Kefaret (Bytesize Theology) konusu
3498 kez okundu,
9 kez cevaplandı. En son mesaj
Fırat Çölgeçen tarafından gönderildi.
Kefaret (Bytesize Theology) konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2

20-02-08, 21:02
777maranata
|
|
isone
|
|
O özellik eskiden açıktı ancak artık aktif değil Sabri kardeş.
|
Hic mi aktif olmayacak? Bazen cok gerekiyor.Cümle devrik oluyor veya kelime yanlisligi ya siz düzeltin yada bize düzeltme sansi verin.Sevgiler.
Kefaret (Bytesize Theology)
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

21-02-08, 02:36
Fırat Çölgeçen
Sayın sabri; uyarın için teşekkür ederim ! Sayın isone'un dediği gibi açık değilmiş....Ne açık ne de kapalı oldıuğuna hiç bir an dikkat etmedim ! Zira; bunun gibi sorunlar önemli değil ! Yalnış olan değiştirilir....
24 saat dolu olan bir insanın; Rab'den ayrı olarak düşüneceği ( ufak tefek izler ya da çekişmeler olamaz) şeyler olamaz ! Eğer olursa da bunlar Rab'be ait değil ; şeytana aittir !...
Rabbin sevgisi ve esenliği sizinle olsun.
FORUMA ÜYE OLUN! /

22-02-08, 00:15
sabri
|
|
isone
|
|
O özellik eskiden açıktı ancak artık aktif değil Sabri kardeş.
|
Anlaşılan epeydir düzeltme yapmıyorum. Mesajı gönderdikten sonra denedim, o özelliğin olmadığını gördüm. Yinede ınformatıonların için teşekkürler Isone kardeş.
Rab esenlik versin.

[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Çünkü tek Tanrı ve Tanrı'yla insanlar arasında tek aracı vardır. O da insan olan ve kendisini herkes için fidye olarak sunmuş bulunan Mesih İsa'dır. (1.Timoteos 2:5-6)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]_________________________________[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Mesih'i Çarmıhta tutan çiviler değil, bize olan sevgisiydi.[/COLOR][/SIZE]

FORUMA ÜYE OLUN! /

22-02-08, 00:32
sabri
|
|
Fırat Çölgeçen
|
Sayın sabri; uyarın için teşekkür ederim ! Sayın isone'un dediği gibi açık değilmiş....Ne açık ne de kapalı oldıuğuna hiç bir an dikkat etmedim ! Zira; bunun gibi sorunlar önemli değil ! Yalnış olan değiştirilir....
24 saat dolu olan bir insanın; Rab'den ayrı olarak düşüneceği ( ufak tefek izler ya da çekişmeler olamaz) şeyler olamaz ! Eğer olursa da bunlar Rab'be ait değil ; şeytana aittir !...
|
Fırat kardeş ben sizi uyarmadım,daha önceleri kullandığım iyi bir özelliği size de hatırlatmak istemiştim. önceleri düzeltebilme özelliği Specıal Member'lere açıktı.Uzun zamandır düzeltme yapmadığım için kapalı olduğunu bilmiyordum.
- Yazılarınızda hataların sorun yarattığını yazmadım.
- Bunun gibi sorunların da önemli olduğunu da yazmadım.
- Yanlış olan değiştirilemez de demedim.
- "24 saat " la başlayan son satırlarınızı açıklarsanız sevinirim.
Rab esenlik versin.

[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Çünkü tek Tanrı ve Tanrı'yla insanlar arasında tek aracı vardır. O da insan olan ve kendisini herkes için fidye olarak sunmuş bulunan Mesih İsa'dır. (1.Timoteos 2:5-6)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]_________________________________[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Mesih'i Çarmıhta tutan çiviler değil, bize olan sevgisiydi.[/COLOR][/SIZE]

FORUMA ÜYE OLUN! /

22-02-08, 20:00
Fırat Çölgeçen
Sayın sabri; yazınız için bir kez daha teşekkür ederim.Hatırlatmanızın çok güzel olduğunu biliyorum.Ben de;uyarı sözünü sizin ifade ettiğniz "hatırlatma " olarak kullanmıştım.Tabi ki; anımsatmanın yanında; uyarabilirsiniz.Eğer aynı gövdeyi paylaşıyorsak; bu, benim için bir sevinç kaynağıdır.
" 24 saat....." ile başlayan bir tümcemle ilgili tabi ki,açıklama yapabilirim.Size doğru yazılan bir yazıda; sanki sizn için yapılmış görünüyor ki; sizin yazınızdan sonra yazımı üç kez daha okudum.
Son tümceyi, esasında iki bölüme ayırıp yazsaydım; daha iyi olacaktı ki, tümce yalnış yorumlamaya açık olmuş( Ben de ilk kez farklı biri yazsaydı;farklı anlayabilir,sanki beni sorguluyor mu ? diye düşünebilirdim.).Yalnış anlaşılma olduysa; özür dilerim. Orada ifade etmek istediğim şeyin birincisi:"Sayın sabri,pek böyle şeylere dikkat etmiyorum.Benim için zaman kaybı oluyor ! "
İkincisi (sizinle ilgili değil ! ) : Her anı Rab ile dolu olan insanların ;bir artı olmayacak basit şeylerle uğraşmaması gerektiğiydi.( Bu bir genellemeydi !.. Kimler için derseniz ? İmanlı görünüp de;öğretilerle olmazsa, dikkatleri farklı şeylere yönlendirip birliği bozmak isteyenler, diyebilirrim. Şimdi bu ya da bunlar kim ? diye bir soru gelebilir.Bunun içi de şu yanıtı vereyim: Burada şu ya da bu kişi değil ! Rab'den uzak kalacak kişinin; daima şeytanın etkisinde kalabilecek kişiler olabilmesidir...)
Yani açılımını istediğiniz tümcenin; sizinle bir ilgisi yok ! Sadece;" kapalı kutu " gibi yazılması,doğaldır ki, insanı düşündürüyor.
Hatırlattığınız için ( Bu farklı şeyler olursa da !) sağolun !
FORUMA ÜYE OLUN! /
Kefaret (Bytesize Theology) konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil