Aziz'lerin Sözleri

Aziz'lerin Sözleri hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Katoliklik : Aziz'lerin Sözleri konusu 342 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj KaraYilan tarafından gönderildi. Aziz'lerin Sözleri -- Çok kitap okuyan Tanrı'yı aramaya devam edecektir, fakat dua eden ve yakından inceleyen Tanrı'yı bulacaktır. -- Dua en güçlü silahtır ve Tanrı'nın kalbini açan anahtardır. -- Unutma, Şeytan'ın ruhuna girebileceği tek bir kapı vardır, '' kendi isteğin'' başka saklı ve gizli bir kapı yoktur. -- Dünyanın tüm acısını üzerime almak isterdim, fakat ben kimim ki? Tanrı'nın yapmadığını yapabileyim. -- Ben dünyanın güneşsiz olarak kalabileceğine ama EVKARİSTİYA’SIZ varlığını devam ettiremiyeceğine tamamen emin oldum. -- Cesur ol, kusursuz kim varki? İyi niyet ve istek ile iyileşebilirsin.( AZİZ PADRE PİO) Tanrı insanlara, O'na doğru uzanarak dua eden sevgi dolu elleri, çok önemli bir alet olarak vermiştir. Dua eden eller, seven ellerdir. Seven eller, yardım eden ellerdir. Senin sevgi ile O'na... Aziz'lerin Sözleri

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Aziz'lerin Sözleri konusu 342 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj KaraYilan tarafından gönderildi.

Aziz'lerin Sözleri konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Aziz'lerin Sözleri hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-01-09, 01:48
Aziz'lerin Sözleri
KaraYilan

-- Çok kitap okuyan Tanrı'yı aramaya devam edecektir, fakat dua eden ve yakından inceleyen Tanrı'yı bulacaktır.
-- Dua en güçlü silahtır ve Tanrı'nın kalbini açan anahtardır.
-- Unutma, Şeytan'ın ruhuna girebileceği tek bir kapı vardır, '' kendi isteğin'' başka saklı ve gizli bir kapı yoktur.
-- Dünyanın tüm acısını üzerime almak isterdim, fakat ben kimim ki? Tanrı'nın yapmadığını yapabileyim.

--
Ben dünyanın güneşsiz olarak kalabileceğine ama EVKARİSTİYA’SIZ varlığını devam ettiremiyeceğine tamamen emin oldum.
-- Cesur ol, kusursuz kim varki? İyi niyet ve istek ile iyileşebilirsin.( AZİZ PADRE PİO)

Tanrı insanlara, O'na doğru uzanarak dua eden sevgi dolu elleri, çok önemli bir alet olarak vermiştir. Dua eden eller, seven ellerdir. Seven eller, yardım eden ellerdir. Senin sevgi ile O'na doğru uzattığın ellerin, Rab'be bir köprüdür. Bu köprünün ne başlangıcı nede sonu vardır, bütün sınırları aşar, dayanıklı ve sağlamdır, çünkü Rab'be yöneliktir ve Rab'dir bunu bize inşa etmeyi öğreten.
Rab'bim sana teşekkürler ederim. (Avilalı Teresa )

Tanrı'nın isteğine uymak ve onun bizim hayatlarımız için yaptığı planı kabul etmek,
iç huzuru beraberinde getirir. Kadercilik bir tarafa, yaşayan Babamızın bizleri çok
sevdiğini ve hepimizin arzuları ve yetenekleri doğrultusunda Tanrı'nın evinde bir yerimiz olduğunu unutmayalım.

"Geçmişi Tanrı'nın merhametine, içinde bulunduğumuz zamanı, itaatkarlığımıza ve
geleceği Tanrı'nın istemine bırakmalıyız". (Aziz Francis De Sales)

"Bizim mükemmelliğimiz, sevecen Tanrımızı sevmekten,Tanrı sevgisinin mükemmelliği, bizim istemimizle onun isteminin birliğinden meydana gelir. Tanrı'ya sunabileceğimiz en büyük övgü, O'nun hayatlarımız için yaptığı planları kabul etmektir".(Aziz Alfonso Liguori)
"Tanrı'nın bizim için uygun gördüğü yaşam planından memnun olmamız, neden yaşıyoruz sorusunun cevabını bulmuş olmamızdandır". (Aziz Jean Eudes)
"Baba, kendimi senin ellerine bırakıyorum, ne istersen yapabilirsin. Yaptığın her şey için teşekkür ederim: Her şeye hazırım ve her şeyi kabul ederim. Bende ve tüm yarattıklarında senin istemin gerçekleşsin, bundan başka bir şey istemiyorum" (Charles De Foucauld )

Ben bir hiçim, Sen ise herşeysin . Benim hiç bir şeyim yok , Sen ise herşeye sahipsin. Ben bir şey yapamam, Sen ise herşeye kadirsin. Bugün benim senden istediğim, bir dağı yerinden oynatmaktan daha kolaydır. Sen ki, bir hardal tohumu kadar imanı olanı ödüllendireceğine söz verdin. (Kızkardeş Madlen)

Ben ancak dünyanın en horgörülen, unutulmuş ve yoksul kabilesinden birini bularak, ona "Rabbimiz İsa senin de Kardeşindir..... seni kendisi gibi kabul ediyor ... ve ben, kardeşim ve dostum olmayı kabul etmen için sana geliyorum..." diyebilirsem, mutlu olabilirim.(Kızkardeş Madlen)

-- Meryem, İsa ya giden en hızlı, en basit ve en emin yoldur. (Aziz Ludvig Maria Grignion von Monfort )

-- İçimde bir üzüntü duyduğum zaman, bu üzüntüyü Tanrı ile arama korum ve Tanrı onu bir avuntuya çevirinceye dek dua ederim. (Aziz Alfons Rodriguez )

--"İnsanoğulları Rab'bin oğulları olsun diye Rab'bin Oğlu, insan oğlu oldu!" (Aziz Athanasius )

--"Vaftiz kurnasındaki sudan çıkan her Hıristiyan bir zamanlar Ürdün Nehrinin kıyısında duyulan sesi yeniden işitir; 'Sen benim sevgili oğlumsun, senden hoşnudum'" (Luka 3:22). ( Papa II. John Paul )

(www.meryemana.com sitesinden alıntıdır...)

Aziz'lerin Sözleri

Aziz'lerin Sözleri

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Aziz'lerin Sözleri

Aziz'lerin Sözleri konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Aziz'lerin Sözleri konusuna benzer konular;

Kutsal Kitap ve Gerçekleşen Sözleri Hava durumuyla ilgili tahminleri yıllardır her seferinde doğru çıkan birini düşünün .Eğer bu kişi yağmur yağacağını söyleseydi yanınıza şemsiye almaz mıydınız ? Kutsal kitap gelecekle ilgili bildirilerde ,yani peygamberlik sözleriyle doludur.Tarihin de belgelediği gibi Kutsal kitabın temiz bir sicili vardır.Kutsal Kitabın önceden bildirdikleri her zaman doğru çıkmıştır. Ayırt edici özellikler Kutsal kitabın çoğunlukla açık ve net olan peygamberlik sözleri ,her zaman en ufak ayrıntısına kadar gerçekleşmiştir.Büyük önem taşıyan konular hakkındadır ve kaleme alındıkları zaman yaşayan insanların ummuş olabileceğinden tamamen farklı bir tablo çizer. Göze çarpar bir örnek

Azizlerin Sözleri -- Çok kitap okuyan Tanrı'yı aramaya devam edecektir, fakat dua eden ve yakından inceleyen Tanrı'yı bulacaktır. -- Dua en güçlü silahtır ve Tanrı'nın kalbini açan anahtardır. -- Unutma, Şeytan'ın ruhuna girebileceği tek bir kapı vardır, '' kendi isteğin'' başka saklı ve gizli bir kapı yoktur. -- Dünyanın tüm acısını üzerime almak isterdim, fakat ben kimim ki? Tanrı'nın yapmadığını yapabileyim. -- Ben dünyanın güneşsiz olarak kalabileceğine ama EVKARİSTİYA�SIZ varlığını devam ettiremiyeceğine tamamen emin oldum.

Aziz Vinzenz Paul'un Sözleri - Yaptığın herşeyde Tanrıyı ara, karamsarlığa düşme. O, en iyisini yapacaktır. - Tanrı'ya ulaşmak için insan kendisinin dışına çıkmalıdır. -Eğer, kabiliyete şansa ve insanlara güvenirsek, Tanrı bizi terk edecektir. - Şeytan havlıyabilir, gürültü yapabilir ama biz istemedikçe, bizi ısıramaz ve zarar veremez.

İsa Mesih'in çarmıhtaki son sözleri 1- İsa, «Baba, onları bağışla» dedi. «Çünkü ne yaptıklarını bilmiyorlar.» Luka 23:34 2- İsa ona, «Sana doğrusunu söyleyeyim, sen bugün benimle birlikte cennette olacaksın» dedi. Luka 23:43 3- İsa, annesiyle sevdiği öğrencinin yakınında durduğunu görünce annesine, «Anne, işte oğlun!» dedi. Sonra öğrenciye, «İşte, annen!» dedi. O andan itibaren bu öğrenci İsa'nın annesini kendi evine aldı. Yuhanna 19:26-27

Azizlerin Sözleri Aziz'lerin Sözleri -- Çok kitap okuyan Tanrı'yı aramaya devam edecektir, fakat dua eden ve yakından inceleyen Tanrı'yı bulacaktır. -- Dua en güçlü silahtır ve Tanrı'nın kalbini açan anahtardır. -- Unutma, Şeytan'ın ruhuna girebileceği tek bir kapı vardır, '' kendi isteğin'' başka saklı ve gizli bir kapı yoktur. -- Dünyanın tüm acısını üzerime almak isterdim, fakat ben kimim ki? Tanrı'nın yapmadığını yapabileyim. -- Ben dünyanın güneşsiz olarak kalabileceğine ama EVKARİSTİYA’SIZ varlığını devam ettiremiyeceğine tamamen emin oldum. -- Cesur ol, kusursuz kim varki? İyi niyet ve istek ile iyileşebilirsin.( AZİZ PADRE PİO)

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih