En Çok korktuğunuz Şey Nedir? - Sayfa 9

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Korku : En Çok korktuğunuz Şey Nedir? - Sayfa 9

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
mariaf

En Çok korktuğunuz Şey Nedir?

Benim Yazima Cevap yazan arkadasima
Halen anlasilamadigimi anladim:)) bosa yazisma kirliligi olmamasi acisindan cevap yazip knuyu uzatmak istemiyorum.:))
Rab herkesi korkularindan kurtarsin.
Amin.

hristiyanlık
Anastasia

evangelion
YHVH
18Sevgide korku yoktur. Tersine, yetkin sevgi korkuyu siler atar. Çünkü korku işkencedir. Korkan kişi sevgide yetkin kılınmamıştır. (1Yuh.4)

hristiyanlık
madonna

Titus
Ama RAB, “Kadın emzikteki çocuğunu unutabilir mi?” diyor, “Rahminden çıkan çocuktan sevecenliği esirger mi? Kadın unutabilir, Ama ben seni asla unutmam.
Yeşaya 49:15
Rab'be övgüler olsun... Gelişini sabırsızlıkla bekliyorum!

Lord Jesus Christ is my Saviour

hristiyanlık
gofer

Sevgili titus en çok isa yı inkar etmekten korkarım ve çok sevdiğim birisi var belki tanırsın neyse boşver ona zarar gelmesinden korkarım. Sınavlardan 60 ın altında almaktan korkarım. Fobim yok zaten. ve en önemlisi yanlış anlaşılmaktan korkarım.

hristiyanlık
Titus

Anastasia
18Sevgide korku yoktur. Tersine, yetkin sevgi korkuyu siler atar. Çünkü korku işkencedir. Korkan kişi sevgide yetkin kılınmamıştır. (1Yuh.4)
Referans olarak verdiğiniz ayet YHVH'den korkmayla ilgili bir ayet değildir.Tanrı'dan korkmamız,saygı göstermemiz gerektiğini gösteren birçok ayet bulunmaktadır..Tanrıdan korkmak deyince ürkmek,kaçmak,yaklaşamama k anlaşılmamalıdır..Diğer inançlardaki Tanrı ve bizim inancımızdaki Tanrımız YHVH çok farklıdır.Bununla birlikte ondan korkmak,saygı göstermekte çok farklıdır..Esenlikle kalın

İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı`nın armağanıdır.
Efesliler 2:8

Çünkü bize bir çocuk doğacak, Bize bir oğul verilecek. Yönetim onun omuzlarında olacak. Onun adı Harika Öğütçü,Güçlü Tanrı, Ebedi Baba, Esenlik Önderi olacak.
Yeşaya 9:6

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Korku : 9- En Çok korktuğunuz Şey Nedir? - Sayfa 9

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler