evangelion
Kilisede çok fazla ikiyüzlü insan var ?
Kilisede çok fazla ikiyüzlü insan var. 0. Kilise yalancılara ve hırsızlara olduğu gibi ikiyüzlüler için de iyi bir yerdir. İkiyüzlülüğün yanlış olduğu ve Tanrı Sözünün bu kişilerin kendilerine açıklanacağı bir yerdir kilise. Kilisede olanları yargılayarak kendinizi de yargılarsınız çünkü az veya çok hepimiz ikiyüzlüyüz. Sizin bunu farketmeniz ve yargılamanız, ikiyüzlülüğün yanlış olduğunu bildiğinizi bana söylüyor. Günahkarla dolu ve sizinde onlardan biri olduğunuz bir kilisede parmağınızı uzattığınız şey ikiyüzlülük müdür?
1. Arkadanızda sakladığınız şeyden daha küçük olmanız gerektiği söylenir. Kendinizi kiliseden uzak tutmak için başkalarının ikiyüzlülüğü arkasına mı saklanıyorsunuz? Kendinizden sorumlu olduğunuzu ve Tanrı’nın yargı gününde başkalarına değil size soru soracağını hatırlamanız gerekir. Size gelip, yaşamınız için hesap vermenizi isteyecek. Kilisedeki ikiyüzlülük de, sizinle veya sizsiz Tanrı’nın huzurunda hesap verecektir.
2. Neden ikiyüzlüler olduğunu düşünüyorsunuz? Hristiyanlık sizin için değerli olduğu için mi?
Kaynak: Hristiyan.NET
Yazar:M.Slick
datatip
Güzel yazıydı.
Bu ikiyüzlülük ise evet bende ikiyüzlüyüm
ama konuya farklı bir bakış açısı daha var.
Buna ikiyüzlülük demiyorum.
Sevgi yolundan geçerken,kardeşleri severken,bu yolda korkular,endişeler açığa çıkıyor
Bir bir ve sinsi sinsi çıkıyor bu korku ve endişeler
Bu durumu anlamak,kendimizide anlamak olur ki
Kendimizi işlemiş oluruz.
Ama, güzel yazıydı;Teşekkürler
Yu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır. Ben koyunlarımın uğruna canımı veririm.
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler