Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Kilise : Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
eternall

Müslüman bir ailenin çocuğu olarak büyüdüm dolayısıylada seçme şansım yoktu müslümandım ama camiye bir kez bile gitmedim. Ufaklığımdan beri hristiyanlığa hep bi sempatim olmuştu. Şu anda müslüman biri değilim kendimi müslüman olarak görmüyorum. Kiliseye gidip imanlı birisi olmak istiyorum fakat bundan bi kaç hafta önce İzmire tatile gelen bi arkadaşın yazısın okudum. Hristiyan olduğu halde bi kaç kiliseyi dolaşmış ve içeriye alınmamıştı. Bende İzmirde yaşayan biriyim aynı durumun benimde başıma gelmesinden çekiniyorum. Etrafımda hristiyan biriside yok ne yapacağıma karar veremedim. Düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler.

hristiyanlık
sinem melis

eternall
Müslüman bir ailenin çocuğu olarak büyüdüm dolayısıylada seçme şansım yoktu müslümandım ama camiye bir kez bile gitmedim. Ufaklığımdan beri hristiyanlığa hep bi sempatim olmuştu. Şu anda müslüman biri değilim kendimi müslüman olarak görmüyorum. Kiliseye gidip imanlı birisi olmak istiyorum fakat bundan bi kaç hafta önce İzmire tatile gelen bi arkadaşın yazısın okudum. Hristiyan olduğu halde bi kaç kiliseyi dolaşmış ve içeriye alınmamıştı. Bende İzmirde yaşayan biriyim aynı durumun benimde başıma gelmesinden çekiniyorum. Etrafımda hristiyan biriside yok ne yapacağıma karar veremedim. Düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler.
esenlikler sevgili kardeşim.kiliseye gitmek için lütfen çekinmeyin.arkadaşınız büyük ihtimalle protestan kilisesine gitmemiştir.mezhep ayrımı asla önemli birşey değildir.ama bazı katolik ve ortodoks kiliseler maalesef gelen kişileri kabul etmeyebiliyor.size öncelikle tavsiyem kutsal kitap(tevrat,zebur ve incil)edinip okumanızdır.sonra da yakınınızda bulunan bir protestan kilisesine gidin ve aklınızdaki tüm soruları sorun kardeşim.önemli olan isa mesih'tir.kilise farklılığı önemli değil.bir kilise sizi kabul etmese bile pes etmeyin.çünkü bu şeytanın oyununa gelmek demektir.yüce rabbimiz isa mesih sizi korusun ve bereketlesin.sizi rabbime emanet ediyorum.esenkalın kardeşim.

hristiyanlık
duacı

ben iman etmeden önce kiliseye gitmek için korkardım çok utanırdım oraya girmekten. hep diyordum yabiri beni görürse ama iman ettikten sonra değişti şimdi elimden gelse hergün gidecem.çok mutlu oluyorum orada böyle nasıl diyeyim husur var gerçekten

hristiyanlık
Okyanus

Sevgili eternall Kardeşim,

Ben Hristiyan olmadan önce, defalarca kiliseye gitmişimdir. Oradaki kilise görevlileriyle konuşmuşumdur, kafama takılan soruları kendilerine sormuşumdur. Evde okuyabilmek için Hristiyanlıkla ilgili kitaplar almışımdır...

İnanın ki hiç bir gün beni geri çevirmediler.

Eğer kilisenin açık olduğu saatlerde giderseniz, sizi de kesinlikle geri çevirmeyeceklerine emin olabilirsiniz.

Hatta size tavsiyem, Pazar günü ibadet saatinde bir Protestan kilisesine gidin. Hem ibadeti izleyin, hem de ibadetten sonra oradaki kardeşlerimizle sohpet edip tanışın.

Sevgiler...

hristiyanlık
sonsuz adım

eternall
sevgili eternall öncelikle bende izmirde iman ettim. bende ilk gittiğim kilisede geri çevrildim çünkü korkuyorlardı onlarada hak verdim kilise önderlerine yapılan saldırılardan dolyı bir çekince oluşmuştu bir kere bundan ötürü kurunun yanında yaşta yanabiliyor önemli olan isa mesihin yolundan gitmek şeytanın koyduğu engelleri aşabilirsin rab asla geçemeyeceğin bir engeli önüne çıkartmaz. o yüzden bir başkasına bir başkasına gideceksin
7 Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır.8Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır. 9 Hanginiz kendisinden ekmek isteyen oğluna taş verir?10Ya da balık isterse yılan verir?11 Sizler kötü yürekli olduğunuz halde çocuklarınıza güzel armağanlar vermeyi biliyorsanız, göklerdeki Babanız`ın, kendisinden dileyenlere güzel armağanlar vereceği çok daha kesin değil mi? matta yedinci bölümde tanrı böyle diyor. ve ayrıca korkmamanıda söylüyor
Kimden korkmanız gerektiğini size açıklayayım: Kişiyi öldürdükten sonra cehenneme atma yetkisine sahip olan Tanrı`dan korkun. Evet, size söylüyorum, O`ndan korkun.
Luka 12:5

sadece tanrıdan korkacaksın başka hiçbir güç isa mesih yanında olduğu sürece sana zarar veremeyecek ve isa mesihe iman edip onun yolunda yürüyenlerde kutsal ruh tanrının ruhu vardır ve onlar tanrının çocuklarıdır. hangi baba çocuklarını açıkta bırakır??? cesur ol sevgili kardeşim dualarımdasın

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum konusuna benzer konular;

kiliseye katılmakla ilgili 1-Bir kiliseye katılamayan bir hrıstıyan ne yapmalı. 2-Vaftif olmak için kişi kiliseye katılamıyorsa nasıl bir yol izlenir, Esenlikler

Hayız ( Adet görmek ) kiliseye gitmeye engel teşkil eder mi? Merhaba Bir arkadaşım bana sorduğu soruyu cevabını bilmediğim için burada soruyorum. Hayız durumu yani adet görmek kiliseye gitmeye engel mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Hangi Kiliseye Gitmeliyim? Merhaba kardeşlerim, Artık en kısa zamanda bir Ortodoks Kilisesine gidip katekümenlik eğitimlerime başlamayı planlıyorum. Hangi Ortodoks Kilisesine gitmeliyim? Normalde İstanbul'da yaşıyorum ama yaz tatili sebebiyle Bursa'ya ailemi ziyarete geldim ve bir kaç hafta sonra İstanbul'a geri döneceğim. Hangi Ortodoks Kilisesine gitmeliyim ve gittiğimde neler söylemeliyim? Katekümenlik eğitimi nasıl olur? Cahilliğim için beni bağışlayın. Yardımlarınızı bekliyorum. Esen kalın. RAB'bin ışığı her zaman üzerinizde olsun.

Neden Kiliseye Katılmalıyım? Neden Kiliseye Katılmalıyım? Yeni Antlaşma sık sık yerel toplulukların önemini vurgular</U>. Aslına bakarsanız, Müjde’yi vaaz ettiği şehirlerde Pavlus’un yerel cemaatleri oluşturması onun hizmetindeki izlediği yoldu. İbraniler 10:24-25 ayetleri her inanlının yerel topluluğun bir parçası gibi olmasını buyurur ve bunun neden gerekli olduğunu gözler önüne serer. “Birbirimizi sevgi ve iyi işler için nasıl gayrete getirebileceğimizi düşünelim. Bazılarının alıştığı gibi, bir araya gelmekten vazgeçmeyelim; o günün yaklaştığını gördükçe birbirimizi daha da çok yüreklendirelim.” (İbraniler 10:24-25) İnanlı kardeşleri dikkatlice “sevgiye ve doğru eylemlere” teşvik etmek için gerekli olan dostluk düzeylerinin oluşmasına kendini...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Kilise : Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler