. grup Rabbi hiç tanımayan ya da yanlış tanıyanların grubu. Bunlar ya Tanrı'yı inkar edenler ya da onun kişisel bir ilişki kurmayacak bir Tanrı olduğuna inananların grubudur

2. grup: Rabbi tanıyan, ona kapısını açmış, onu evinin içine almış, onun Tanrı olduğunu anlamış ve ima etmiş AMA evin başköşesine kendisi kurulmuş, uzanmış ayak ayak üstüne atmış, evinin dolayısıyla hayatının kontrolünü hala kendisinin elinde tutanların grubu. Yani mesihi evin salonuna kadar alıp onu ayakta tutup kendi oturan kibirlilerin gurubu.. Bunlar köşeye kurulup şöyle derler: Rab seni tanıdım. Kral benim. Duyduğuma göre kurtarıcı senmişsin. Buna inandımki seni eve aldım. Hadi kurtar bakalım beni..

3. grup: Rabbi evine almış, baş köşeye oturtmuş herşeyi ve kontrolü ona vermiş onun dizleridibinde ayakta el pençe divan duranların grubu.. Bunlarda derlerki: Ben sana iman ettim. Yaşamımın kontrolünü sana bıraktım. Sen rabsin ve evim artık senin. Sana güveniyorum. Artık benim kurtuluşum ve yaşamın senin elinde ve ben kayotsız şartsız sana biat ettim.

Rabbim ben 2.gruptan olanlardanım. Nolur bana merhamet et. Beni 3. gruptakilerden yap. Burada imanlı kardeşlerim huzurunda itiraf ediyorum. Sana layık olamadım. Senin yanında ben bir tozum ve külüm. Evimde hüküm süren şahsi firavunumu yenmem için bana yardım et Rabbim..

İtiraf ediyorum

hristiyanlık
Yeni.bir.kullanıcı

İtiraf ediyorum

huzurlu
2. grup: Rabbi tanıyan, ona kapısını açmış, onu evinin içine almış, onun Tanrı olduğunu anlamış ve ima etmiş AMA evin başköşesine kendisi kurulmuş, uzanmış ayak ayak üstüne atmış, evinin dolayısıyla hayatının kontrolünü hala kendisinin elinde tutanların grubu. Yani mesihi evin salonuna kadar alıp onu ayakta tutup kendi oturan kibirlilerin gurubu.. Bunlar köşeye kurulup şöyle derler: Rab seni tanıdım. Kral benim. Duyduğuma göre kurtarıcı senmişsin. Buna inandımki seni eve aldım. Hadi kurtar bakalım beni..
Malesef bende 2. grupdanım.. Tabii "Hadi kurtar bakalım beni.." bunun gibi birşey söylemem, söyleyemem...

Düşüncem şudurki, eğer hayatımda Mesih tarafından yasaklanmış şeyleri ( illa Rab yasakladı diye demiyorum.. ) yaşamazsam huzursuzluk içerisinde, onları düşünerek kendimi yiyip bitirecegim.. Herşeyi yaşayıp görmem, tatmam lazım..

"o" içimde. Mesih'i Rabbim ve kurtarıcım olarak kabul ediyorum. Ama emirlerine, buyruklarına itaatsizlik ediyorum..

Gelin ışıklarını erkek kadın butun insanlara dağıtıyor..
Farkına varın sevgisinin..
Ve onunla ebedi bir mutluluk sarhoşluğu içinde sevişin..
Ve kendinizden geçin..

"O" içinizde !

İtiraf ediyorum

hristiyanlık
777maranata

İtiraf ediyorum

huzurlu
Dünyada insanların Rab konsunda 3'e ayrıldıklarına inanıyorum. 1. grup Rabbi hiç tanımayan ya da yanlış tanıyanların grubu. Bunlar ya Tanrı'yı inkar edenler ya da onun kişisel bir ilişki kurmayacak bir Tanrı olduğuna inananların grubudur

3. grup: Rabbi evine almış, baş köşeye oturtmuş herşeyi ve kontrolü ona vermiş onun dizleridibinde ayakta el pençe divan duranların grubu.. Bunlarda derlerki: Ben sana iman ettim. Yaşamımın kontrolünü sana bıraktım. Sen rabsin ve evim artık senin. Sana güveniyorum. Artık benim kurtuluşum ve yaşamın senin elinde ve ben kayotsız şartsız sana biat ettim.

Rabbim ben 2.gruptan olanlardanım. Nolur bana merhamet et. Beni 3. gruptakilerden yap. Burada imanlı kardeşlerim huzurunda itiraf ediyorum. Sana layık olamadım. Senin yanında ben bir tozum ve külüm. Evimde hüküm süren şahsi firavunumu yenmem için bana yardım et Rabbim..
Sevgili Huzurlu

Samimi itirafin ve cesaretin icin seni kutluyorum.Rab'bin cocugu öncelikle ne kadar düskün oldugunu ve Rab'bine ne kadar ihtiyaci oldugunu görmesi gerekir.Merak etme gercekten Mesih'i sevdigini söyleyip yaptiklariyla Rab'bine ait olmayan,hristiyan olmayan milyonlarca sözde hristiyan var.Onlar senin gibi bir itirafta bulunmazlar.

Gercekten senin bu saydigin gruplara samimi olarak cevap versek kac kisi gercekten 3.grubu secer cok merak ediyorum.Herkes bunu düsünüp hayatina bir yön versin.

Bu konuda Romalilar Mektubu 7.Bölüm'ü iyi okumak lazimdir.

Son cümlendeki duana ben de amin diyorum ve tüm inananlara Rab'lerine layik ve sadik olmalari temennisinde bulunuyorum.

Sevgiler

[COLOR=indigo][B]Baska hic kimsede kurtulus yoktur.Bu gögün altında insanlara bagıslanmıs,bizi kurtarabilecek baska hicbir ad yoktur.[COLOR=darkred] Elcilerin Isleri 4,12[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000]........................................................................[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]Cünkü bize bir cocuk dogacak,[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f]Bize bir ogul verilecek.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Yönetim onun omuzlarinda olacak.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Onun adi Harika Ögütcü,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Güclü Tanri,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Ebedi Baba,Esenlik Önderi olacak. [/COLOR][COLOR=darkred]Yesaya 9,6[/COLOR][/B]

İtiraf ediyorum

hristiyanlık
777maranata

İtiraf ediyorum

Yeni.bir.kullanıcı
huzurlu
Malesef bende 2. grupdanım.. Tabii "Hadi kurtar bakalım beni.." bunun gibi birşey söylemem, söyleyemem...

Düşüncem şudurki, eğer hayatımda Mesih tarafından yasaklanmış şeyleri ( illa Rab yasakladı diye demiyorum.. ) yaşamazsam huzursuzluk içerisinde, onları düşünerek kendimi yiyip bitirecegim.. Herşeyi yaşayıp görmem, tatmam lazım..

"o" içimde. Mesih'i Rabbim ve kurtarıcım olarak kabul ediyorum. Ama emirlerine, buyruklarına itaatsizlik ediyorum..
Sevgili Yeni bir kullanici

Isa Mesih'i Rab ve Kurtarici olarak kabul etmek yetersizdir.Rab'bi sevmek demek buyruklarina uymak demektir.Eger o icinizdeyse(umuyorum) o zaman "herseyi yasayip görmeniz ve tatmak istemeniz mümkün olmayacaktir.

Tabi ki her birimiz Rab'bimizin emirlerine ve kurallarina itaatsizlik etmisizdir önemli olan günah icerisinde kalmamaktir.Günlük olarak günahlarimizi Rab'bin önüne getirmek ve kutsal olmaya calismak cok gereklidir iman hayatimizda.

"Ne zavalli insanim! Ölüme götüren bu bedenden beni kim kurtaracak?Rab'bimiz Isa Mesih araciligla Tanri'ya sükürler olsun! Romalilar 7,24-25

Rab'bin esenligi ve merhameti sizinle olsun.

[COLOR=indigo][B]Baska hic kimsede kurtulus yoktur.Bu gögün altında insanlara bagıslanmıs,bizi kurtarabilecek baska hicbir ad yoktur.[COLOR=darkred] Elcilerin Isleri 4,12[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000]........................................................................[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]Cünkü bize bir cocuk dogacak,[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f]Bize bir ogul verilecek.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Yönetim onun omuzlarinda olacak.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Onun adi Harika Ögütcü,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Güclü Tanri,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Ebedi Baba,Esenlik Önderi olacak. [/COLOR][COLOR=darkred]Yesaya 9,6[/COLOR][/B]

İtiraf ediyorum

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

İtiraf ediyorum konusuna benzer konular;

Darwinist Bilimadamları Ida'nın Ara Fosil Olmadığını İtiraf Etti Darwinist Bilimadamları Ida'nın Ara Fosil Olmadığını İtiraf Etti Bilim adamları Ida yaygarasından utanıyorlar Darwinist bilim adamları bile itiraf etmekten çekinmediler: “IDA ŞOVU UTANÇ VERİCİ!” Oslo’daki Doğa Tarihi Müzesi paleontologlarından Darwinist Jorn Hurum tarafından bir anda kahraman ilan edilen, Darwinist David Attenborough tarafından yıllardır aranan kayıp halka denilerek göklere çıkarılan, basında “insanın atası”, “dünyanın sekizinci harikası” gibi başlıklarla yer alan IDA YAYGARASI, Darwinist bilim adamlarının bile şiddetli tepkisini çekti. Bu garip şov, onlara göre de, ADETA BİR MASKARALIKTI! Darwinist aldatmacanın tarihinde...

Yorum ve fikir rica ediyorum Öncelikle tüm hristiyan kardeşlerime selamlar.Bu forumda ilk defa sizlere yazıyorum.Uzun zamandır tüm yazıları,soru ve cevapları,verilen tüm bilgileri ilgiyle takip etmekteyim.Öncelikle kendimi tanıtarak başlamak istiyorum,aynı incilde olduğu gibi.Sizlere istanbuldan yazıyorum,35 yaşında üst düzey yönetici olarak çalışmaktayım.1 yılı aşkın süredir hristiyan inancını araştırmaktayım.Bunun bir din olmadığının,aslında bir inanç ve yaşam biçimi olduğunun farkındayım.Gerek eski ahit,gerekse yeni ahit araştırmamı tamamlamış durumdayım.Çok uzun yazarak aslında sizleri yormak istemiyorum.Hepinizin bildiği gibi insanın alışkanlıklarını değiştirmesi çok zor oluyor,özellikle din konusu...Çünkü burada ailenizle yaşayacağınız sorunlar,çevrenizle...

Sizleri Takdir Ediyorum %99'un Müslüman Olduğu Ve Bir Bakıma ------ Olan Bir Ülkede Azınlık Olarak İbadetinizi Sürdürüyorsunuz.Bunu Buraya Yazmama Neden Olan Olay Dün Akşam Gerçekleşti.Messenger'dan Gönderilen "Bismil... Bilmem Kaç Kişiye Gönder" Niteliğindeki İletiyi "Ben Müslüman Değilim." Diye Cevaplandırdım.Sonrasında Anneme Ve Bana Küfür Geldi Tabi ki.Böyle ----- Dinini Zaten İstemiyorum , Ve Sizin Ne Kadar Zorlandığınızı Biliyorum. Ben olan tanrının ifadesiyle , sizlerin rahata kavuşmasını arzuluyorum ve olacağını biliyorum. Hoş vakitler.

ALLAH a değilde hep RAB İSA ya dua ediyorum... arkadaşlar ben birşeyler için yardım dilerken,zorda kalırken,sevinirken,üzülürken,hep rab İSA ya dua ediyorum içimden hep böyle geliyor.nadiren ALLAH a direk dua ediyorum,sizce bu yanlışmı düzeltilmesi gereken bişeymidir... Yönetim Notu: Hristiyanlıkta Allah inancı yoktur, Tanrı YHVH inancı vardır. İsa yoktur, Rab Yeshua vardır. Yeshua da Tanrı'nın Oğlu olduğuna ve Baba ile aynı özde bulunduğuna göre, O'na dolaysız olarak dua etmek son derece doğaldır ve aynı zamanda gereklidir.

Hristiyan Forum'u Tebrik Ediyorum... Sizleri Tebrik Ediyorum ! Sayın Hristiyan.Net üyeleri ve Adminleri Sitenize Dikkat ettiğimde müslümanlarla ilgili asla bir küfür bir hakaret yok... Sizi tebrik ediyorum Msn'im : ************@msn.com

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > İtiraflar : İtiraf ediyorum

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler