| evangelion |
| YHVH |
| yusuf -34 |
| neden ve niçin ? biz sevgi rabbiminin çocukları değilmiyiz o rab düyayı çok sevip biricik evladını dünyaya vermedimi ? o rabbi kabul ederek onun soyundan olmadıkmı ? anlıymıyorum !!! bizi sevenden niye korkmak ? korku çekinceyi beraberinde getirmezmi ? bunu ne üzre yazdınız öğrenebilirmiyim !!! |
| yusuf -34 |
| neden ve niçin ? biz sevgi rabbiminin çocukları değilmiyiz o rab düyayı çok sevip biricik evladını dünyaya vermedimi ? o rabbi kabul ederek onun soyundan olmadıkmı ? anlıymıyorum !!! bizi sevenden niye korkmak ? korku çekinceyi beraberinde getirmezmi ? bunu ne üzre yazdınız öğrenebilirmiyim !!! |
| SELMA FEZA |
|
SEvgili Arkadaslar, Tum yazilanlari dikkatlice okudum. 'RAB DEDIKI. KOYUNLARIMI BENDEN HIC KIMSE KAPAMICAK.' O ZMAN NEDEN KORKYORSUNUZ? NE SEYTANIN KENDISININ , NE USAKLARININ. NE DUNYALIK HEVESLERIN GUCU BIZLERI TANRIDAN KOPARMAYA YETMICEKTIR. RAB BIN BIZI BIRAKACAGINDAN KORKMAK DEMEK RAB BIN SOZUNDEN ENDISE DUYMAK DMEK DEYILMI?? RAB BIN AZABINDAN VE GAZABINDAN KORKAN ARKADSLARIM.. RAB NEDEN IMANLILARIN USTUNE FELAKETINI DOKSUNKI ? BU KORKULAR IMANSIZLAR ICIN OLMALO NZIM ICIN DEGIL. RB DEDKI ' BAK ADINO KAZIDIM AVUCLARIMA BEN SENI ASLA BIRAKMAM' BIZ ONDAN OGULLUK ALMADIKMI ? BIZ RABBIB TAPINAGI DEGILMIYIZ ? O ZMAN BIZ RAB BIN KENDI9SININ KENDI TAPINAGINI YIKCANDAN MI KORKUYRUZ ? BEN GERCEKTEN KORKMUYORUM. RAB BANA SOZ VERDI BENI KIMSE KAPAMICAK O NUN ELINDEN. BENIM OZGUR IRADEM BUNA MAIL ETMIS OLSADA , GUNAHIN ICINE DUSCEM GUNLERIM OLSADA. O BENI ASLA BIRAKMICAK. RAB BIN BENI BIRAKCANDAN KORKMUYORUM CUNKU BIRAKLIRSA SOZUNDE DURMAYAN TANRI OLUR. BU DA RAB BIN SIFATINA AYKIRI. RAB BIN AZABINDNADA KORKMUYORUM CUNKU ONUN AZABI RAB BE VE ONUN OGLUNA IMAN ETMIS OLANLAR ICIN DEGILDIR. NOT; EGERKI KUTSAL KITABIN BIRYERLERIN DE RAB BIN SOZUNU TUTMUCANI GOSTEREN YERLER VARSA LUTFEN YAZIN . VE EGERKI VARSA BENIM INANCIMDA BIR YANLISLIK LUITFEN AYETLERLE ACIKLAYIN. CUNKU OKUDUKLARIMDAN SASKINA DONDUM. RAB DE ESEN KALIN. |