Düşmanın taktiği - Sayfa 2

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Kötülük : Düşmanın taktiği - Sayfa 2

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Fırat Çölgeçen

Düşmanın taktiği

Düşmanın taktiği-2
"Çoğu zaman Amerika'daki Hristiyanlar şöyle der: ' Keşke benim ihtiyaçlarımı karşılayabilen bir kilise bulabilsem ! 'Bu tam anlamıyla bir hayal kırıklığıdır.Sonuç olarak yeryüzünde tüm ihtiyacımızı karşılayabilecek bir insan yoktur.Ne bir çoban, ne bir kilise, ne de pazar okulu öğretmenleri.
İsa Mesih,ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek tek kişidir. Hala insanlar kendi kendilerine sorarlar: ' Kilise bana ne verebilir? Bunda benim avantajlarım neler olacaktır ? Bunun karşılığını ne zaman ödeyeceğim ? 'Dikkatleri tamamen kendileri üzerine odaklanmıştır. Fakat ihtiyaçlarımızın karşılanabilmesi için öncelikle kendinizi düşünmeye son vermelisiniz.Yaşayan Tanrı'ya tapınmalı,O'nun önünde durmalı, O'nu yüceltip onurlandırmalısınız ! Ve şöyle demelisiniz: ' Tanrım ! Sen dünyanın Yaratıcısı ve ruhumun Kurtarıcısı'sın ! ' Sadece ve sadece bu şekilde ihtiyaçlarımız karşılanabilir." ( Dr. Michael YOUSSEF)

Rabbin sevgisi ve esenliği sizinle olsun.

Düşmanın taktiği

hristiyanlık
rose_aura

Düşmanın taktiği

firat kardes once kendi ic mabedimizi temizlersek kotu olanla isimiz olmaz bazi dusuncelerinize katilsam bile istisnalar kaideyi bozmaz
siz hic merak etmeyin son gunde kimin bugday kimin delice olduguna Rabbimiz Mesih İsa karar verecektir siz degil. Rabbin esenligi sizinle olsun!!!

Düşmanın taktiği

hristiyanlık
yusuf -34

Düşmanın taktiği

Fırat Çölgeçen
Düşmanın taktiği-2
"Çoğu zaman Amerika'daki Hristiyanlar şöyle der: ' Keşke benim ihtiyaçlarımı karşılayabilen bir kilise bulabilsem ! 'Bu tam anlamıyla bir hayal kırıklığıdır.Sonuç olarak yeryüzünde tüm ihtiyacımızı karşılayabilecek bir insan yoktur.Ne bir çoban, ne bir kilise, ne de pazar okulu öğretmenleri.
İsa Mesih,ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek tek kişidir. Hala insanlar kendi kendilerine sorarlar: ' Kilise bana ne verebilir? Bunda benim avantajlarım neler olacaktır ? Bunun karşılığını ne zaman ödeyeceğim ? 'Dikkatleri tamamen kendileri üzerine odaklanmıştır. Fakat ihtiyaçlarımızın karşılanabilmesi için öncelikle kendinizi düşünmeye son vermelisiniz.Yaşayan Tanrı'ya tapınmalı,O'nun önünde durmalı, O'nu yüceltip onurlandırmalısınız ! Ve şöyle demelisiniz: ' Tanrım ! Sen dünyanın Yaratıcısı ve ruhumun Kurtarıcısı'sın ! ' Sadece ve sadece bu şekilde ihtiyaçlarımız karşılanabilir." ( Dr. Michael YOUSSEF)

Rabbin sevgisi ve esenliği sizinle olsun.
göklerdeki babamız biricik evladın rabbımız sana ebedler ebedince izzet ve şükürler olsun günlerdir kafamda oluşturduğum düşünceye anlıyamadığım bir şekilde soru ile başlayıp cevabını veren sevgili fırat ağbi size samimi bir kardeş edasıyla hitabımdan umarım bana darılmıyorsunuzdur cevabınıda vermişsiniz ağbi! benlik ve bencillilerimiz, bana görelerle tanrıya tapınılmaz ama bunun bir çok örneğini sosyal yaşamın her alanında görüyorum ve tanıklık ediyorum bir inanlı sadece hayatına klisedemi çeki düzen vermeli veya kainatı bir klise olarak kabul edip hayatına benliklerine ve bencilliklerine bir son vererek hayatına çeki düzen vermeli!!!
sevgilerimle esenkalın

Düşmanın taktiği

hristiyanlık
Fırat Çölgeçen

Düşmanın taktiği

Sayın Yusuf(andreas); beyinsel hücrelerin de antremana gereksinimi var.Yoksa çok çabuk yok oluyor ve gidiyorlar. Her an Rab,sizinle olsun.
Rabbin sevgisi ve ışığı sizinle olsun.

Düşmanın taktiği

hristiyanlık
tufanbora51

Düşmanın taktiği

Kilise rabbin evidir şeytan oraya giremez biz kendi içimizde şeytan yararırsak oraya onu biz sokarız hiç bir imanlı kardeşim in böyle
yapacagına ihtimal vermiyorum. MESİH İSA nın sözünü unutmayalım
rabbinizi sınamayın şeytana uymayın çünkü siz ondan daha güçlüsünüz
hepinize esenlik olsun rabde kalın rabde yaşayın
AMİN

Düşmanın taktiği

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Kötülük : 2- Düşmanın taktiği - Sayfa 2

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler