Ermenilerden kilise ziyareti

Ermenilerden kilise ziyareti hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Kadim Ortodoksluk : Ermenilerden kilise ziyareti konusu 436 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj KSAdmin tarafından gönderildi. Ermenilerden kilise ziyareti Ermenilerden kilise ziyareti http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/07/Ermenilerden-kilise-ziyareti.jpg Ermenilerden kilise ziyareti Anayurtları Mezopotamya’nın kadim topraklarından ABD ve Kanada’ya göç etmek zorunda kalan Mardinli bir grup Ermeni, Derik İlçesi’ndeki Dêra Sor (Surp Kevork) Kilisesi’ni ziyaret etti. MARDİN – Kanada ve ABD’de yaşayan bir grup Ermeni, Mardin’in Derik İlçesi’ndeki Dêra Sor (Surp Kevork) Ermeni Kilisesi’ni ziyaret etti. Derik Belediye Başkanı Çağlar Demirel ve BDP’li yöneticilerin karşıladığı grup, kiliseyi gezdikten sonra dua ederek ayin yaptı. Burada konuşan Derik Belediye Başkanı Çağlar Demirel, Derik’in Ermeni ve Süryani halklarına minnettar olduğunu belirterek, “Bu gün halkımızın geçim kaynağının başında gelen zeytin, Ermeni ve Süryani... Ermenilerden kilise ziyareti

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Ermenilerden kilise ziyareti konusu 436 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj KSAdmin tarafından gönderildi.

Ermenilerden kilise ziyareti konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Ermenilerden kilise ziyareti hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-07-11, 00:06
KSAdmin

Anayurtları Mezopotamya’nın kadim topraklarından ABD ve Kanada’ya göç etmek zorunda kalan Mardinli bir grup Ermeni, Derik İlçesi’ndeki Dêra Sor (Surp Kevork) Kilisesi’ni ziyaret etti.
MARDİN – Kanada ve ABD’de yaşayan bir grup Ermeni, Mardin’in Derik İlçesi’ndeki Dêra Sor (Surp Kevork) Ermeni Kilisesi’ni ziyaret etti. Derik Belediye Başkanı Çağlar Demirel ve BDP’li yöneticilerin karşıladığı grup, kiliseyi gezdikten sonra dua ederek ayin yaptı.
Burada konuşan Derik Belediye Başkanı Çağlar Demirel, Derik’in Ermeni ve Süryani halklarına minnettar olduğunu belirterek, “Bu gün halkımızın geçim kaynağının başında gelen zeytin, Ermeni ve Süryani halklarının bize bırakmış olduğu mirastır. Kürt halkı olarak Mezopotamya’nın tüm halklarıyla kucaklaşmak ve yaşamak temel arzumuzdur” dedi.
YUKSEKOVAHABER.COM

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeFORUMA EKLEDİĞİMİZ TÜM HABERLER HRİSTİYANGAZETE.COM SİTESİNDEN ALINTIDIR. HABER İÇERİKLERİNİN OLUMLU YA DA OLUMSUZ OLMASI DİKKATE ALINMAZ. HRİSTİYAN HER MEZHEP, HER KİLİSE, HER ETNİK KÖKEN İLE İLGİLİ HABERLER SİTEMİZDE ARŞİVLENİR.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Ermenilerden kilise ziyareti

Ermenilerden kilise ziyareti konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Ermenilerden kilise ziyareti konusuna benzer konular;

Evrensel kilise ve yerel kilise nedir? Soru: Evrensel kiliseyle yerel kilise arasındaki fark nedir? Yanıt: Yerel kiliseyle evrensel kilise arasındaki farkı anlamak için, her birinin temel tanımını anlamalıyız. Yerel kilise, belirli bir yerde düzenli olarak toplanan bir İsa Mesih inanlıları grubudur. Evrensel kilise ise dünyanın her yerinde İsa Mesih’e iman eden bütün insanlardan oluşmuştur. Kilise terimi, en az iki sözcükten gelir. Bu sözcüklerden bir tanesi toplanmak ya da “topluluk”la ilgilidir (1 Selanikliler 2:14; 2 Selanikliler 1:1). Bu sözcük, Tanrı’nın inanlıları “çağrılmış olanlar” olarak kurtarıp kutsallaştırma işiyle ilgilidir. İngilizce Kutsal Kitap’ta kilise sözcüğü görüldüğünde kullanılan sözcük budur. İkinci sözcük de sahiplikle ilgilidir ve harfiyen, “Rab’be ait” anlamına gelir. Bu da “kilise” olarak...

Katolik Episkoposlar Kurulu'nun TBMM ziyareti... TBMM Anayasa Uzlaşma Alt Komisyonu'nda, Türkiye Katolik Episkoposlar Kurulu Başkanı Ruggero Franceschini dinlendi. Franceschini, Latin Katolik Kilisesi'nin tanınıp, taşınmazlarının iade edilmesini istediklerini söyledi. TBMM'ye Latin Katolik, Ermeni Katolik, Süryani Katolik ve Keldani Katolik kiliselerinin temsilcileriyle birlikte Franceschini, TBMM Anayasa Uzlaşma Alt Komisyonu'na yeni Anayasa konusunda önerilerini sundu. Latin Katolik Kilisesi'nin tüzel kişiliğin bulunmadığını belirten Franceschini, "Latin Katolik Kilisesi'nin tanınıp hukuki şahsiyete kavuşmasının en önemli ve temel taleplerimiz. Hukuki şahsiyetin tanınması sayesinde, Latin Katolik Kilisesi'nin mevcut taşınmazlarına da kalıcı çözüm getirilmiş olacaktır" dedi. Vakıflar Kanunu ile Latin Katolik Kilisesi'nin...

Dindar Arda Turan'ın mahcup Papa ziyareti (Cüneyt Özdemir) Arda’ya saygın bir din adamı ile buluşmanın başka dinden olsa da günah olmadığı, ayıp sayılmadığı öğretilememiş. Türkiye’nin yeşil sahalardaki gururu Arda Turan bildiğiniz gibi futbol kariyerine İspanya’nın Atletico Madrid kulübünde devam ediyor. İşte o Atletico Madrid takımı da UEFA 2. tur maçını Lazio ile oynamak üzere Roma’ya gidiyor. Hazır Roma’ya gitmişken Vatikan’dan bir randevu alınıyor ve takım olarak Papa 16. Benediktus’u ziyaret ediyorlar. Ziyarette ne yaşandığını sonrasında yayımlanan fotoğraflardan ve Arda’nın birkaç cümlesinden anlıyoruz. Müslüman bir genç futbolcunun Papa’yı ziyareti sonrasında üzerinde kurulan tam saha presten kurtulma çabalarına da ne yazık ki bu anlarda tanıklık ediyoruz. Mesela takımın Papa ile toplu çekilmiş fotoğrafa baktığımızda Arda’nın kravatını...

Kilise Sevgili kardeşlerim aslında sizi rahatsız etmek istemezdim ama yaklaşık iki yıldır imanlı'yım.Henüz kiliseye gidebilme şansım olmadı yaşımdan ötürü.Sizden benim için dua etmenizi istiyorum.Siz kardeşlerimle herhangi bir kilisenin sıralarında oturmak,vaaz dinlemek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.. :(

hristiyan mezarlığı ziyareti hakkında yardım lazım herkese selam hristiyan ve musevi mezarlıklarını akşam saatinde ziyaret etmekte bir sakınca varmıdır ? bazı başlıklarda istediğim saatte gidip ziyaret edebiliyorum sorun olmuyor diyen kardeşlerimiz var ama ben telefonla yetkilileri ile görüştüğüm mezarlıklardan öyle cevaplar alamadım neden bu kadar katılar yanımızda bir yetkiliniz güvenlik bekçi vs biri olsun dediğimiz halde art niyetli olduğumuzu mu düşünüyorlar . Art niyetli olsak yetkili kişi ile görüşüp durumu izah etmek yerine başka çareler aramazmıyız bunu neden düşünemiyorlar anlıyorum saldırılar olmus anlattılar kırılan yıkılan talan olan mezarlıklar olmus ama herşeyden önce orada yatan kişiye saygımızdan böyle bir şey asla aklımızdan bile geçmezki kaldıki bir yetkili ile ve uygun gördüğünüz düzenli olan bir mezarı ziyaret...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih