| huzurlu |
| 2. grup: Rabbi tanıyan, ona kapısını açmış, onu evinin içine almış, onun Tanrı olduğunu anlamış ve ima etmiş AMA evin başköşesine kendisi kurulmuş, uzanmış ayak ayak üstüne atmış, evinin dolayısıyla hayatının kontrolünü hala kendisinin elinde tutanların grubu. Yani mesihi evin salonuna kadar alıp onu ayakta tutup kendi oturan kibirlilerin gurubu.. Bunlar köşeye kurulup şöyle derler: Rab seni tanıdım. Kral benim. Duyduğuma göre kurtarıcı senmişsin. Buna inandımki seni eve aldım. Hadi kurtar bakalım beni.. |
| huzurlu |
|
Dünyada insanların Rab konsunda 3'e ayrıldıklarına inanıyorum. 1. grup Rabbi hiç tanımayan ya da yanlış tanıyanların grubu. Bunlar ya Tanrı'yı inkar edenler ya da onun kişisel bir ilişki kurmayacak bir Tanrı olduğuna inananların grubudur 2. grup: Rabbi tanıyan, ona kapısını açmış, onu evinin içine almış, onun Tanrı olduğunu anlamış ve ima etmiş AMA evin başköşesine kendisi kurulmuş, uzanmış ayak ayak üstüne atmış, evinin dolayısıyla hayatının kontrolünü hala kendisinin elinde tutanların grubu. Yani mesihi evin salonuna kadar alıp onu ayakta tutup kendi oturan kibirlilerin gurubu.. Bunlar köşeye kurulup şöyle derler: Rab seni tanıdım. Kral benim. Duyduğuma göre kurtarıcı senmişsin. Buna inandımki seni eve aldım. Hadi kurtar bakalım beni.. 3. grup: Rabbi evine almış, baş köşeye oturtmuş herşeyi ve kontrolü ona vermiş onun dizleridibinde ayakta el pençe divan duranların grubu.. Bunlarda derlerki: Ben sana iman ettim. Yaşamımın kontrolünü sana bıraktım. Sen rabsin ve evim artık senin. Sana güveniyorum. Artık benim kurtuluşum ve yaşamın senin elinde ve ben kayotsız şartsız sana biat ettim. Rabbim ben 2.gruptan olanlardanım. Nolur bana merhamet et. Beni 3. gruptakilerden yap. Burada imanlı kardeşlerim huzurunda itiraf ediyorum. Sana layık olamadım. Senin yanında ben bir tozum ve külüm. Evimde hüküm süren şahsi firavunumu yenmem için bana yardım et Rabbim.. |
| Yeni.bir.kullanıcı | ||||
Düşüncem şudurki, eğer hayatımda Mesih tarafından yasaklanmış şeyleri ( illa Rab yasakladı diye demiyorum.. ) yaşamazsam huzursuzluk içerisinde, onları düşünerek kendimi yiyip bitirecegim.. Herşeyi yaşayıp görmem, tatmam lazım.. "o" içimde. Mesih'i Rabbim ve kurtarıcım olarak kabul ediyorum. Ama emirlerine, buyruklarına itaatsizlik ediyorum.. |
||||