Şeytan 'ın düşüşü ne zaman oldu?

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Kötülük : Şeytan 'ın düşüşü ne zaman oldu?

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
bgmurat

Hepinize gönülden sevgi ve selamlar.

Yakınlar arasında en heyecanlı sohbetler, bazen yorucu ve aslında ilerletici de oluyor. Benim sorum, geçen gün kayınpederimle ve bacanakla yaptığımız sohbetten doğdu ve bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Sorum şu:

Şeytanın en büyük meleklerden biri olmasına rağmen düşüşü ne zaman oldu? İnsanın yaradılışından öncemi, sonramı? Bununla ilgi kayınpeder vahiy 12 de bunun anlatıldığına o kadar emindiki, şaşırdım kaldım! Sizce Kutsal Kitab'ta bununla ilgili nerede ne yazıyor ve doğru öğretisi nasıl?

Daha şimdiden teşekkürler.

murat

İsa Mesih diyorki:
Joh 7:17 "Eğer bir kimse Tanrı'nın isteğini yerine getirmek istiyorsa, bu öğretinin Tanrı'dan mı olduğunu, yoksa kendiliğimden mi konuştuğumu bilecektir.

hristiyanlık
nicoletta

bgmurat

Yakınlar arasında en heyecanlı sohbetler, bazen yorucu ve aslında ilerletici de oluyor. Benim sorum, geçen gün kayınpederimle ve bacanakla yaptığımız sohbetten doğdu ve bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Sorum şu:

Şeytanın en büyük meleklerden biri olmasına rağmen düşüşü ne zaman oldu? İnsanın yaradılışından öncemi, sonramı? Bununla ilgi kayınpeder vahiy 12 de bunun anlatıldığına o kadar emindiki, şaşırdım kaldım! Sizce Kutsal Kitab'ta bununla ilgili nerede ne yazıyor ve doğru öğretisi nasıl?

murat

http://www.hristiyanforum.com/forum/...-mesihin-t6470

hristiyanlık
Theophilos

bgmurat

Sorum şu:

murat
Vahiy kitabındaki ilgili ayetler dışında İblis'in düşmesinden açıkça bahseden bir Kutsal Kitap bölümü yoktur; ancak Kilise babaları ve ilahiyatçılar Eski Ahit'teki bazı ayetleri İblis'in gururu sayesinde düşmesiyle bağlantılı olarak yorumlamışlardır.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Şeytan 'ın düşüşü ne zaman oldu? konusuna benzer konular;

Şeytan-Deccal-Yalancı Peygaber Merhaba Kardeşlerim; İncil'in Vahiy bölümünde şimdi ki insanların anlayamayacağı fakat o dönemdekilerin kolaylıkla anlayabileceği bir çok benzetme var. Ve Derinliklerden Çıkan Canavar, Karadan Çıkan Canavar ve Sudan Çıkan Canavardan bahsediliyor. Bunlar sırayla; Şeytan,Deccal ve Yalancı Peygamber midir? Ve kitapta yazdığı gibi ejder,canavar,pars değil midir? Öyleyse bunlar da bizim anlayamadığımız benzetmeler demek ki. RAB sizinle olsun.

ne zaman buradan dua istesem dileğim, istediğim oldu..lütfen çözümsüz kalmış duygusal bir konuda duanızı esirgemeyiniz. merhaba; daha öncede dua isteğinde bulundum ve dualarınız sayesinde birşeylerin düzeldiğini düşünüyorum lütfen benim için dua edin haksızlığa uğadığımı düşündüğüm konular var bundan dolayı hakkımın teslimini ve hak yiyenlerin pişmanlığını istiyorum. şimdiden çok teşekkür ederim...

Şeytan Çıkarma Şeytan Çıkarma ayininin gerçekliğini açıklar mısınız? Yani Katolik Kilisesi Şeytan Çıkarma işine nasıl bakıyor? Gerçeklik payı var mı? Gerçek midir? Örnekleri var mıdır? Kısacası Şeytan Çıkarma hakkında bilgi istiyorum. Bu cuma günü Ayin(the Rite) adlı bir film vizyona giriyor ilgimi öylesine çok çektiki anlatamam. Gitmeden önce bu konuda bilgim olsun istedim. Bir Katolik olarak bunları öğrenmeliyim diye düşünüyorum. Cevaplar için teşekkürler.. Oğuz..

İncilde Şeytan Merhabalar. Bir meraktır gidiyorum Hristiyanlıkla ilgili. İncilin bir bölümünü okuyabildim şu zamana kadar fakat okurken şeytan takıldı aklıma ve okuduğum bölümlerde ya görmedim yada dikkat etmedim tam bilemiyorum. İncilde ŞEYTAndan bahsediliyor mu? Ediliyorsa ne şekilde? Bilginize sığınıyorum teşekkür ederim.

ŞEYTAN, DUA ETMEMİZE İZİN VERİYOR MU? Kaynak: http://samandagortodoks.com/

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Kötülük : Şeytan 'ın düşüşü ne zaman oldu?

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler