Küfür - Sayfa 2

Küfür - Sayfa 2 :  Küfür - Sayfa 2 | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Küfür

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Küfür - Sayfa 2 sayfasını paylaşmak için adres:

Küfür

Küfür
soren

Küfür

Yönetim Notu: Sitemizde hakaret, sahte kimlikler ve karakterlerle yazmak, provakasyon yapmaya çalışmak yasaktır.

Küfür

Küfür
homesweethome

Küfür

kafamdan elguca adlı arkadaşın dediği gibi şeyler geçiyordu bi dönem. sürekli ben böle bişi demedim diyip duruyorum aklıma geldikçe. gerçekten istemedim ve demiş olmayı bile düşünmek bile istemiyorum, yapmış olamam. hala "İsa Mesih benim Rab'bim ve Kurtarıcım. O benim için öldü ve dirildi." diyebiliyorum. yani evet bugünlerde biraz zayıf olduğum doğru ama bu kadar da değildir sanırım diye düşünüyorum. affedilecek miyim ama ben istemeden oldu, diyorum ve bu durum beni çok üzüyor. kafayı yemek üzere olduğumu bile düşünüyorum. bu konuyla ilgili sadece sizinle paylaşabilirim. bir de aklımda geçmiş yıllardan küfreden giderek soğur gibi bir şey var. hani giderek ruh ondan uzaklaşır, gibi.. böyle bir şey var mıydı yoksa ben yanlış hatırlıyor olabilir miyim? lütfen yardım edin. dualarınızda beni de anın. teşekkürler.

Küfür

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Küfür - Sayfa 2 sayfasını paylaşmak için adres:

Küfür konusuna benzer konular;

Küfür eden müslümanlarla ilgili düşüncemiz Sitemize küfür ve tehdit gönderen müslümanları samimi duygularla Tanrı'yı arayan, kendi inancını yerine getirmeye çalışan, uygar ve iyi niyetli müslümanlardan saymıyoruz. Bize küfür edenler için de dua ediyoruz, YHVH kendilerini bereketlesin.

Küfür - Sayfa 2
2- Küfür - Sayfa 2 :  Küfür - Sayfa 2 | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Küfür

Küfür

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler