EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! - Sayfa 3

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Katoliklik : EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! - Sayfa 3

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
NCyril

EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ!

Kyrie Eleison
Ayrıca; sizin kullandığınız bu mantığın aynısı ile bazı cemaat liderleri "cevşen" takmışlar, "fatiha" okumuşlardır. Eğer isterseniz bu kişilerin isimlerini buradan yazabilirim. Bunlar Türk medyasında da haber olmuştur.

Ayrıca; vaftiz yerine "abdest" yazılan, içinde namaz geçen "İncil" çevirileri vardır. Bunlar gelecek tepkilerden korkulduğundan dolayı Türkçe'de henüz yayınlanmamıştır. Eminim ki bunu da bir gün duyacaksınız.
Gerçekten şaşkınlık içerisindeyim, hiçbirşey demek istemiyorum...

hristiyanlık
Aliriza

Belki biz burada bu konuyu soyut olarak tartışıyoruz ama somut olarak geliştirilen ve yürürlüğe konulan bir proje var "Dinler arası diyalog". Bu proje ile dinler arasındaki farklılıkları gidermek, yakınlaşabilen olduğu kadar merkeze gelmesi, ortodoks ve katolikler arasındaki uzaklığı ortadan kaldırmah,ortodoksları özelliklede rusya'dan koparmak ve kendi kontrolleri altına almak istiyorlar.
Çok uzunca yazılan görüşlerde ifade edilen Allah sözüğünün kullanılması, abdest alınması,... gibi konular katolikleri merkeze yaklaştırmak amacını gütmektedir.Öte yandan islam kesimleri içinde fetullah gülen ve temsil ettiği ılımlı islam ideolojisini katoliklere yaklaştırmak hedeflenmektedir.İkincisi büyük ölçüde gerçekleştirilmiş durumda.Sıra diğerlerine geliyor.
Benim anladığım ve görebildiğim gelişmeler bu şekilde cereyan ediyor.

hristiyanlık
natan

herkes özgürdür ve karşılığını Rabden alır. Ben Allah kelimesini kullanmıyorum ,bunun islama ait özel bir isim olduğunu düşündüğümden dolayı. Ama saygı da duyuyorum .

Bu arada nicol da umarım kırılmaz ,üzülmez.

hristiyanlık
ametist

natan
herkes özgürdür ve karşılığını Rabden alır. Ben Allah kelimesini kullanmıyorum ,bunun islama ait özel bir isim olduğunu düşündüğümden dolayı. Ama saygı da duyuyorum .

Bu arada nicol da umarım kırılmaz ,üzülmez.
Aslında doğru..Herkesin günahı kendi boynuna kim neyi kullanırsa kullansın o zaman.

Bırakın allah desinler...

hristiyanlık
Anglikanmoderator

Kyrie Eleison

Ayrıca; sizin kullandığınız bu mantığın aynısı ile bazı cemaat liderleri "cevşen" takmışlar, "fatiha" okumuşlardır. Eğer isterseniz bu kişilerin isimlerini buradan yazabilirim. Bunlar Türk medyasında da haber olmuştur.
Sevigili Kyrie Eleison kardeş

Bu konuda size uzun cevap vermeyeceğim. Yalnız yukarıdaki cümleye doğru bulmuyorum. Onların yaptığı benim söylediğimden başka mantıktan geliyor. Ya ne demek istediğimi anlamamışsınız (başkalar da yanlış anladıysa, ben iyi anlatmamışsımdır.) ya kendiniz mantık hatasını yapmışsınız.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! konusuna benzer konular;

Her istediğine evet derseniz çocuğunuz narsist olabilir "Çocuğum mutlu olsun yeter ki!" diyerek onların her istediğini yapan, kuralları daha çok evin küçüklerinin belirlediği aşırı hoşgörülü ailelerde yetişen çocuklar daha bencil, doyumsuz ve mutsuz oluyor. Evde sanki dünya kendi etrafında döndüğünü zanneden çocuk, büyüdüğünde de bu sürecin devam etmesini istiyor. Sadece kendini düşünen, kendini seven nesiller mi yetiştiriyoruz? Minik narsistler mi büyüyor? Anneler genellikle "O mutlu olsun diye her istediğini yaptık ve yapıyoruz." diyorlar. "Her istediği olunca çocuk çok mutlu olacak!" düşüncesi sizi yanılgıya düşürmesin. Araştırmalar aşırı hoşgörülü, kural koymayan, her istediği yapılan aile çocuklarının yetişkinlikte narsistik kişilik geliştirdiğini, mutsuz ve doyumsuz olduklarını...

HRİSTİYAN OLMAK HERKESE SELAMLAR RAB İSA MESİHİN LÜTFU KUTSALLARLA VE RABBİ ÖLÜMSÜZ SEVENLERLE SONSUZLARA KADAR BERABER OLSUN SİZE SORUM HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM NE YAPMALIYIM TABİKİ BAKKALDAN KURUYEMİŞ ALMAYA BENZEMEZ O KADAR KOLAY DEĞİL EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜ OLAN BİRİYİM TÜM SERVETİMİ KİLİSELERE YADA FAKİRLERE BAĞIŞLASAM OLABİLİRMİYİM ÇOK TEŞEKKÜRLER CEVAPLARINIZ BEKLİYORUM

TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER herkese merhaba.benim adım yaroslav zapataenko.ama türkiye vatandaşlığındaki ismim murat.ama daha çok isim olarak yaroslavı kullanıyorum.ben 27 yaşındayım.rusyada saint peterburgta yaşıyorum.burada bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.HRİSTİYAN FORUMU TESADÜFEN BULDUM AMA BULDUĞUMA DEĞDİ.ÇOK GÜZEL SİTE YAPANINDA DÜŞÜNENİN DE TANRIDAN DİLEĞİM İSANIN TÜM MELEKLERİ ONLARI KORUSUN.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL SİTE.ARANIZDA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM.KONULARA BAKIYORUM.HEPSİ BİR İNSANIN ÖĞRENMESİ GEREKEN FAYDALI BİLGİLERLE DOLU. ÜYE OLDUĞUMA ÇOK DEĞDİ.DİNİMİ İNTERNETTE ÖZELLİKLE BÖYLE KALİTELİ BİR SİTEDE PAYLAŞMA FIRSATIM OLDU.NE MUTLU. TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME,TÜM HRİSTİYAN DÜNYASINA VE EN ÖNEMLİSİ BU SİTEYİ BİZE HEDİYE EDEN TÜM...

Kur’ân’a Göre Allah’ın Kelâmı Bizzat Allah Tarafından Korunmaktadır Kur’ân’a Göre Allah’ın Kelâmı Bizzat Allah Tarafından Korunmaktadır “Senden önce hiçbir resûl ve nebi göndermemiştik ki o, (bir şey) arzû ettiği zaman, şeytan onun arzûsu içerisine mutlaka (onun dünyâ ile meşgül edecek bir düşünce) atmış olmasın. Fakat Allâh, şeytanın attığını derhal iptal eder, sonra kendi âyetlerini sağlamlaştırır. Allah bilendir, hikmet sâhibidir.” (Hac 22:52)

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Katoliklik : 3- EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! - Sayfa 3

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler