Ave Maria (Selam Sana

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Katoliklik : Ave Maria (Selam Sana

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
asuri

Ave Maria (Selam Sana

Ave Maria, gratia plena : Dominus tecum : benedicta tu in mulieri*bus, et benedictus fructus ventris tui, Jesus.
Sancta Maria mater Dei, ara pro nabis peccatoribus, nunc et in hora mortis nostrae. Amen.

"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45

Ave Maria (Selam Sana

hristiyanlık
ozgur_beyin

Ave Maria (Selam Sana

sayın asuri latinca neden yazdınız hrıstiyanlıkta latince kutsal bir lisanmı yoksa dilekleri dahamı iyi anlatıyor

Ave Maria (Selam Sana

hristiyanlık
asuri

Ave Maria (Selam Sana

ozgur_beyin
sayın asuri latinca neden yazdınız hrıstiyanlıkta latince kutsal bir lisanmı yoksa dilekleri dahamı iyi anlatıyor
Merhaba Ozgur_beyin
Latince dua kismi vardi bende ekledim.Latinceyi kilisemizde cok kulaniriz.Inanin latince ne kadar okusaniz dahada seversiniz.
saygilar

Ave Maria (Selam Sana

hristiyanlık
ortodoksmoderator

Ave Maria (Selam Sana

asuri
Ave Maria, gratia plena : Dominus tecum : benedicta tu in mulieri*bus, et benedictus fructus ventris tui, Jesus.
Sancta Maria mater Dei, ara pro nabis peccatoribus, nunc et in hora mortis nostrae. Amen.
Lutfen ilahiyi turkceye cevirir misiniz?

Ave Maria (Selam Sana

hristiyanlık
asuri

Ave Maria (Selam Sana

SELAM SANA (Ave Maria)

Selam sana, Allah'ın sevgili kulu Meryem, Rab seninledir.
Kadınların en mübareği sensin ve mü*barektir senin evladın İsa.
Aziz Meryem, Allah'ın annesi, biz günahkarlar için,
şimdi ve ölüm saatimizde dua et. Amin.

Ave Maria (Selam Sana

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Ave Maria (Selam Sana konusuna benzer konular;

selam hepinize iyi akşamlar ,öncelikle şunu söyleyeyim ben atheist sayılabilecek kadar bilime inanan ve ruhani dünyaya pek rağbet etmeyen birim sadece meraktan bakarken dikkatimi bişi çekti ve sormak istedim bütün ayrıntılarda ve konularda islam ayrılmış islamdaki gibi değil ama tevrat inci zeburdaki gibi denmiş bunun sebebi nedir? Yönetim Notu: Sorunuzu tam olarak anlayamadık, daha spesifik olarak tarif edebilir misiniz?

Selam kardeşler ! Selam kardeşler ! Rabbimiz Mesih İsa'nın kayrası sizinle olsun.Ben buraya başka bir forumdan çıkarak geldim. Forumunuzu uzun süredir inceliyordum. Şunu söylemek istiyorum ki forumunuz tüm mesihdeki kardeşlere saygı ve sevgiyle gerçekden kucak açmış. Diğer forumda; aynı mezhebdeki insanların kendi aralarında kavga etmesi ve diğer mezhebdeki kardeşleri açıkça kovalaması içler acısıydı. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim! En iyisi o insanlar için dua edip, Rabbimiz Mesih İsa'nın onlara merhamet etmesini dilemek. Yönetimi ve güzel paylaşımlarını bizimle paylaşan tüm mesihdeki kardeşlerimi tebrik ederim.

Tanrım Sana teşekkürler Binbir sıkıntı üstüste geldi burda anlatamayacağım haksızlıklar ve kazalar hep üzdü beni keder ve elem kafamı , yasantımı sardı aldı yaşama sevincimi ama bir ara durdum ve baktım ki tek bir şey benden eksilmedi Herşeye egemen Babamızın beni yalnız bırakmayacağı inancı ve bizler için sevdiği, biricik oğlu Rab Mesih sevgisi işte bunlar beni tüm zorluklar karşısında ayakta tutanlar oldu.Ne olursa olsun Ey Babamız Rab Tanrım seni ve Söz' ünü daima seveceğiz bizleri sevginden bereketinden mahrum bırakma sıkıntılar karsısında bizlere dayanma gücü ver Sana binlerce kez hamdolsun adın kutsal kılınsın şanın ve sevgin Türkiyeme ve tüm dünyaya yayılsın Amin.

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Katoliklik : Ave Maria (Selam Sana

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler