| Hardal | ||||
|
||||
| wherther666 |
|
Evet arkadaşlar,biz müslümanların diğer bir takıntısı da kiliselerden ürkmek-epey mesaj yazdığım için forum sakinleri beni tanımıştır 48 yaşındayım-Bugün bile işyerime çok yakın olan tarihi kilise olmasına rağmen önünden geçerken bazen içim ürperiyor.. Bunun nedeni bize çoçuklutan beri empoze edilen öğretiler diye düşünüyorum, Bize söylenen bazı yalanlar; - Kiliselerde "iğneli fıçı" bulunmakta olup özellkle müslüman çoçukları için bu fıçıların yoğun biçimde kullanıldığıdır.. - Kiliselerin mahzelenlerinde, gizli bölmelerinde bir şekilde -kandırılarak-kiliseye sokulan müslümanların canlı canlı kıtır kıtır doğrandığıdır.. Bu öğretileri daha da genişletebiliriz, bu konuda doktora çalışması çıkacak tarzda malzeme de rahatlıkla bulunabilir..! İşte arkadaşlar bir takım art niyetli kişiler bizi birbirimize nasıl soğuttuğu açıktır.. Hala çok istemem rağmen bu yaşımda -hemen yakınımda olmasına rağmen cemati tanımama rağmen- cesaretimi toplayıp gidemiyorum.. (Özellikle babam ve dedemin hristiyan cematler hakkında çok olumlu görüşlerini çoçukluğumda belirtmelerine rağmen) |