Katolikmoderator
EVET, BİZ HRİSTİYAN KATOLİKLER ALLAH KELİMESİNİ KULLANIRIZ!
veracım
konusamadım senle dün, dediğim gibi feci bir kosturmada aradın beni.. aradım bitince işlerim ancak bu sefer sen uygun olmadın..
maden örnekleme yaptın.. ben bunu hiç düşünmemiştim halbuki:)) o zaman senin verdiğin örnekten ben Rabbimin Çarmıhtaki son dakiklarında söyledikleir aklıma geldi.. hani baska bir polemik muhabbetine sebeptir ya Mesih tanrımıydı değilmiyid, öyleydi madem neden bunu dedi diye??
ben yazmıyorum bunları aklımdan, işte kutsal kitbabımızdan.. Mesihimizin dilinden:
Matta 27:46 ::Saat üçe doğru İsa yüksek sesle, "Eli, Eli, lema şevaktani?" yani, "Tanrım, Tanrım, beni neden terk ettin?" diye bağırdı.
Markos 15:34 : : Elohi, elohi lema şevaktani" yani, "Tanrım, Tanrım, beni neden terk ettin?" diye bağırdı.
Vahiy Kitabı 22: 16/21
Ben İsa, kiliselerle ilgili bu tanıklığı sizlere iletsin diye meleğimi gönderdim. Davut'un kökü ve soyu Ben'im, parlak sabah yıldızı Ben'im."
Ruh ve Gelin, "Gel!" diyorlar. İşiten, "Gel!" desin. Susayan gelsin. Dileyen, yaşam suyundan karşılıksız alsın.
Bu kitaptaki peygamberlik sözlerini duyan herkesi uyarıyorum! Her kim bu sözlere bir şey katarsa, Tanrı da bu kitapta yazılı belaları ona katacaktır.
Her kim bu peygamberlik kitabının sözlerinden bir şey çıkarırsa, Tanrı da bu kitapta yazılı yaşam ağacından ve kutsal kentten ona düşen payı çıkaracaktır.
Bunlara tanıklık eden, "Evet, tez geliyorum!" diyor. Amin! Gel, ya Rab İsa!
Rab İsa'nın lütfu kutsallarla birlikte olsun! Amin.
bugun musati olursan konusalım olur mu??
sevgiler
nicole
"Kulak ver, ey İsrail! SHEMA ISRAEL
Yahve Tanrımız'dır, O tektir.
Tanrınız Yahve'yi bütün yüreğinizle, bütün canınızla, bütün gücünüzle seveceksiniz."