gulistan
En Çok korktuğunuz Şey Nedir?
ben en çok mesihe layık olamamktan korkarım çünkü sonuç olarak bende insanım ve günaha düşebilirim
turker4149
INANCIMI KAYBETMEK TEN KORKARIM !!!!
fundat81
abartısız en cok korktuğum şey bir gun şeytana uyupta Rab ten uzaklasmaktır. Rabbim, bana o kötu gunleri gösterme.
[COLOR=magenta][B]Siz öncelikle [COLOR=royalblue]O'nun[/COLOR] egemenliğinin ve doğruluğunun ardından gidin,o zaman size bütün bunlarda verilecektir. [COLOR=deepskyblue]Matta 6 :33[/COLOR][/B][/COLOR]
Khalkedonian
Ülkemizde müjdeyi yaymaya çalışan bilgili hristiyanların, bizim gibi yeni hristiyan olmuş olup incil ve itikad kitapları okuyarak kendini geliştirme gayreti gösteren hristiyanların başlarına kötü şeyler gelmesinden korkarım.
mariaf
SEvgili Arkadaslar,
Tum yazilanlari dikkatlice okudum.
'RAB DEDIKI. KOYUNLARIMI BENDEN HIC KIMSE KAPAMICAK.'
O ZMAN NEDEN KORKYORSUNUZ? NE SEYTANIN KENDISININ , NE USAKLARININ. NE DUNYALIK HEVESLERIN GUCU BIZLERI TANRIDAN KOPARMAYA YETMICEKTIR.
RAB BIN BIZI BIRAKACAGINDAN KORKMAK DEMEK RAB BIN SOZUNDEN ENDISE DUYMAK DMEK DEYILMI??
RAB BIN AZABINDAN VE GAZABINDAN KORKAN ARKADSLARIM.. RAB NEDEN IMANLILARIN USTUNE FELAKETINI DOKSUNKI ? BU KORKULAR IMANSIZLAR ICIN OLMALO NZIM ICIN DEGIL.
RB DEDKI ' BAK ADINO KAZIDIM AVUCLARIMA BEN SENI ASLA BIRAKMAM'
BIZ ONDAN OGULLUK ALMADIKMI ?
BIZ RABBIB TAPINAGI DEGILMIYIZ ? O ZMAN BIZ RAB BIN KENDI9SININ KENDI TAPINAGINI YIKCANDAN MI KORKUYRUZ ?
BEN GERCEKTEN KORKMUYORUM. RAB BANA SOZ VERDI BENI KIMSE KAPAMICAK O NUN ELINDEN.
BENIM OZGUR IRADEM BUNA MAIL ETMIS OLSADA , GUNAHIN ICINE DUSCEM GUNLERIM OLSADA. O BENI ASLA BIRAKMICAK.
RAB BIN BENI BIRAKCANDAN KORKMUYORUM CUNKU BIRAKLIRSA SOZUNDE DURMAYAN TANRI OLUR. BU DA RAB BIN SIFATINA AYKIRI.
RAB BIN AZABINDNADA KORKMUYORUM CUNKU ONUN AZABI RAB BE VE ONUN OGLUNA IMAN ETMIS OLANLAR ICIN DEGILDIR.
NOT; EGERKI KUTSAL KITABIN BIRYERLERIN DE RAB BIN SOZUNU TUTMUCANI GOSTEREN YERLER VARSA LUTFEN YAZIN .
VE EGERKI VARSA BENIM INANCIMDA BIR YANLISLIK LUITFEN AYETLERLE ACIKLAYIN. CUNKU OKUDUKLARIMDAN SASKINA DONDUM.
RAB DE ESEN KALIN.
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler