|
|
katolikfurina
|
|
|
Nigoğos
|
|
|
sinem melis
|
|
esenlikler sevgili kardeşim.kiliseye gitmek için lütfen çekinmeyin.arkadaşınız büyük ihtimalle protestan kilisesine gitmemiştir.mezhep ayrımı asla önemli birşey değildir.ama bazı katolik ve ortodoks kiliseler maalesef gelen kişileri kabul etmeyebiliyor.size öncelikle tavsiyem kutsal kitap(tevrat,zebur ve incil)edinip okumanızdır.sonra da yakınınızda bulunan bir protestan kilisesine gidin ve aklınızdaki tüm soruları sorun kardeşim.önemli olan isa mesih'tir.kilise farklılığı önemli değil.bir kilise sizi kabul etmese bile pes etmeyin.çünkü bu şeytanın oyununa gelmek demektir.yüce rabbimiz isa mesih sizi korusun ve bereketlesin.sizi rabbime emanet ediyorum.esenkalın kardeşim.
|
hemen katolik ve orthodoxlara yüklenin...
siz ermeni cemaatinde yaşmıyorsunuz ki...
geçen paskalyada bir kiliseye bomba konulcaktı az daha...tabii ki çok temkinli olmak gerek...
|
NİGOĞOS ADLI KARDEŞİME KATILIYORUM BAKINIZ HEMEN KATOLİK VE ORTODOXLARA YÜKLENMEK ÇOK YANLIŞTIR. NE YANİ BİZ KATOLİKSEK KATIMIYIZ RUHSUZMUYUZ MESİHİMİZE İMAN ETMİYOR VE AYRIMCILIKMI YAPIYORSUNUZ EĞER YOLUNUZ DÜŞERSE BİR KATOLİK KİLİSESİNE GİDİN VE ORADAKİ İLGİYİ GÖRÜN SAYGILAR.
|
Ben de Nigoğos ve katolikfurinaya katılıyorum.Dikkat edin genelde Ermeni ve Rum kiliselerinin kapısı kapalı olur veya mutlaka bir bekçisi girene çıkana dikkat eder.Böyle de olması gerekir, hatırlayın sinagog saldırılarını.Herkes bizim gibi iyi niyetli, ibadet etmek için kiliseye girmeyebilir.Bakın, e-mailimi nereden bulduklarını bilmiyorum ama bana İslam'a geri dönün çağrısında olan bazı mailler geliyordu bir dönem, hiç önemsemedim.Saldırgan değildi zaten.Sonuçta bazı insanlar bunun için uğraşıyorlar.Bunların saldırganları ibadethanelerimize zarar verebilirler.Sizi tanımadıkları için temkinli davransalar da, sizin samimiyetinize inandıktan sonra kapılar sizin için de açılacaktır.Sevgiler dilerim.