İtiraf ediyorum konusu
1238 kez okundu,
6 kez cevaplandı. En son mesaj
eser35 tarafından gönderildi.
İtiraf ediyorum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

04-04-09, 22:33
huzurlu
Dünyada insanların Rab konsunda 3'e ayrıldıklarına inanıyorum. 1. grup Rabbi hiç tanımayan ya da yanlış tanıyanların grubu. Bunlar ya Tanrı'yı inkar edenler ya da onun kişisel bir ilişki kurmayacak bir Tanrı olduğuna inananların grubudur
2. grup: Rabbi tanıyan, ona kapısını açmış, onu evinin içine almış, onun Tanrı olduğunu anlamış ve ima etmiş AMA evin başköşesine kendisi kurulmuş, uzanmış ayak ayak üstüne atmış, evinin dolayısıyla hayatının kontrolünü hala kendisinin elinde tutanların grubu. Yani mesihi evin salonuna kadar alıp onu ayakta tutup kendi oturan kibirlilerin gurubu.. Bunlar köşeye kurulup şöyle derler: Rab seni tanıdım. Kral benim. Duyduğuma göre kurtarıcı senmişsin. Buna inandımki seni eve aldım. Hadi kurtar bakalım beni..
3. grup: Rabbi evine almış, baş köşeye oturtmuş herşeyi ve kontrolü ona vermiş onun dizleridibinde ayakta el pençe divan duranların grubu.. Bunlarda derlerki: Ben sana iman ettim. Yaşamımın kontrolünü sana bıraktım. Sen rabsin ve evim artık senin. Sana güveniyorum. Artık benim kurtuluşum ve yaşamın senin elinde ve ben kayotsız şartsız sana biat ettim.
Rabbim ben 2.gruptan olanlardanım. Nolur bana merhamet et. Beni 3. gruptakilerden yap. Burada imanlı kardeşlerim huzurunda itiraf ediyorum. Sana layık olamadım. Senin yanında ben bir tozum ve külüm. Evimde hüküm süren şahsi firavunumu yenmem için bana yardım et Rabbim..
İtiraf ediyorum
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
İtiraf ediyorum

05-04-09, 17:46
Yeni.bir.kullanıcı
|
|
huzurlu
|
|
2. grup: Rabbi tanıyan, ona kapısını açmış, onu evinin içine almış, onun Tanrı olduğunu anlamış ve ima etmiş AMA evin başköşesine kendisi kurulmuş, uzanmış ayak ayak üstüne atmış, evinin dolayısıyla hayatının kontrolünü hala kendisinin elinde tutanların grubu. Yani mesihi evin salonuna kadar alıp onu ayakta tutup kendi oturan kibirlilerin gurubu.. Bunlar köşeye kurulup şöyle derler: Rab seni tanıdım. Kral benim. Duyduğuma göre kurtarıcı senmişsin. Buna inandımki seni eve aldım. Hadi kurtar bakalım beni..
|
Malesef bende 2. grupdanım.. Tabii "Hadi kurtar bakalım beni.." bunun gibi birşey söylemem, söyleyemem...
Düşüncem şudurki, eğer hayatımda Mesih tarafından yasaklanmış şeyleri ( illa Rab yasakladı diye demiyorum.. ) yaşamazsam huzursuzluk içerisinde, onları düşünerek kendimi yiyip bitirecegim.. Herşeyi yaşayıp görmem, tatmam lazım..
"o" içimde. Mesih'i Rabbim ve kurtarıcım olarak kabul ediyorum. Ama emirlerine, buyruklarına itaatsizlik ediyorum..
İtiraf ediyorum

Gelin ışıklarını erkek kadın butun insanlara dağıtıyor..
Farkına varın sevgisinin..
Ve onunla ebedi bir mutluluk sarhoşluğu içinde sevişin..
Ve kendinizden geçin..
"O" içinizde !

FORUMA ÜYE OLUN! /
İtiraf ediyorum

06-04-09, 00:39
777maranata
|
|
huzurlu
|
Dünyada insanların Rab konsunda 3'e ayrıldıklarına inanıyorum. 1. grup Rabbi hiç tanımayan ya da yanlış tanıyanların grubu. Bunlar ya Tanrı'yı inkar edenler ya da onun kişisel bir ilişki kurmayacak bir Tanrı olduğuna inananların grubudur
3. grup: Rabbi evine almış, baş köşeye oturtmuş herşeyi ve kontrolü ona vermiş onun dizleridibinde ayakta el pençe divan duranların grubu.. Bunlarda derlerki: Ben sana iman ettim. Yaşamımın kontrolünü sana bıraktım. Sen rabsin ve evim artık senin. Sana güveniyorum. Artık benim kurtuluşum ve yaşamın senin elinde ve ben kayotsız şartsız sana biat ettim.
Rabbim ben 2.gruptan olanlardanım. Nolur bana merhamet et. Beni 3. gruptakilerden yap. Burada imanlı kardeşlerim huzurunda itiraf ediyorum. Sana layık olamadım. Senin yanında ben bir tozum ve külüm. Evimde hüküm süren şahsi firavunumu yenmem için bana yardım et Rabbim..
|
Sevgili Huzurlu
Samimi itirafin ve cesaretin icin seni kutluyorum.Rab'bin cocugu öncelikle ne kadar düskün oldugunu ve Rab'bine ne kadar ihtiyaci oldugunu görmesi gerekir.Merak etme gercekten Mesih'i sevdigini söyleyip yaptiklariyla Rab'bine ait olmayan,hristiyan olmayan milyonlarca sözde hristiyan var.Onlar senin gibi bir itirafta bulunmazlar.
Gercekten senin bu saydigin gruplara samimi olarak cevap versek kac kisi gercekten 3.grubu secer cok merak ediyorum.Herkes bunu düsünüp hayatina bir yön versin.
Bu konuda Romalilar Mektubu 7.Bölüm'ü iyi okumak lazimdir.
Son cümlendeki duana ben de amin diyorum ve tüm inananlara Rab'lerine layik ve sadik olmalari temennisinde bulunuyorum.
Sevgiler
İtiraf ediyorum
FORUMA ÜYE OLUN! /
İtiraf ediyorum

06-04-09, 00:51
777maranata
|
|
Yeni.bir.kullanıcı
|
|
|
huzurlu
|
|
|
Malesef bende 2. grupdanım.. Tabii "Hadi kurtar bakalım beni.." bunun gibi birşey söylemem, söyleyemem...
Düşüncem şudurki, eğer hayatımda Mesih tarafından yasaklanmış şeyleri ( illa Rab yasakladı diye demiyorum.. ) yaşamazsam huzursuzluk içerisinde, onları düşünerek kendimi yiyip bitirecegim.. Herşeyi yaşayıp görmem, tatmam lazım..
"o" içimde. Mesih'i Rabbim ve kurtarıcım olarak kabul ediyorum. Ama emirlerine, buyruklarına itaatsizlik ediyorum..
|
Sevgili Yeni bir kullanici
Isa Mesih'i Rab ve Kurtarici olarak kabul etmek yetersizdir.Rab'bi sevmek demek buyruklarina uymak demektir.Eger o icinizdeyse(umuyorum) o zaman "herseyi yasayip görmeniz ve tatmak istemeniz mümkün olmayacaktir.
Tabi ki her birimiz Rab'bimizin emirlerine ve kurallarina itaatsizlik etmisizdir önemli olan günah icerisinde kalmamaktir.Günlük olarak günahlarimizi Rab'bin önüne getirmek ve kutsal olmaya calismak cok gereklidir iman hayatimizda.
"Ne zavalli insanim! Ölüme götüren bu bedenden beni kim kurtaracak?Rab'bimiz Isa Mesih araciligla Tanri'ya sükürler olsun! Romalilar 7,24-25
Rab'bin esenligi ve merhameti sizinle olsun.
İtiraf ediyorum
FORUMA ÜYE OLUN! /
İtiraf ediyorum

02-05-12, 19:14
AKAY
merhaba,bende günah işledim iman ettikten sonra Rabbe büyük yemin etmiştim sigara içmeyi bırakıcam diye hiç kimse hiç kimse yüceler yücesine verdiği sözü bozamaz,ama ruhsal zayıflılıkla rezil sigaraya yeniden başladım Rabbin ve imanlıların önünde rezillliğimi itiraf ediyorum.ayrıca düşmanlarımı sevmedim sevemedim kinim devam etti.onların kötülüğünü istedim.babama kızdım küfür ettim üzerine yürüdüm.Rabbe itaat edemedim bir dönem Rabbin bildiği pek çok rezillik yaptım küfür ediyorum insanlara.ben
hristiyan olarak anılmaya layık olmayan bir günahkarım.tövbe ediyorum Rab isa ruhumu bağışlamanı rica ederim.Günah bir imanlının en büyük düşmanıdır.
İtiraf ediyorum
FORUMA ÜYE OLUN! /
İtiraf ediyorum
İtiraf ediyorum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil