Titus
En Çok korktuğunuz Şey Nedir?
Esenlikler kardeşler..Küçük bir anket açmak istiyorum..İnanlı olsun olmasın,herkesin hayatta korkuları vardır.Peki sizlerin korkuları varmı,neler??
Mesih inanlısı,ataist,diğer inançlardaki tüm kardeşler cevaplayabilirler..Örneği n günah işlemekten korkuyormusunuz,ya da yenemediğiniz bir korkunuz varmı? düşünüldükçe sıralanabilir..Cevapların ızı bekliyorum..
İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı`nın armağanıdır.
Efesliler 2:8
Çünkü bize bir çocuk doğacak, Bize bir oğul verilecek. Yönetim onun omuzlarında olacak. Onun adı Harika Öğütçü,Güçlü Tanrı, Ebedi Baba, Esenlik Önderi olacak.
Yeşaya 9:6
Margos
Yalnız ve sevgisiz kalmaktan korkarım ben. Fobi olarak sorarsan yüksekten çok korkarım, başım döner hemen :)
Birbirinizi sevin. Sizi sevdiğim gibi siz de birbirinizi sevin...
Yuhanna 13:34
aylin
Oğlumu kaybetmekten çok korkuyorum. Hatta bu korku artık takıntı haline gelmeye ve uykularımı kaçırmaya, nefesim kesiliyormuş gibi hissetmeme vs. neden oluyor.
Fırat Çölgeçen
Sayın titus; şunu açık yüreklikle söyleyebilrim: İnanlı olmadan önce; bir yaratıcının beni reddetmesinden korkar ve ona göre hareket ederdim.
Şimdi ise ; " Her Şeye Gücü Yeten" in beni kabul etmemesinden korkuyorum. Zira; ben, hala , Rab'be layık değilim.
Rab; günahlarımı affetsin ve bana acısın.
Rabbin sevgisi ve ışığı sizinle olsun.
mariaf
Muslumanken herseyden korkardim , Cinden. periden, seytandan. ihanetten, yalandan, iftiradan, sevilmemkten. yaslanmaktan. yanliz kalmaktan, tecavuze ugramaktan, oldurulmekten, vs. vs. vs. saymakla bitmezdii. Hatta bir surede bu korkularimdan agir panik atak yasadim.
Imanli olduktan sonra aslinda vaftizimden sonra diyebilirim ki,
HICBIR SEYDEN KORKMUYORUM. HICBIRSEY BENI KORKUTAMIYOR. NEDENDIR BILMIYORUM AMA SEYTAN BILE BANA HICBIRSEY YAPAMICAK INANCINDAYIM.
TANRI RUHUNUN ICIMI O KADAR DOLDURDUGUNA INANIYORU KI. O BENDE IKEN BANA KIM NE YAPABILIRKI?
RAB bana soz verdi O beni ASLA YANLIZ BIRAKMICAK. RAB la BIRLIKTE IKEN KIMDEN KORKABILIRIM KI?
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler