hristiyanlık
çimen

ONA GUVENIN

ONA GÜVEN bu ve diğer yazılarının içindeki verdiğin mesajlar çok güzel ve etkileyici gerçekten insanların yatmadan önce okumaları gereken tam yastık altı hikayeler (hikayeler kelimesini mecazi anlamda kullandım) insana huzur veren ve düşündüren bir alt yapıları var burdan şunu anlıyorum ki çok zeki akıllı bilge bir kişisin seni tanımak ve senin bütün bu özelliklerinden birebir yararlanmayı çok arzulardım .Ama burdan bile yetiyorsun rabbim seni ve senin gibi kalbindeki sıcaklığı aktaran herkesi korusun ve kollasın sen dostsun senin yazdıklarına cevap ve yorum hazırlayacak kadar bilge değilim( özellikle isa ve sözleri hakkında) ama içindeki mesajları alıp değerlendirecek kadar akıllıyım seni ve senin gibi düşünen herkesi çok seviyorum ''Çünkü yaşam veren Ruh'un yasası Mesih İsa sayesinde beni günahın ve ölümün yasasından özgür kıldı.Şimdi herşeyi aynada silik bir bir görüntü gibi görüyoruz,ama o zaman yüz yüze görüşeceğiz.Şimdi bilgim sınırlıdır ama o zaman,bildiğim gibi tam bileceğim.
İşte böylece,kalıcı olan olan üç şey vardır: iman,ümit ve sevgi.Bunlardan en üstün olanı sevgidir.
sevgiler ve saygılarla çimen

ONA GUVENIN