tebrikler katolikmoderator bu video 1999 yilinda fransanin lourde sehrinde meryem ananin gorundugu sehir Ayin televizyondan naklen veriliyordu.uc kardinal ayini yonetiyordu ayini o kadar guzeldiki rabimiz masih isayi heyecanlandirmisti ve heyecandan yukari firladi.Bunu cardinaler gordu ama ordaki insanlar goremediler.ayine gelemeyen sakat insanlar televizyonda bunu farketiler ve fransa 2 kanalina telefon acmaya basladilar tekrar yayinlansin dediler. Inan kardesim bu olali 10 yil oldu ne yazikki bunu basin birakmadi dunyaya yayilsin ta ki you tube cikana kadar televisyonda bile vermediler.Bunu bilmeliyiz seytan haril haril calisiyor rabimizi unuturmaya ama bizler bu uc kelimeyi devamli soyliyecegiz af tesekur lutfen
Baba=Af=Baba isledigim butun gunahlarim icin beni af et. OGUL=Tesekur=Rabbim gunahlarimiz icin kendini feda ettigin icin sana sayisiz tesekkurler. Kutsal Ruh=Lutfen=Rabbimiz lutfen bize kutsal ruhundan ver
bende bu videonun full hali var ancak yuklemede sorun oluyor.
Gercek yayin varsa bana linkini ver ben burdan indirmek isterdim zahmet olmassa
cevap vermemişim özür diliyorum..
maalesef sayın asuri, çunku link olarak değil kilisemin arşivinde mevcut. bende orada çalıştıgım için bende var dedim, yanlıs anlasılmasın..
bu arada ayini yöneten ve ekmeg dua eden peder o an ekmegin havalandıgının farkında değil.. ben sonrası yapılan roportajı seyrettiğimde bunu öğrendim ve hüngür hüngür ağlamaya başladım.. hala seyrederken bu halim devam eder elimde olmadan..
ne mutlu bize ki bunu görebiliyoruz..
şükürler olsun!
işte Rabbbimin diri oldugunun kanıtı.. konusuna benzer konular;
Tanrı'nın Olduğunun Kanıtı Merhabalar aklıma ateistlerin sorduğu bir soru geldi onu sormak istedim:
Onlar diyor ki : ''Bana somut bir kanıt gösterin Tanrı'nın olduğuna dair bu ateist bilginler o kadar kitap okumuş o kadar araştırma deney yapmış siz ise size din konusunda öğretileni hayatınız boyunca uyguluyorsunuz araştırma yapmıyorsunuz onlar o kadar araştırmış o zaman söyleyin neden Tanrı vardır bize somut bir kanıt(lar) gösterin biz de inanalım biz de sevmiyoruz bu belirsizliği ama öyle Tanrı yarattı deyip bırakmakla olmaz.''
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler ben o arkadaşa doğruyu göstermeye çalışacağım sizin cevaplarınızla . Esenlikler.
Yönetim Notu: Öncelikle ateistlerin bilmesi gerekir ki Tanrı onların muhatap oldukları bir kahve arkadaşı değildir, değildir ki hadi şöyleyse böyle yap deyip gaza...
YHVH, sen gerçek ve diri olansın Sana dair yüreğimde kökleşmiş sevdanın ifadesini mürekkeplemek istedim. Sevince ve hüzne bürünmüş kelimelerin ahbaplığına bırakıyorum anlatımı, fakat kelimeler aczini yaşarken betimlemeler iflas ediyor. Yazıya geçirmek için beynimde tasarladığım zaman süresince "mükemmelliğin neresinden başlamalı anlatıma" sorusuna cevap arıyorum. Ben, varlığımın yaratıcısı ve tek dayanağı olan seni anlatırken, gözümdeki damlaların ifadelendirdiği sana özlemimde kayboluyorum…<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Her gün aynı git gelleri yaşıyorum çünkü yaşamın neresinde durmak gerektiğini ne yazık ki bir türlü öğrenemedim. Aynı çember içerisinde nevrotik iç çekişlerimi yaşıyorum. Kendimi sabitlediğim ikametlerde kendimi bulamıyorum… Göz pınarlarım doluyor, zaman bir halat gibi boğazımda gittikçe...
İsa Mesihtir.İşte Kanıtı İSA’NIN MESİH OLDUGUNA DAİR DELİLLER
PEYGAMBERLİK ARACILIGIYLA
1-ESKİ ANLAŞMANIN PEYGAMBERLİKLERİ
2-YENİ ANLAŞMANIN TAMAMLAMASI
KADIN’IN DÖLÜNDE DOĞUŞ
1-YAR.3:15 Seninle kadını, onun soyuyla senin soyunu Birbirinize düşman edeceğim. Onun soyu senin başını ezecek, Sen onun topuğuna saldıracaksın."
2-GAL.4:4 Ama zaman dolunca Tanrı, Yasa altında olanları özgürlüğe kavuşturmak için kadından doğan, Yasa altında doğan öz Oğlunu gönderdi.
İsa Mesihtir. İşte Kanıtı 2 Paylaşımın için teşekkür ederim kardeşim. Zamanında internet üzerinden "İsa Kim?" adlı kitabı okumuştum ve oradaki bilgilerden yararlanıp bende bir tablo yapmıştım. Bunu sizinle paylaşmak isterim. Benim vereceğim tablonun içeriği sizin verdiğiniz bilgiler kadar zengin değil ama bu konuyu araştıran kardeşlerim için güzel olacağını düşündüm.
Sevgiyle...
<!--> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal Tablo"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; ...
Rabbin diri olduğunu gördüm Sevgili kardeşlerim, daha önce yazmış olduğum bu tanıklığımın silindiğini farkettim.. Bunun yanlışlıkla olduğunu biliyorum. Bu yüzden de tanıklığımı yeniden buraya aktarıyorum..
Aslında nereden başlayacağımı tam olarak bilemiyorum..Tanıklığımı yazmaya başlamadan önce, Kutsal Ruhun yüreğimde etkin olmasını ve bu tanıklık üzerinden birçok insana ulaşmasını ve bu insanların Rabbi bulmalarını temenni ederim..Amin..
Kendimden bahsedecek olursam; Müslüman bir ailede doğmuş birisiyim..Çocukluğumda ailemin ısrarı olmamasına rağmen Kuran kursuna gitmiş 6 yaşından itibaren islamiyet hakkında bilgi sahibi olmaya başlamıştım.Çevrem müslüman bir çevreydi.Muhatab olduğum kişiler, islam dininin radikal kesimlerindendi.Bunun sonucunda başta islam olmak üzere; inançlar hakkında çok büyük...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil