Arşiv Sayfa 3 / Huzurlu bir Ölüm için edilen Dua - Sayfa 3
| HRİSTİYAN FORUM
> Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar
> Katoliklik
: Huzurlu bir Ölüm için edilen Dua - Sayfa 3 konusu 2160 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj yagmur damlası tarafından gönderildi. Huzurlu bir Ölüm için edilen Dua Da, quaesumus Dominus, ut in hora mortis nostrae Sacramentis refecti et culpis omnibus expiati, in sinum misericordiae tuae laeti suscipi mereamur. Per Christum Dominum nostrum. Amen. Bağışlayan Rab Tanrı,ölüm saatimiz geldiğinde senin kutsal sakramentlerinle yenilenelim ve tüm suçlardan (günah) arınalım..ve senin merhamet dolu kollarına alınmayı hakkedelim..;Rabbimiz İsa Mesih'in aracılığıyla..Amin. Huzurlu bir Ölüm için edilen Dua
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Huzurlu bir Ölüm için edilen Dua konusu 2160 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj yagmur damlası tarafından gönderildi.
Da, quaesumus Dominus, ut in hora mortis nostrae Sacramentis refecti et culpis omnibus expiati, in sinum misericordiae tuae laeti suscipi mereamur. Per Christum Dominum nostrum. Amen.
Bağışlayan Rab Tanrı,ölüm saatimiz geldiğinde senin kutsal sakramentlerinle yenilenelim ve tüm suçlardan (günah) arınalım..ve senin merhamet dolu kollarına alınmayı hakkedelim..;Rabbimiz İsa Mesih'in aracılığıyla..Amin.
Huzurlu bir Ölüm için edilen Dua konusuna benzer konular;
ölüm arkadaşlar babaannem 2 aydır hasta yatıyordu ben çalıştığım için yanına gidemiyordum geçen gün kardeşim bana telefon atı ve babaannemin benim resmime bakıp durduğunu söledi beni görmek istiyomuş bende bunun üzerine gittim ve gördüm elini tuttum durumu çok kötüydü aradan yarım saat geçti ve ben tekrar yanına gittim ve dışarı çıktım sonra oturdum ve dua ettim yüce efendimiz rab ona yardım et kurtar bu ısdıraptan ve aradan 2 yada 3 dk geçti babaannem son nefesini verdi ...bunu sizlere anlatmak istedim o kadar ...
İsa'ya edilen bir dua (Latince) Domine Iesu, Per vagitus Tui in praesepio pro me nascentis, Per lacrimas Tui in cruce pro me morientis, Per amorem Tui in tabernaculo pro me viventis, Miserere mei et salva me.
Rab İsa,(senin aracılığınla)sen benim için doğduğunda o beşikte ağladın,sen haç üzerinde benim için ölürken gözyaşını akıttın,bana olan sevgin yüzünden konutunda yaşıyorum.Bana merhamet et ve beni kurtar.
Hastalιk ve Ölüm KUTSAL DAĞDA (AĞİON OROS) HASTALIĞA VE ÖLÜME NASIL KARŞI DURUYORLAR
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p>Bir doktorun Kutsal Dağdan tecrübeleri...
Rahipler hastalığı nasıl karşılıyorlar? Sabırla ve tahammül ile. «Hastalık, Allahın ziyaretidir.» derler. Bir gün bir ihtiyar rahip bana söyledi; «Tanrı hastalığı bana göndermekle, demek beni hatırladı ve bana bir şey söylemek istiyor. O bilir. O bana verdi, O’da istediği zaman benden alacak» Ne söyleyebilirsin? İhtiyar rahip Evgenios diyor ki; «Tanrımız hastalığı 4 sebep için veriyor. Ebeveynlerimizin işlediği günahlar için, bizim işlediğimiz günahlar için, bizi sabra ve alçak gönüllülüğe alıştırmak için, ve dördüncü sebebi yalnız O bilir.» Elbette zorluluklarda vardır. Bir akşam geçen...
"İyi ve huzurlu insan her şeyi iyiye dönüştürür" - Thomas Kempis İyi ve huzurlu insan her şeyi iyiye dönüştürür.
Bu bilgileri, yücelerden ve bilgili olanlardan gizleyip, alçakgönüllü olanlara açıkladığın için sana şükrediyorum, Baba. Öyle oldu, ey Baba, çünkü öyle istedin.
Birinin senden yana ya da sana karşı olmasını pek önemseme, Tanrı’nın her yaptığın işte seninle birlikte olmasına bak. Vicdanın temiz olsun, o zaman Tanrı senin savunmanı kendi üzerine alacaktır.
Tanrı’ nın korumak istediği kişiye insanların hiçbir kötülüğü zarar veremez.
Huzur için edilen dua (latince) Da, Domine, propitius pacem in diebus nostis, ut, ope misericordiae tuae adiuti, et a peccato simus semper liberi et ab omni perturbatione securi. Per Christum Dominum nostrum. Amen.
Rabbim,huzurunu cömertçe ver,senin merhametinin yardımı aracılığıyla geçen şu günlerimizde;günahtan özgür kılınalım ve bütün rahatsızlıklar bizden uzak kalsın..;Rabbimiz İsa Mesih'in aracılığıyla...Amin.
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil