| Türkçe Katolik Radyo Yayına Giriyor! |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
Şu anda deneme yayınları süren radyomuz 22 Şubat'tan itibaren bu web sitesi üzerinde günde 4 saat, Mujde FM Akdeniz frekansında günde 2 saat sizlere ulaşacağız. Ayrıntılı bilgi ekleyeceğim. Sevgiler Yuhanna |
|
|
|
|
|
|
sevgili yuhanna polikarp kardeşim biliyormusun bugun duydum bunu bende?? hatta sonra sayfaya baktım:) harika.. rab her zaman berketşni ve lutfunu versin.. selamlar nicoletta RAB çobanımdır, Eksiğim olmaz. Beni yemyeşil çayırlarda yatırır, Sakin suların kıyısına götürür. İçimi tazeler, Adı uğruna bana doğru yollarda öncülük eder. Karanlık ölüm vadisinden geçsem bile, Kötülükten korkmam. Çünkü sen benimlesin. Çomağın, değneğin güven verir bana. Düşmanlarımın önünde bana sofra kurarsın, Başıma yağ sürersin, Kâsem taşıyor. Ömrüm boyunca yalnız iyilik ve sevgi izleyecek beni, Hep RAB'bin evinde oturacağım. -23.Mezmur- |
|
|
|
|
|
|
Bu ne kadar güzel bir haber çok mutluluk verici. İlk okuduğum anda gözlerim doldu, neden biliyor musunuz,,, çünkü benim Hristiyan olmamın ilk sebebi/aracısı bir radyodur. O radoyonun yaptığı çağrı -1997 sonlarıydı- sayesinde Hristiyan inancıyla tanıştım :) HAMDOLSUN! |
|
|
|
|
|
|
Gerekli düzenlemeler yapılarak ilgili radyo şu anda okuduğunuz konu üzerinden dinlenebilir hale getirilmiştir. İlgili radyoyu dinlemek isteyen üyelerimizin konunun ilk mesajının olduğu sayfaya gidip beklemesi yeterlidir. |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| Yok |