Küfür

Küfür :  Küfür | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Küfür

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Küfür sayfasını paylaşmak için adres:

Küfür

Küfür
NCyril

Küfür

bir kişi kendisi içten isteyerek ve ciddi bir şekilde etmediği halde içindeki birtakım sesler kutsal ruh'a küfür ediyorsa ve istemeden olan bu şey için kişi büyük pişmanlık duyuyor ve acı çekiyorsa o kişi bu günahı işlemiş oluyor mu? veya bu şeytanın aldatmacası mı? Cevap verirseniz sevinirim.

Küfür

Küfür
barnabas

Küfür

Sevgili elguca kardeş... Kutsal Ruh'a küfreden affedilmeyecek dendiğini biliyorsunuz... Sanıyorum bu kişi her kimse iman etmeden önceki hayatında çok fazla küfür ediyordu, aklına Kutsal Ruh'a küfretmemesi gerektiği geldiğinde yine aklından Kutsal Ruh'a küfürler geçebilir, bu kişinin elinde olan bişey değildir ve bu yüzden de küfretmiş sayılmaz bence, ancak içimiz ve dışımız temiz olmamız gerektiğinden her kimse bu arkadaşa tavsiyem bol bol dua edip Tanrı ile vakit geçirsin ve böyle şeyler düşünmeyi bırakmaya çabalasın...
Rab bu çabasını görecek ve bu kardeşimizi bereketleyecektir...
Rab'imiz İsa Mesih adıyla size lütuf ve esenlikler dilerim

Yonetim Notu; Tekrarliyoruz lutfen once siteyi arayin ondan sonra sorun! Bu konuda daha once yazildi cizildi. BIrazcik ugrasim verin lutfen.

http://www.hristiyanforum.com/forum/olumcul-gunah-f531/olumcul-gunah-hakkinda-t54919/sayfa6
http://www.hristiyanforum.com/forum/gunah-f67/gunah-bytesize-theology-t2332
http://www.hristiyanforum.com/forum/bagislanmayacak-gunah-f571/hiristiyanlikta-bagislanamayacak-olan-gunahlar-nelerdiri-t317916
http://www.hristiyanforum.com/forum/gunah-f67/bir-hristiyan-ne-kadar-kotu-gunah-isleyebiliri-t4822
http://www.hristiyanforum.com/forum/olumcul-gunah-f531/olumcul-gunah-nediri-t4871
http://www.hristiyanforum.com/forum/olumcul-gunah-f531/kutsal-kitap-olumcul-ve-bagislanabilir-gunah-hakkinda-ogretide-t4885

Küfür

Küfür
NCyril

Küfür

bu kişi benim, ve birkaç gündür nasıl bir azap çektiğimi tahmin bile edemezsiniz. göğsümde bir ateş var sanki.(gerçekten) sanki şeytan içimde ve onunla savaşıyorum gibi. biliyorum içten söylemediğim, tanrıyı çok sevdiğim için kutsal ruh u çok sevdiğim için büyük ihtimalle günaha girmediğimi. ama sanırım bu konu hakkında da konuşulmuştu, şeytan bizi bu konuda kandırıp umutsuzluğa düşürüp kendi tarafına çekmek istiyor. benim psikolojik yapım da böyledir, yapmak istemediğim şeyler hep aklımdan geçer. sanırım bir psikiyatriste gitmem yerinde olacak.

bu konuyu okudum tabii ki ama kesin bir yargıya varamadım durumumu sormak istedim.

Küfür

Küfür
barnabas

Küfür

elguca
bu kişi benim, ve birkaç gündür nasıl bir azap çektiğimi tahmin bile edemezsiniz. göğsümde bir ateş var sanki.(gerçekten) sanki şeytan içimde ve onunla savaşıyorum gibi. biliyorum içten söylemediğim, tanrıyı çok sevdiğim için kutsal ruh u çok sevdiğim için büyük ihtimalle günaha girmediğimi. ama sanırım bu konu hakkında da konuşulmuştu, şeytan bizi bu konuda kandırıp umutsuzluğa düşürüp kendi tarafına çekmek istiyor. benim psikolojik yapım da böyledir, yapmak istemediğim şeyler hep aklımdan geçer. sanırım bir psikiyatriste gitmem yerinde olacak.

bu konuyu okudum tabii ki ama kesin bir yargıya varamadım durumumu sormak istedim.
Bir psikoloğun bu konuda yardımcı olabileceğini sanmam eğer web adresimize adresini yollarsan sana bikaç kitap yollayabilirim kardeşim konu ile ilgili ya da "Tutsaklıktan özgürlüğe geçiş" isimli bir kitap var onu okuyabilirsin...

iletisim@diriliskilisesi. com

esenlikler dilerim

Küfür

Küfür
zfrkrblt

Küfür

Mesih gerçekten yüreğinizdeyse böyle bir durumu aşmak fazla sürmemeli bence bu konu hakkında yapabileceğiniz tek şey kutsal kitabı okuyun ve yüreğinizi doldurun.
Rabbin ışığı yüreğinizde olsun.

Küfür

Küfür
NCyril

Küfür

Yüreğimde diye düşünüyordum. Aşıyorum sanırım da. :) birtakım kötü varlıkların beni rahatsız ettiğini düşünüyorum. bana bu konuda dualarınızla yardımcı olabilir misiniz kardeşlerim?

Küfür

Küfür
barnabas

Küfür

elguca
Yüreğimde diye düşünüyordum. Aşıyorum sanırım da. :) birtakım kötü varlıkların beni rahatsız ettiğini düşünüyorum. bana bu konuda dualarınızla yardımcı olabilir misiniz kardeşlerim?
Dualarımızdasın kardeşim...
Rab iyidir...
"Umudunu Rab'e bağla, güçlü ve yürekli ol, umudunu Rab'e bağla"
Esenlikler dilerim

Küfür

Küfür
NCyril

Küfür

sağol kardeşim. umudumu rabbe bağladım. biliyorum onun hepimizi sevdiğini ve yardım dileyeni kurtaracağını.

Küfür

Küfür
Hardal

Küfür

Dualarımda olacaksın Elguca.

Küfür

Küfür
NCyril

Küfür

şükürler olsun rabbime. beni "suçlayıcı" ve "ayartıcı" dan kurtarıyor. bütün bunların ben gece Tanrı'ya "rabbim çok iyi bir moleküler biyolog olmamı nasib et, tanrısızlığa karşı savaşmama yardım et, insanları bilim yoluyla sana çağırmam için bana güç ver, şeytana karşı savaşımda bana güç ver" diye dua ettikten iki gün sonra oldu. birşeyler beni imanımdan çevirmeye çalıştı. hamdolsun ki rab izin vermedi. buradan bana dua eden herkese teşekkür ediyorum. ve burada olmayan bana dua eden diğer abilerime, kardeşlerime. iyi ki varsınız. iyi ki rab bizi kurtarmış. şimdi huzurluyum. ama ayartıcı bana hala saldırmaya çalışıyor. ama biliyorum ki "Rab Kurtarır" :)

Küfür

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Küfür sayfasını paylaşmak için adres:

Küfür konusuna benzer konular;

Küfür eden müslümanlarla ilgili düşüncemiz Sitemize küfür ve tehdit gönderen müslümanları samimi duygularla Tanrı'yı arayan, kendi inancını yerine getirmeye çalışan, uygar ve iyi niyetli müslümanlardan saymıyoruz. Bize küfür edenler için de dua ediyoruz, YHVH kendilerini bereketlesin.

Küfür
Küfür :  Küfür | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Küfür

Küfür

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler