Hristiyanlığa göre Küpe takmak doğrumu - Sayfa 2

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Küpe : Hristiyanlığa göre Küpe takmak doğrumu - Sayfa 2

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
natan

Hristiyanlığa göre Küpe takmak doğrumu

Ben bu konuda herhangi bir ayet yazmaktansa kendi yorumumu ( kişisel düşüncemi ) yazıcam.

Ayetler dogmatik ve değiştirilemezdır ancak yazıldıı zamanın şartlarını ve kültürünü de göz önüne alarak bu soruya cevap bulabiliriz, yorumlar her zaman dinamiktir , kalıplaşmış düşünceler küpe için kurulamaz bence. Bu kültüre yada ortama göre değişiveriyor, yakışıyorsa neden takmasın :) ben kişisel -özneldir diye düşünüyorum.

hristiyanlık
moderator6

vahram
(yasanın tekrarı 5) "Kadınlar erkek giysisi, erkekler de kadın giysisi giymesin. Tanrınız RAB bu gibi şeyleri yapanlardan tiksinir.

Niye okumuyorsunuz arkadaşım? http://www.hristiyanforum.com/forum/...alidir-t318275

Türkçe mi bilmiyorsunuz?

Niye çok basit kurallara bile uymayı başaramıyorsunuz?

Size mi sorulmuş soru?

hristiyanlık
moderator6

http://www.hristiyanforum.com/forum/kupe-f572

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Hristiyanlığa göre Küpe takmak doğrumu konusuna benzer konular;

Savaşa doğrumu gidiyoruz ? AKP, İsrail'le araları savaşamı gidiyoruz dercesine arayı bozmuştu Şimdi Suriye'yi sıkıştırıyor Avrupa,ABD,İsrail'de İran'ı sıkıştırıyor İranda bir savaşta ilk Türkiyedeki füze kalkanını vuracağını söylüyor. İran'a saldırırlarmı ? Bir gazete köşe yazarı Ortadoğuda asıl yapılanın islamdaki ayrılıkları körükleyerek bölünmesini sağlamak diyor.Yani şii-alevi-sünni ayrımcılığı olacak diyor. Bu nedenle Alevi yönetimindeki Suriye'ye Sünni AKP karşı çıkıyor diyor. Türkiyede payını bir yapılmak istenen alevi-sünni çatışması ile alacak deniyor.

Haç Takmak Haç'ın hristiyanlıktaki yeri ve önemi nedir? Her hristiyan haç takmakta zorunlu mudur? Her haç takan hristiyan mıdır:) Cevaplar için teşekkürler...

CHP'nin eğitim raporuna göre imam hatip eğitimi din görevlisi ihtiyacına göre yeniden düzenlenecek CHP’nin eğitim raporuna göre imam hatip eğitimi din görevlisi ihtiyacına göre yeniden düzenlenecek http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/05/CHPnin-e%C4%9Fitim-raporuna-g%C3%B6re-imam-hatip-e%C4%9Fitimi-din-g%C3%B6revlisi-ihtiyac%C4%B1na-g%C3%B6re-yeniden-d%C3%BCzenlenecek.jpg CHP’nin eğitim raporuna göre imam hatip eğitimi din görevlisi ihtiyacına göre yeniden düzenlenecek CHP eğitim raporuna göre farklı okul türleri üçe indirilecek. İlköğretimden liseye sınavlı geçiş kaldırılacak. Üniversiteye girişte her adaya üç sınav hakkı tanınacak. Her öğrenciye de bir bilgisayar geliyor. CHP’nin tartışma yaratacak vaatlerinden biri ise imam hatip liseleriyle ilgili. CHP iktidarında imam hatip eğitimi, din...

Hristiyanlıkta erkeğin küpe takması günah mı? yukardaki sorunun cevabını bekliyorum sevgili hristiyan arkadaşlar

Hristiyanlığa geçmek Merhabalar ; Ben ilk defa kiliseye bundan birkaç sene önce gittim , aslında planlı birşey değildi sadece önünden geçiyorduk ve ben girmek istedim neden bilmiyorum . O zamandan beri hristiyanlığa ilgi duymuşumdur . Kendi çapımda vakit buldukça fakat kimsenin haberi olmadan arastırmısımdır . Şimdilerde yakın arkadaslarıma bu fikirden bahsetmeye basladım fakat cok büyük tepkiler aldım . Öncelikle İncil'i okumam gerektiğini , yeterince bilgi edindikten sonra hristiyan olmak icin vaftiz gerektiğini biliyorum . Kiliseye gidip ordaki görevliden bilgi almak , incil edinmek ve ciddi olarak birşeylere başlamak istiyorum artık . Fakat sorun şu ki reşit değilim . Bu yüzden kiliseye gitmeye çekiniyorum . Kiliseden içeri alınır mıyım ? İbadet saatleri...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Küpe : 2- Hristiyanlığa göre Küpe takmak doğrumu - Sayfa 2

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler