Kitty
Tevrat, Zebur ve İncil'e göre korkuyu yenmek.
Arkadaslar uzun zaman önce böyle bir kitapçığa sahiptim fakat şu an tekrar okumak istiyorum uzun zamandır araştırıyorum bulamadım. Aksilik ki yayınevi ya da yazar adını da hatırlamıyorum sizin elinizde bu kitapçık varsa yayınevi ya da ulaşabileceğim herhangi bir numara verirseniz çok memnun olurum.
Rab sizinle olsun. Sevgiyle kalın
candan
http://www.kutsalkitap.org/phpform/forms/formky.html
Çünkü yaşam veren Ruh'un yasası, Mesih İsa sayesinde beni günahın ve ölümün yasasından özgür kıldı.
Şimdi her şeyi aynada silik bir görüntü gibi görüyoruz, ama o zaman yüz yüze görüşeceğiz. Şimdi bilgim sınırlıdır, ama o zaman, bilindiğim gibi tam bileceğim.
İşte böylece, kalıcı olan üç şey vardır: iman, ümit ve sevgi. Bunlardan en üstün olanı da sevgidir.
Kitty
Candan kardeşim çok teşekkür ederim ilgine...
Bu arada umarım sağlığına tamamiyle kavuşmuşsundur dualarım seninle Rab her zaman yanında yüreğinde olsun seni korusun. Rabbim bütün güzellikleri iyilikleri eriştirsin sana. Ve sen O'nun sevgili kulu ol melekler gökyüzünde Rabbe senin için dua etsin. Çok teşekkürler
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler