Sevgili Jude ve Radika

Sevgili Jude ve Radika hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > İtiraflar : Sevgili Jude ve Radika konusu 881 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj jude tarafından gönderildi. Sevgili Jude ve Radika Jude'un Radika'dan geçmişteki bir davranışından ötürü özür dilemesini çok beğendim. Ve açıkçası bende de özür dilemek konusunda bir istek var. Sevgili Radika, Hatırlıyor veya hatırlamıyor olabilirsin, ama geçmişte tartışma yaşamıştık. Orada eğer sözlerim çok kırıcı olduysa senden özür dilerim. O zamanlar tartışmalarda çok çok agresiftim. Başka Müslüman üyeleri de kırdıysam onlardan da içten bir şekilde özür dilerim. Sevgili Jude, Seninle mezhep konusunda bir tartışma yaşadık. Söyleyeceklerimi daha kibar bir dille ifade edebilirdim. Kaba konuştuğum için özür dilerim. Başka Katolik üyeleri de kırdıysam onlardan da içten bir şekilde özür dilerim. Hepinize esenlikler, sevgiler. Sevgili Jude ve Radika

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Sevgili Jude ve Radika konusu 881 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj jude tarafından gönderildi.

Sevgili Jude ve Radika konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Sevgili Jude ve Radika hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-11-10, 14:08
Sevgili Jude ve Radika
NCyril

Jude'un Radika'dan geçmişteki bir davranışından ötürü özür dilemesini çok beğendim. Ve açıkçası bende de özür dilemek konusunda bir istek var.

Sevgili Radika,

Hatırlıyor veya hatırlamıyor olabilirsin, ama geçmişte tartışma yaşamıştık. Orada eğer sözlerim çok kırıcı olduysa senden özür dilerim. O zamanlar tartışmalarda çok çok agresiftim.

Başka Müslüman üyeleri de kırdıysam onlardan da içten bir şekilde özür dilerim.

Sevgili Jude,

Seninle mezhep konusunda bir tartışma yaşadık. Söyleyeceklerimi daha kibar bir dille ifade edebilirdim. Kaba konuştuğum için özür dilerim.

Başka Katolik üyeleri de kırdıysam onlardan da içten bir şekilde özür dilerim.

Hepinize esenlikler, sevgiler.

Sevgili Jude ve Radika

Sevgili Jude ve Radika

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Sevgili Jude ve Radika

Sevgili Jude ve Radika hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-11-10, 02:46
Sevgili Jude ve Radika
Taylor

elguca
Jude'un Radika'dan geçmişteki bir davranışından ötürü özür dilemesini çok beğendim. Ve açıkçası bende de özür dilemek konusunda bir istek var.
Forumda böyle medeni davranışarı görüp bir birlik içinde olduğumuzu bize hatırlattığınız için ben de sizlere çok teşekkür ederim.

Yüce İsa yollarımızı aydınlatsın. Barış ve sevgi dolu günler için çabalayalım. Bu davranışlar umarım herkes örnek olur.

Rab sizleri bol bol bereketlesin kardeşlerim!

Sevgili Jude ve Radika

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeÇünkü RAB Tanrı bir güneş ,bir kalkandır .Lütuf ve yücelik sağlar;dürüstçe yaşayanlardan hiçbir iyiliği esirgemez. Mez.84:11mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Sevgili Jude ve Radika

Sevgili Jude ve Radika hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-11-10, 05:03
Sevgili Jude ve Radika
radika

elguca

Sevgili Radika,

Hatırlıyor veya hatırlamıyor olabilirsin, ama geçmişte tartışma yaşamıştık. Orada eğer sözlerim çok kırıcı olduysa senden özür dilerim. O zamanlar tartışmalarda çok çok agresiftim.

Sevgili Jude,

Seninle mezhep konusunda bir tartışma yaşadık. Söyleyeceklerimi daha kibar bir dille ifade edebilirdim. Kaba konuştuğum için özür dilerim.

Sevgili elguca,
Sizinle olan tartışmamızı da hatırlamıyorum. Aslında daha iyi olan da bu değil mi? İnsanlar yanlış yapabilirler. Siz hatalarınızı anlamışsanız bu sizin için büyük biri kazançtır. Benim açımdan da bir sevinç kaynağı olur, sizin adınıza sevinirim. Sevgilerimle ve saygılarımla,

Sevgili Jude ve Radika

Sevgili Jude ve Radika

Sevgili Jude ve Radika hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-11-10, 23:49
Sevgili Jude ve Radika
jude

Ok. ben de yazarken tahriklere kapilmayip kullandigim kelimeleri daha dikkatli secmeliydim. Ortadoks, Protestan, Musluman herkese kocaman bir PARDON. Baska kimseyi kirdim mi hatirlamiyorum: Amishler hakkinda biseyler yazmistim ama sanirim yorum yapmamistim. Budistler, New Ageler vs. hakkinda da kirici bisey yazmissam onlarda affetsin. Sanirim hepsi bu kadar...

Syg.

ps: Katolik Ogretisi ile ilgili bir tanim okumustum (kaynagini not etmeyi unutmusum): Kilise hem gozle gorulur hem de manevidir, hem hiyerarsik bir yapidir hem de Isa'nin mistik bedenidir. Kilise tektir, insani ve Tanrisal ikili bir unsurdan olusmustur. Iste sadece imanin kabul edebilecegi gizemi buradadir. Bu nedenledir ki bir Katolik'i Kilisesinden ayri degerlendiremezsiniz. Ve bir Katolik Kilisesine yonelik her turlu elestiriyi kisisel bir saldiri olarak algilar. Ve de savunmaya gecer. Bu baglamda sizler tarafindan anlasilabilmeyi umuyorum...

elguca

Sevgili Radika,

Sevgili Jude,

Sevgili Jude ve Radika

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeölmüştüm; yaşama döndüm, kaybolmuştum; bulundum.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Sevgili Jude ve Radika

Sevgili Jude ve Radika konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Sevgili Jude ve Radika konusuna benzer konular;

Sevgili Kardeşlerim Sizlerde Dualarınızı İstiyorum 21 Mart'ta işimden oldum, o günden beri iş arıyorum, ailem var ve de endişeleniyorum.Rabbin benim ve ailem için doğru kapıyı açması için dua ediyorum.Sizlerde dualarınız ile destek verirseniz müteşekkür olurum. Rab hayatlarınızı ve de yaşamlarınızı aydınlık ve de bereketli kılsın İsa Mesihin adıyla,Amin!! Bakırköy Hayat Sözü Kilisesi

Sevgili Kardeslerim; Kardeslerim daha once forumumuzda olan bir etkinlige rastladim , her ayin 2 sinde farkli mezheplerden insanlarin bulusup dua etmesiyle ilgiliydi. Sizlerden istegim bu tarz seyler tekrar yapabiliriz. ( gerci devam edip etmedigini bilmiyorum ama ) Devam ediyorsa bu etkinlige bizde katilabiliriz yada haftada belirli bir gun ayirarak biraraya gelip dualar edebiliriz.. Bunun icin fikri olan kardeslerim varsa lutfen paylassin.... Rab Sizi bereketlendirsin , Sevgiyle kalin...

Merhaba Sevgili kardeşlerim Sorunumdan bahsetmiyorum sadece hissettiklerimi yazıyorum size Bunalıyorum çocuklar duvarlar üstüme öyle bir geliyorki çıkamıyorum , yüreğim hazmetmiyor atamıyorum aklımdan Yüreğim kanıyor sanki sanki yüreğime elektrik çarpmış gibi ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum

Aziz Jude Aziz Jude Thaddeus http://www.stmarymagdalenchurch.com/Clip%20Art/stjude.jpg Aziz Jude, Isa'nin 12 Havarisinden biriydi. Filistin Galilee'de Yahudi bir çifçi ailesinin çocuğu olarak doğdu. Muhtemelen yunanca ve aramice konusuyordu. Isa'nin havarilerinden Aziz James (Kucuk James;Jacque; Yakup)'in kardesiydi ayni zamanda Isa'nin akrabasiydi. Aziz Jude'un annesi Meryem ile Kutsal Valide kuzendi. Aziz James ile Aziz Jude Kutsal Valide ve Yusuf'un yigenleriydi.

Sevgili konusu? Kardeslerim ben siteye pek bakamadım sevgili ile ilgili belki bu konu vardır varsa özür dilerim ama cevaplarsanız sevinirim benim sevglim müslüman ve asıl sorum hristiyanlıkta sevgilinin yeri nedir? yani evli deyiliz dogal olarak ve ne kadar yakın olmam gerek falan tam acıklarsanız memnun olurum.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih