|
|
eternall
|
|
Müslüman bir ailenin çocuğu olarak büyüdüm dolayısıylada seçme şansım yoktu müslümandım ama camiye bir kez bile gitmedim. Ufaklığımdan beri hristiyanlığa hep bi sempatim olmuştu. Şu anda müslüman biri değilim kendimi müslüman olarak görmüyorum. Kiliseye gidip imanlı birisi olmak istiyorum fakat bundan bi kaç hafta önce İzmire tatile gelen bi arkadaşın yazısın okudum. Hristiyan olduğu halde bi kaç kiliseyi dolaşmış ve içeriye alınmamıştı. Bende İzmirde yaşayan biriyim aynı durumun benimde başıma gelmesinden çekiniyorum. Etrafımda hristiyan biriside yok ne yapacağıma karar veremedim. Düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler.
|
esenlikler sevgili kardeşim.kiliseye gitmek için lütfen çekinmeyin.arkadaşınız büyük ihtimalle protestan kilisesine gitmemiştir.mezhep ayrımı asla önemli birşey değildir.ama bazı katolik ve ortodoks kiliseler maalesef gelen kişileri kabul etmeyebiliyor.size öncelikle tavsiyem kutsal kitap(tevrat,zebur ve incil)edinip okumanızdır.sonra da yakınınızda bulunan bir protestan kilisesine gidin ve aklınızdaki tüm soruları sorun kardeşim.önemli olan isa mesih'tir.kilise farklılığı önemli değil.bir kilise sizi kabul etmese bile pes etmeyin.çünkü bu şeytanın oyununa gelmek demektir.yüce rabbimiz isa mesih sizi korusun ve bereketlesin.sizi rabbime emanet ediyorum.esenkalın kardeşim.