Onuris
Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum
Bende ilk defa dün gidebildim noel arifesi vardı ilahiler söyledik gerçekten çok güzel karşıladılar şaşırdım. Herkes özel olarak ilgilendi gelip tanıştılar vs. çekinicek birşey yok yani (:
Yeni.bir.kullanıcı
|
|
Onuris
|
|
Bende ilk defa dün gidebildim noel arifesi vardı ilahiler söyledik gerçekten çok güzel karşıladılar şaşırdım. Herkes özel olarak ilgilendi gelip tanıştılar vs. çekinicek birşey yok yani (:
|
aa :) hangi kiliseye gittin kardeşim.. ?
Gelin ışıklarını erkek kadın butun insanlara dağıtıyor..
Farkına varın sevgisinin..
Ve onunla ebedi bir mutluluk sarhoşluğu içinde sevişin..
Ve kendinizden geçin..
"O" içinizde !
Onuris
|
|
Yeni.bir.kullanıcı
|
|
|
Onuris
|
|
|
aa :) hangi kiliseye gittin kardeşim.. ?
|
Altıntepe protestan kilisesine gittim kardeşim (:
stephanie
ben hristiyanım
çekinme hristiyanım de ve gir hiç bişey yapamazlar
rachel85
Kardeşlerim, ben de kiliseye girmeye çekiniyordum sadece Beyoğlundaki kapısı sürekli açık artık turistik olmuş kiliselere giriyordum.Sonunda bugün cesaretimi topladım ve kiliseye girdim,bana çok iyi davrandılar.Müsait olduğum ilk pazar günü buluşmak üzere ayrıldım.İnanın çekinecek bir şey yok, sonuçta Ben Hristiyanım dedikten sonra kim size ne diyecek?
Şimdi tek derdim Pazar günleri, en azından ilk zamanlar, aileme bir şey uydurup kiliseye gitmek.İlerleyen zamanlarda onlardan da saklamayı düşünmüyorum...
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler