| Katolikmoderator |
|
selamet sizinle olsun! forumda artık uzayan can sıkan ve dile pelesenk bir konudur bu allah kelimesi, YETMEDİ Mİ?? öncesinde yazdım, karsı duran saygısızca davranan kardeşlerime ragmen fikrimde aynıyım ve gene söylüyorum. siz inansanız da karsı da dursanız, çöpe bile atsanız evet biz katolik hristİyanlar allah kelimeini kullanırız. katolik kilisesi, iman ikrarımız, (hadi gec ortodox iman acıklaması ) episkoposum - papazım, diyakonum allah kelimesini kullanır. .kullanırız ve rahatsız değiliz bundan.. burda da ben rahatsız olmuyorum. bana eski yasadan örnekle gelmeyin.. mesih eskiyi tamamlamaya geldi.. SAKIN şimdi bu yazdıklarımı bana karsı kullanıp beni çürütmeye kalkmayın burda fikrimi yazıyorum. karşı durun, durmayın fikrimi yazıyorum. saygısızca yazmayın, davranmayın içinizden konusun eger saygısız olacaksanız rica ederim burda yazıp beni kufre düşürmeyin.saygısız olmak derdinde değilim.. kendi dogrumu size ispata mecbur hiç değilim! severek yazdgım bu forumda fikir paylaşmam kadar normali yokken bir fikri bile paylaşamıyoruz dedirtmeyin bana lutfen! aynı fikri paylaşmayın benle olur, ama sakın yazacaklarınıza kilisemi, ruhanim piskoposum yada kilisemde olacak bir insanı bile yerecek söz kullanmayın, rica ederim bu hakkı vermiyorum bu yazımı dile yazarken.. hadi bir musluman bana bunu yazabilir saygısızca anlarım ama lutfen ferisileşmenin anlamı yok! size gösterdiğim saygı ve sevginin zerresi bile gösterilsin yeter bana inanc konusunda isterse inanmasın! allah konusu kelimesi hakkında yazacagım son yazıdır.. kiliseme gitmek için hazırlanmaktayım şu an, yazacaklarınıza gece cevap vericem. bir düğünümüz- bir krizmasyonumuz var bugun cok bereketli gececek:) lütfen! saygılar nicoletta |