Arşiv Sayfa 5 / EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! - Sayfa 5

Arşiv Sayfa 5 EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Katoliklik : EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! - Sayfa 5 konusu 5574 kez okundu, 28 kez cevaplandı. En son mesaj bozoon tarafından gönderildi. EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! selamet sizinle olsun! forumda artık uzayan can sıkan ve dile pelesenk bir konudur bu allah kelimesi, YETMEDİ Mİ?? öncesinde yazdım, karsı duran saygısızca davranan kardeşlerime ragmen fikrimde aynıyım ve gene söylüyorum. siz inansanız da karsı da dursanız, çöpe bile atsanız evet biz katolik hristİyanlar allah kelimeini kullanırız. katolik kilisesi, iman ikrarımız, (hadi gec ortodox iman acıklaması ) episkoposum - papazım, diyakonum allah kelimesini kullanır. .kullanırız ve rahatsız değiliz bundan.. burda da ben rahatsız olmuyorum. bana eski yasadan örnekle gelmeyin.. mesih eskiyi tamamlamaya geldi.. SAKIN şimdi bu yazdıklarımı bana karsı kullanıp beni çürütmeye kalkmayın burda fikrimi yazıyorum. karşı durun, durmayın fikrimi yazıyorum. saygısızca yazmayın, davranmayın içinizden konusun... EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ!

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! konusu 5574 kez okundu, 28 kez cevaplandı. En son mesaj bozoon tarafından gönderildi.

EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3 4 5 6 >

EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-01-10, 09:07
EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ!
Katolikmoderator

veracım
konusamadım senle dün, dediğim gibi feci bir kosturmada aradın beni.. aradım bitince işlerim ancak bu sefer sen uygun olmadın..
maden örnekleme yaptın.. ben bunu hiç düşünmemiştim halbuki:)) o zaman senin verdiğin örnekten ben Rabbimin Çarmıhtaki son dakiklarında söyledikleir aklıma geldi.. hani baska bir polemik muhabbetine sebeptir ya Mesih tanrımıydı değilmiyid, öyleydi madem neden bunu dedi diye??
ben yazmıyorum bunları aklımdan, işte kutsal kitbabımızdan.. Mesihimizin dilinden:

Matta 27:46 ::Saat üçe doğru İsa yüksek sesle, "Eli, Eli, lema şevaktani?" yani, "Tanrım, Tanrım, beni neden terk ettin?" diye bağırdı.

Markos 15:34 : : Elohi, elohi lema şevaktani" yani, "Tanrım, Tanrım, beni neden terk ettin?" diye bağırdı.

Vahiy Kitabı 22: 16/21
Ben İsa, kiliselerle ilgili bu tanıklığı sizlere iletsin diye meleğimi gönderdim. Davut'un kökü ve soyu Ben'im, parlak sabah yıldızı Ben'im."
Ruh ve Gelin, "Gel!" diyorlar. İşiten, "Gel!" desin. Susayan gelsin. Dileyen, yaşam suyundan karşılıksız alsın.
Bu kitaptaki peygamberlik sözlerini duyan herkesi uyarıyorum! Her kim bu sözlere bir şey katarsa, Tanrı da bu kitapta yazılı belaları ona katacaktır.
Her kim bu peygamberlik kitabının sözlerinden bir şey çıkarırsa, Tanrı da bu kitapta yazılı yaşam ağacından ve kutsal kentten ona düşen payı çıkaracaktır.
Bunlara tanıklık eden, "Evet, tez geliyorum!" diyor. Amin! Gel, ya Rab İsa!
Rab İsa'nın lütfu kutsallarla birlikte olsun! Amin.

bugun musati olursan konusalım olur mu??

sevgiler

nicole

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye "Kulak ver, ey İsrail! SHEMA ISRAEL

Yahve Tanrımız'dır, O tektir.
Tanrınız Yahve'yi bütün yüreğinizle, bütün canınızla, bütün gücünüzle seveceksiniz."mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ!

EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-01-10, 17:38
berk_MC

Yönetim Notu: Temel Kavramlar bölümü müslümanların görüş beyan edebilecekleri bölüm değildir. Hristiyanlar için olan ve sadece hristiyanların görüş beyan edebilecekleri bir bölümdür. Lakin İslami yorumun bizler için hiç bir anlamı ve önemi yoktur.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ!

EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-01-10, 03:53
ali..

Hristiyan - Mülüman Kavgası nedir anlayamadım hala . 2 Tarafta değerlerine sahip çıksın Birbirlerinin din lerine dil uzatmasın .
ALLAH HERŞEYİ BİLENDİR

onun için kulların bildikleri kendilerine doğrudur...

EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-01-10, 16:35
K A P K A N

ali..
Hristiyan - Mülüman Kavgası nedir anlayamadım hala . 2 Tarafta değerlerine sahip çıksın Birbirlerinin din lerine dil uzatmasın .
ALLAH HERŞEYİ BİLENDİR

onun için kulların bildikleri kendilerine doğrudur...

Allah herşeyi bilen değildir, Allah bir putun ismidir, evrenin hakimi Allah değil YHVH'dir. YHVH'dir herşeyi bilen !

EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! hristiyanlık incil isa tevrat zebur28-01-10, 01:03
NCyril

[quote=Kyrie Eleison;377732]
ali..
YHVH'dir herşeyi bilen !
Amin!!!

EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3 4 5 6 >  

EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ! konusuna benzer konular;

Her istediğine evet derseniz çocuğunuz narsist olabilir "Çocuğum mutlu olsun yeter ki!" diyerek onların her istediğini yapan, kuralları daha çok evin küçüklerinin belirlediği aşırı hoşgörülü ailelerde yetişen çocuklar daha bencil, doyumsuz ve mutsuz oluyor. Evde sanki dünya kendi etrafında döndüğünü zanneden çocuk, büyüdüğünde de bu sürecin devam etmesini istiyor. Sadece kendini düşünen, kendini seven nesiller mi yetiştiriyoruz? Minik narsistler mi büyüyor? Anneler genellikle "O mutlu olsun diye her istediğini yaptık ve yapıyoruz." diyorlar. "Her istediği olunca çocuk çok mutlu olacak!" düşüncesi sizi yanılgıya düşürmesin. Araştırmalar aşırı hoşgörülü, kural koymayan, her istediği yapılan aile çocuklarının yetişkinlikte narsistik kişilik geliştirdiğini, mutsuz ve doyumsuz olduklarını gösteriyor. Tüm deliller narsisizmin yeni nesillerde çok...

HRİSTİYAN OLMAK HERKESE SELAMLAR RAB İSA MESİHİN LÜTFU KUTSALLARLA VE RABBİ ÖLÜMSÜZ SEVENLERLE SONSUZLARA KADAR BERABER OLSUN SİZE SORUM HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM NE YAPMALIYIM TABİKİ BAKKALDAN KURUYEMİŞ ALMAYA BENZEMEZ O KADAR KOLAY DEĞİL EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜ OLAN BİRİYİM TÜM SERVETİMİ KİLİSELERE YADA FAKİRLERE BAĞIŞLASAM OLABİLİRMİYİM ÇOK TEŞEKKÜRLER CEVAPLARINIZ BEKLİYORUM

TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME HRİSTİYAN FORUM AİLESİNE SONSUZ SEVGİLER herkese merhaba.benim adım yaroslav zapataenko.ama türkiye vatandaşlığındaki ismim murat.ama daha çok isim olarak yaroslavı kullanıyorum.ben 27 yaşındayım.rusyada saint peterburgta yaşıyorum.burada bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.HRİSTİYAN FORUMU TESADÜFEN BULDUM AMA BULDUĞUMA DEĞDİ.ÇOK GÜZEL SİTE YAPANINDA DÜŞÜNENİN DE TANRIDAN DİLEĞİM İSANIN TÜM MELEKLERİ ONLARI KORUSUN.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL SİTE.ARANIZDA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM.KONULARA BAKIYORUM.HEPSİ BİR İNSANIN ÖĞRENMESİ GEREKEN FAYDALI BİLGİLERLE DOLU. ÜYE OLDUĞUMA ÇOK DEĞDİ.DİNİMİ İNTERNETTE ÖZELLİKLE BÖYLE KALİTELİ BİR SİTEDE PAYLAŞMA FIRSATIM OLDU.NE MUTLU. TÜM HRİSTİYAN KARDEŞLERİME,TÜM HRİSTİYAN DÜNYASINA VE EN ÖNEMLİSİ BU SİTEYİ BİZE HEDİYE EDEN TÜM HRİSTİYANFORUM AİLESİ YÖNETİCİLERİNE RUSYADAN SONSUZ SEVGİ...

Kur’ân’a Göre Allah’ın Kelâmı Bizzat Allah Tarafından Korunmaktadır Kur’ân’a Göre Allah’ın Kelâmı Bizzat Allah Tarafından Korunmaktadır “Senden önce hiçbir resûl ve nebi göndermemiştik ki o, (bir şey) arzû ettiği zaman, şeytan onun arzûsu içerisine mutlaka (onun dünyâ ile meşgül edecek bir düşünce) atmış olmasın. Fakat Allâh, şeytanın attığını derhal iptal eder, sonra kendi âyetlerini sağlamlaştırır. Allah bilendir, hikmet sâhibidir.” (Hac 22:52)

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih