Katolik kilisesine tebrik

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Katoliklik : Katolik kilisesine tebrik

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
K A P K A N

Başka konularda Katolik kilisesini eleştirdiğim noktalar olsa da takdir edilecek yönleri olduğunu da bilmekteyim. Şu anda "bir olmayı" en iyi sergileyen mezhep olarak bu kiliseyi tebrik de etmek gerektiğine inanıyorum.

http://incil.blogspot.com

hristiyanlık
asuri

Kyrie Eleison
Başka konularda Katolik kilisesini eleştirdiğim noktalar olsa da takdir edilecek yönleri olduğunu da bilmekteyim. Şu anda "bir olmayı" en iyi sergileyen mezhep olarak bu kiliseyi tebrik de etmek gerektiğine inanıyorum.
Sevgili Kyrie Eleison,
Bunu farketiginize cok sevindim.Daha fazlasinida yapiyoruz.Ortodoks kardeslerimizide bu birliktelige katmaya butun kalbimizle calisiyoruz.

sevgilerle

"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45

hristiyanlık
ortodoksmoderator3

Kyrie Eleison
Kardesim unutmayalim, biz Ortodokslar herzaman bir olmanin cabasindayiz. Yalniz bazi noktalarin da cözülmesi lazimdir. mesela Papa'nin yanilmazligi. Bunlar cözüldükten sonra birlesmiyecek nedenleri de kalmiyacaktir. RAB'den dileriz ki bu birgün gerceklessin. Amin

Rabbimiz İsa Mesih'in lütfunu bilirsiniz. O'nun yoksulluğuyla siz zengin olasınız diye, zengin olduğu halde sizin uğrunuza yoksul oldu. Korintiler 8,9

hristiyanlık
kbugra

asuri
Kyrie Eleison
Sevgili Kyrie Eleison,
Bunu farketiginize cok sevindim.Daha fazlasinida yapiyoruz.Ortodoks kardeslerimizide bu birliktelige katmaya butun kalbimizle calisiyoruz.

sevgilerle

asuri kardeşlerimize katılıyorum. lütfen şeytanın oyunlarına kanmayalım. unutmayalım ki rabbimiz YAhşuah mesih bizler ebu konuları çok önceden belirtmişti. şunuda unutmamak gerekir parçalanıp ayrılmamamız için birlikte olmalıyız ki başımıza gelen tüm zorluklara hristiyan cemaati ( mesih hizmetkarları) olarak göğüs gerebilellim. bu arada kyrie kardeşimiz bunun farkınıza vardığınız için ve bizleri tebrik ettiğiniz için sağolun.

rabbin esenliği üzerinize olsun.

"1.Ko.1: 30 Ama siz Tanrı sayesinde Mesih İsa'dasınız. O bizim için tanrısal bilgelik, doğruluk, kutsallık ve kurtuluş oldu."

hristiyanlık
eyüphan

ortodoksmoderator3
Kyrie Eleison
Kardesim unutmayalim, biz Ortodokslar herzaman bir olmanin cabasindayiz. Yalniz bazi noktalarin da cözülmesi lazimdir. mesela Papa'nin yanilmazligi. Bunlar cözüldükten sonra birlesmiyecek nedenleri de kalmiyacaktir. RAB'den dileriz ki bu birgün gerceklessin. Amin

Bu çözülmesi gereken konuları bir az daha açar mısınız?

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Katolik kilisesine tebrik konusuna benzer konular;

Ortodoks kilisesinden Protestan kilisesine kadın önder tepkisi Ortodoks kilisesinden Protestan kilisesine kadın önder tepkisi http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/05/RussianOrthodoxCandles-300x210.jpg Ortodoks kilisesinden Protestan kilisesine kadın önder tepkisi Rus Ortodoks Kilisesi ve Alman Proteston Kilisesi arasında “kadın başkan” krizi patlak verdi. Almanya Protestan Kilisesi’nin başına “ilk kez bir kadın başpiskoposun” seçilmesi Rus Ortodoks Kilisesi’ni ayağa kaldırdı. “Kadınların papazlık yapamayacağını” söyleyen Rus Ortodoks Kilisesi, Alman Protestan Kilisesi ile 50 yıldır sürdürdüğü diyaloğu askıya aldıklarını açıkladı. Almanya’da 25 milyon üyesi bulunan Protestan Kilisesi’nin en tepesine başpiskopos olarak geçen ay sonunda Margot Kaessmann...

Taksim Agia Trias Rum Ortodoks Kilisesine mensup olanlardan bilgi almak istiyorum. Merhabalar. Taksim'de ki Agia Trias Rum Ortodoks Kilisesine mensup olan arkadaşlardan bir konuda bilgi almak istiyorum. Katekümen eğitimime biran önce başlamak istiyorum. Hangi gün, hangi saatler arasında, kiminle görüşmeliyim? Biraz çekiniyorum açıkçası. Uzun süreden beri ruhen Hristiyanım, araştırmaya günden güne devam ediyorum. Yardımcı olursanız çok müteşekkir kalacağım. YHVH sizlerle olsun.

Süryani kilisesine çirkin yazılar Süryani kilisesine çirkin yazılar http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/05/S%C3%9CRYAN%C4%B0-K%C4%B0L%C4%B0SES%C4%B0NE-%C3%87%C4%B0RK%C4%B0N-YAZILAR.jpg SÜRYANİ KİLİSESİNE ÇİRKİN YAZILAR Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde restorasyon çalışmaları süren 313 yılında yapılan Süryani Mor Yakup Kilisesi’nin duvarlarına kimliği belirsiz kişiler tarafından sprey boyayla hakaret ve tehdit içerikli yazılar yazıldı. İnanç Projesi kapsamında Mardin Müzeler Müdürlüğü tarafından restorasyon çalışmaları sürdürülen kilisenin taş duvarlarına dün gece kimliği belirsiz kişiler tarafından sprey boyalarla Türkçe, ‘Şerefsizler defolun’, ‘Nalettullah kafirler defolun’, ‘Siyonist güçler defolun’, ‘Siyonistler defol’,...

sizleri tebrik ederim hepinize güzel günler.Sizinle bir iki düşüncemi paylaşmak istiyorum. Sitenizi çok önceden bir yayın organında gördüm.Merak ettim ve üye oldum sonra ben unuttum ama site beni unutmadı :) bana sizi özledik şeklinde e mailler geliyordu.tamam belki otomatik olabilir ama insanları böyle değerli hissettirdiğiniz için sizi kutlarım.bu forumun insanları çok farklı.Başka forumlara üye oldum,ondan biliyorum.diğer forumlar herkesin birbirine caka sattığı,birbirini kırdığı ve affedersiniz çok özür ama kızların msn sini almak için üye olanlarla dolu.siz gördüğüm kadarıyla birbirinize o kadar saygılısınız ki umarım bu sevgi çerçeveniz hep korunur. Lafı çok uzattım ama işte insan içindekileri söylemez ise zihnen kötürüm gibi oluyor.Sizi kırdıysam çok...

Hristiyan Forum'u Tebrik Ediyorum... Sizleri Tebrik Ediyorum ! Sayın Hristiyan.Net üyeleri ve Adminleri Sitenize Dikkat ettiğimde müslümanlarla ilgili asla bir küfür bir hakaret yok... Sizi tebrik ediyorum Msn'im : ************@msn.com

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Katoliklik : Katolik kilisesine tebrik

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler