hristiyanlık
avo

KORKMA!!

mertglen
Sevgili kardeslerim,

Yeni kayit oldum.Yazilari okuyunca ne kadar heyecanli oldugumu anlatamam.Zorluklar ve gunahlar icinde surunen insanoglu olarak ne mutlu bize Babamizi bulup onun sevgisi ve korumasi icinde yasamamiza.Hala korkarim,hala zorluklar icindeyiz,belki de ben Babamiz'in tarafindan secilmis degilim,sonunda yine cehenneme gidecegim,fakat yine onu takip ederim.

neden oldugunu bilmiyorum,Tanri ile ilgili herseyi gordugumde aglasiyem geliyor,bu kader olmali,Tanri benimle beraber!

3 ay icerisinde Kahramanmaras'a gidecegim,orada yasayacagim,orada toplulugumuz var mi?Nereye gidersem gideyim,kardeslarimle beraber olmak istiyorum.

Mutluluk dilerim,

Rab'bi bizimle olsun!

Sevgili Mertglen;İlk başta hoşgeldin....yazında da belirttiğin gibi sanırım yaşadığın heyecandan ve duygu yoğunluğundan dolayı samimi olarak birşeyler söylemeye çalışmışsan da yazdıklarından fazla birşey anlamadığımı itiraf etmeliyim.Tanrı için ''Baba''kelimesini kullandığına göre sen O'na uzak değilsin diye düşünüyorum.Evet ne mutlu bize Çünkü Rab bizi zorluk ve sıkıntılarımızla başbaşa bırakmadı,İsmiyle herşeyi yarattığı ebedi Kelamı Rabbimiz İsa Mesih aracılığıyla bizlere kurtuluş sağladı,günahla Rabbin gözünden düşmüş olan bizleri tekrar Tanrı Çocuklar kıldı.Önümüzde bu gerçek varken ''kormak'' niye sevgili Mert??Zorluk konusuna gelince onlar hepimiz için yaşam boyu süregelecek...''Korkmayın ben dünyayı yendim''diyor Rabbimiz İsa.Sıkıntılarını Rabbin önüne getiren Pavlusa da Rab şöyle sesleniyor...LÜTFUM SANA YETER.O'nun lütfü sana da yeter Mert.Göksel Babasını izleyen hiçkimse cehennemin ateşine gitmez o konu da da emin ol.

2.Ko.12: 9 Ama O bana, "Lütfum sana yeter. Çünkü gücüm, güçsüzlükte tamamlanır" dedi. İşte, Mesih'in gücü içimde bulunsun diye güçsüzlüklerimle sevinerek daha çok övüneceğim.
Tüm korkuları yenen Rabbimizin esenliği seninle olsun.

Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi.
Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular.

KORKMA!!