hristiyanlık
Ilios

KORKMA!!

Sevgili Candan Kardeş,bilgilendirici yazılarınız için çok teşekkürler. "Korkma" başlıklı mesaj benim şu anki durumum için bir teselli niteliğinde.

Ayrıca mertglen kardeş,seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. Sanırım ben de Babamız tarafından seçilmiş değilim. Denenmelerden başarı ile çıkamadım,dünyanın kötülüğü beni ayartmaya çalıştı,düştüm ama şimdi kalktım ,tekrar düşmek istemiyorum ,bunun için hep dua ediyorum. 20 sene insan ömründe az bir sene değil,hem de hiç değil. Sevgiyi sadece ve sadece Rab'de bulan ,tüm sıkıntılarından Rab yardımıyla kalkan,Rab'bin mucizelerine inanan ,ettiği duaların birçoğu geçmişte kabul olan,bazı acılar çekip de Rab'bin fedakar eli sayesinde acıları dinen biri olan günahkar ben bundan az bir süre önce dünyaya yenilmek üzereyken,toparlandım. Geç olmasından değil güç olmasından korkuyorum herşeyin. "Korkmak" işte sorun bu! Rab'be bağlı biri korkar mı? Rab'be bağlı biri insanlara ve bu dünyanın tuzaklarına aldanır mı? Aldanmadım asla ama korktum, korkak biriyim ben. Kendime kızıyorum,günahlarıma ağlıyorum.

Ailem dışında birçok şeyimi kaybettim,işimi,sağlığımı ,eski mutluluğumu ,huzurumu kaybettim. Ağladım bensizliğime , ben herkesle barış içinde yaşamak isterken yenildim bu aldatıcı düzene. Tüm suç ben de ,ben yeteri kadar cesaretli değilmişim. Sevgisizlik görmeye alışkın ben Rab'bin sevgisiyle kendimi ve çevremi geliştirmeye çalışırken düştüm,bedenimdeki kesikler,ruhumdaki yaralar bile umurumda değil artık tek isteğim ölmeden önce vaftiz olmak ve kurtulmak. Bu aldatıcı düzene kanmadan, bugünün boğucu yalnızlığına aldırmadan,boşa kürek çekmeden sona varmak istiyorum artık.

Hepinize esenlikler ,sevgiyle kalın.

KORKMA!!