Keşke RAB'bin zamanında ve RAB'bin yanında olsaydım konusu
1006 kez okundu,
7 kez cevaplandı. En son mesaj
Flyboy tarafından gönderildi.
Keşke RAB'bin zamanında ve RAB'bin yanında olsaydım konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

19-11-10, 04:55
Yaralı
Bazen kendimi alamıyorum şu sözü söylemekten: Keşke bu teknoloji çağında değil de RAB'bin çağında yaşasaydım. Ya da tam tersinden: Bir zaman makinası olsaydı ve o çağa, dönseydim, O'nun insan bedeninde gezdiği topraklara. O gezerken Kudüs'ü ve yakınlarını; yaparken mucizelerini, önce O'nu görseydim. Sonra yanına yaklaşsaydım.Ve benim bu çağdan; yani o çağa göre gelecekten gelmiş olduğumu bileceğinden dolayı O'nun bana bakıp bana gülümsediğini görseydim. Simun Petrus ve Yuhanna önce bana :"Çocuk, dur şimdi Muallim'in işi var. Sen de nereden çıktın; git anan-baban nerede" der demez; O, beni kucağına alsaydı ve şöyle deseydi: "Bırakın çocukları bana gelsinler..." Ardından bana şekerlemeler verseydi. Saçlarımı okşasaydı. Çünkü benim hiç babam olmadı. (6 yaşımdan beri) O oracıkta bana babalık yapsaydı. Sonra ağlasaydık birbirimize baka baka..Deseydim ki O'na: "Ben ileriki çağdan geliyorum. Ama gördüğüm kadarıyla bu çağ, benim çağıma göre insani değerler açısından çok daha ileri.." diyecekken O beni sustursaydı. "Biliyorum çocuğum "deseydi.."Senin hangi zamandan ve nereden geldiğini ve kim olduğunu biliyorum..Ben Alfa ve Omega olanım...Sakın benden kendini esirgeme!" Ekleseydim oracıkta: "Çok acı çekiyorum Ya RAB! Sadece ben değil; bütün iyiler; benim çağımda sana bağlananlar özellikle ülkemde çok acı çekiyorlar.."deseydim. O da bana: "
Git kardeşlerine söyle: Bana gelsinler...Ben onlara huzur veririm. Benim boyunduruğumu taksınlar. Boyunduruğum hafiftir...Zaten takan takmıştır. Onlara selam olsun... Ne mutlu bana görmeden iman edenlere.." deseydi. Ardından kutsal anamız bana yaklaşsaydı; minik başımı okşasaydı..Karnım aç o an. Ve RAB, kutsal anamıza söyleseydi benim kim olduğumu.. Ekmek ve katık verselerdi bana ana-oğul. Kalabalık-izdiham. RAB'bimin en coşkulu anları. Ve zeytinlik dağına çıkarken ben de O'nun yanında olsaydım. Şımarıklık yapmaya başlasaydım, O, meşhur vaazını verirken. Kucağına atılsaydım orada, havarileri bize bakarken. Ara ara bana bakıp; bana gülümseseydi. Sonra deseydi ki O'nu dinleyenlere: "Ey ahali! Şu yetim çocuğu görüyor musunuz? Onu gören Babanın ve Oğulun nelere kaadir olduğunu da görür. Onun geldiği yeri siz bilmezsiniz. Ama bu çocuk gerçek anlamda sizin görmek istediklerinizi görmek için burada. Ama siz hala içinizden şüphe ediyorsunuz. Çünkü ben, bu çocuğun zamanına da hükmetmekteyim!"
Keşke RAB'bin zamanında ve RAB'bin yanında olsaydım
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

18-12-10, 21:56
toms-
çok güzel yazmışsın kardeşim :) duygulandırdın...keşki böyle bir imkan olsaydı.
FORUMA ÜYE OLUN! /

23-12-10, 23:30
kbugra
|
|
Yaralı
|
|
Bazen kendimi alamıyorum şu sözü söylemekten: Keşke bu teknoloji çağında değil de RAB'bin çağında yaşasaydım. Ya da tam tersinden: Bir zaman makinası olsaydı ve o çağa, dönseydim, O'nun insan bedeninde gezdiği topraklara. O gezerken Kudüs'ü ve yakınlarını; yaparken mucizelerini, önce O'nu görseydim. Sonra yanına yaklaşsaydım.Ve benim bu çağdan; yani o çağa göre gelecekten gelmiş olduğumu bileceğinden dolayı O'nun bana bakıp bana gülümsediğini görseydim. Simun Petrus ve Yuhanna önce bana :"Çocuk, dur şimdi Muallim'in işi var. Sen de nereden çıktın; git anan-baban nerede" der demez; O, beni kucağına alsaydı ve şöyle deseydi: "Bırakın çocukları bana gelsinler..." Ardından bana şekerlemeler verseydi. Saçlarımı okşasaydı. Çünkü benim hiç babam olmadı. (6 yaşımdan beri) O oracıkta bana babalık yapsaydı. Sonra ağlasaydık birbirimize baka baka..Deseydim ki O'na: "Ben ileriki çağdan geliyorum. Ama gördüğüm kadarıyla bu çağ, benim çağıma göre insani değerler açısından çok daha ileri.." diyecekken O beni sustursaydı. "Biliyorum çocuğum "deseydi.."Senin hangi zamandan ve nereden geldiğini ve kim olduğunu biliyorum..Ben Alfa ve Omega olanım...Sakın benden kendini esirgeme!" Ekleseydim oracıkta: "Çok acı çekiyorum Ya RAB! Sadece ben değil; bütün iyiler; benim çağımda sana bağlananlar özellikle ülkemde çok acı çekiyorlar.."deseydim. O da bana: "Git kardeşlerine söyle: Bana gelsinler...Ben onlara huzur veririm. Benim boyunduruğumu taksınlar. Boyunduruğum hafiftir...Zaten takan takmıştır. Onlara selam olsun... Ne mutlu bana görmeden iman edenlere.." deseydi. Ardından kutsal anamız bana yaklaşsaydı; minik başımı okşasaydı..Karnım aç o an. Ve RAB, kutsal anamıza söyleseydi benim kim olduğumu.. Ekmek ve katık verselerdi bana ana-oğul. Kalabalık-izdiham. RAB'bimin en coşkulu anları. Ve zeytinlik dağına çıkarken ben de O'nun yanında olsaydım. Şımarıklık yapmaya başlasaydım, O, meşhur vaazını verirken. Kucağına atılsaydım orada, havarileri bize bakarken. Ara ara bana bakıp; bana gülümseseydi. Sonra deseydi ki O'nu dinleyenlere: "Ey ahali! Şu yetim çocuğu görüyor musunuz? Onu gören Babanın ve Oğulun nelere kaadir olduğunu da görür. Onun geldiği yeri siz bilmezsiniz. Ama bu çocuk gerçek anlamda sizin görmek istediklerinizi görmek için burada. Ama siz hala içinizden şüphe ediyorsunuz. Çünkü ben, bu çocuğun zamanına da hükmetmekteyim!"
|
yaralı kardeşim ne kadar da güzel açıklamış... içimzden gelenleri dışarı vurmuş. ne mutlu ki bu ülkede senin gibi insanlar rabbe aç olanlar var. HAllelujah. isa mesih bizimle her an bu konuda korkun olmasın
mutlu noeller
kbugra
"1.Ko.1: 30 Ama siz Tanrı sayesinde Mesih İsa'dasınız. O bizim için tanrısal bilgelik, doğruluk, kutsallık ve kurtuluş oldu."
FORUMA ÜYE OLUN! /

24-12-10, 02:24
Yaralı
|
|
kbugra
|
|
|
Yaralı
|
|
Bazen kendimi alamıyorum şu sözü söylemekten: Keşke bu teknoloji çağında değil de RAB'bin çağında yaşasaydım. Ya da tam tersinden: Bir zaman makinası olsaydı ve o çağa, dönseydim, O'nun insan bedeninde gezdiği topraklara. O gezerken Kudüs'ü ve yakınlarını; yaparken mucizelerini, önce O'nu görseydim. Sonra yanına yaklaşsaydım.Ve benim bu çağdan; yani o çağa göre gelecekten gelmiş olduğumu bileceğinden dolayı O'nun bana bakıp bana gülümsediğini görseydim. Simun Petrus ve Yuhanna önce bana :"Çocuk, dur şimdi Muallim'in işi var. Sen de nereden çıktın; git anan-baban nerede" der demez; O, beni kucağına alsaydı ve şöyle deseydi: "Bırakın çocukları bana gelsinler..." Ardından bana şekerlemeler verseydi. Saçlarımı okşasaydı. Çünkü benim hiç babam olmadı. (6 yaşımdan beri) O oracıkta bana babalık yapsaydı. Sonra ağlasaydık birbirimize baka baka..Deseydim ki O'na: "Ben ileriki çağdan geliyorum. Ama gördüğüm kadarıyla bu çağ, benim çağıma göre insani değerler açısından çok daha ileri.." diyecekken O beni sustursaydı. "Biliyorum çocuğum "deseydi.."Senin hangi zamandan ve nereden geldiğini ve kim olduğunu biliyorum..Ben Alfa ve Omega olanım...Sakın benden kendini esirgeme!" Ekleseydim oracıkta: "Çok acı çekiyorum Ya RAB! Sadece ben değil; bütün iyiler; benim çağımda sana bağlananlar özellikle ülkemde çok acı çekiyorlar.."deseydim. O da bana: "Git kardeşlerine söyle: Bana gelsinler...Ben onlara huzur veririm. Benim boyunduruğumu taksınlar. Boyunduruğum hafiftir...Zaten takan takmıştır. Onlara selam olsun... Ne mutlu bana görmeden iman edenlere.." deseydi. Ardından kutsal anamız bana yaklaşsaydı; minik başımı okşasaydı..Karnım aç o an. Ve RAB, kutsal anamıza söyleseydi benim kim olduğumu.. Ekmek ve katık verselerdi bana ana-oğul. Kalabalık-izdiham. RAB'bimin en coşkulu anları. Ve zeytinlik dağına çıkarken ben de O'nun yanında olsaydım. Şımarıklık yapmaya başlasaydım, O, meşhur vaazını verirken. Kucağına atılsaydım orada, havarileri bize bakarken. Ara ara bana bakıp; bana gülümseseydi. Sonra deseydi ki O'nu dinleyenlere: "Ey ahali! Şu yetim çocuğu görüyor musunuz? Onu gören Babanın ve Oğulun nelere kaadir olduğunu da görür. Onun geldiği yeri siz bilmezsiniz. Ama bu çocuk gerçek anlamda sizin görmek istediklerinizi görmek için burada. Ama siz hala içinizden şüphe ediyorsunuz. Çünkü ben, bu çocuğun zamanına da hükmetmekteyim!"
|
yaralı kardeşim ne kadar da güzel açıklamış... içimzden gelenleri dışarı vurmuş. ne mutlu ki bu ülkede senin gibi insanlar rabbe aç olanlar var. HAllelujah. isa mesih bizimle her an bu konuda korkun olmasın
mutlu noeller
kbugra
|
HALLELUJAH...HALLELUJAH.. HALLELUJAH!
FORUMA ÜYE OLUN! /

23-05-11, 23:35
Rabbe.Aşık
Aglattın beni kardeşim ya
Rab seni korusun
FORUMA ÜYE OLUN! /
Keşke RAB'bin zamanında ve RAB'bin yanında olsaydım konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil