| Sola Scriptura |
|
Sabri kardeş Hayır kildani olduğunu bilmiyordum. Ayrıca kildani olduğunu bilmiş olsam bile bu yüzden böyle bir örnek verdiğimi düşünmen niyetimin kötü olduğu anlamına gelir ki bir Hristiyan her zaman kardeşinin niyetinin iyi olduğunu öncelikli olarak düşünmelidir. Kildaniler hakkında verdiğim örnekte yanıldığımı söylemişsin. İstediğin herhangi bir Old Testament Survey kitabına bak. Benimle birlikte ne kadar çok tarihçinin ve Eski Antlaşma profesörünün yanıldığını görürsün. Eğer hala daha bu bilgiler yanlış diyorsan bu profesörlere de hata yaptıklarını söylemek isterim. |
| Sola Scriptura |
|
Seni hiçbir şekilde suçlamadım. Ancak konuştuğum insanlar, "Ben şimdi imanlı bir bayanım ve bazen pantolon giyiyorum. Sizin yazdıklarınıza göre bu günah mı" gibi sorular geldi. Bu yüzden yazılanlardan bu tür bir anlam çıkarılabileceği için dikkatli olunmasını istedim. Yazdıklarımın hala daha arkasındayım. Feminizm'in Tanrı'ya isyan olduğuna ben de katılıyorum ama benim bahsettiğim asla feminist olmayan ama Rabbe iman etmiş fakat pantolon giyen bayan kardeşlerle ilgiliydi. Hiçkimse bu kardeşlere erkek giysisi giyiyorsun bu yüzden yanlış yapıyorsun diyemez. Diyenler vicdanı yargılıyor demektir ve buna burada izin veremem. Eğer hala daha Yasanın Tekrarı 22:5 ayetinde diretmek istiyorsanız Yün ve ketenli giysi örneğini hatırlatmak isterim. |
| Sola Scriptura |
|
Sabri kardeş Hayır kildani olduğunu bilmiyordum. Ayrıca kildani olduğunu bilmiş olsam bile bu yüzden böyle bir örnek verdiğimi düşünmen niyetimin kötü olduğu anlamına gelir ki bir Hristiyan her zaman kardeşinin niyetinin iyi olduğunu öncelikli olarak düşünmelidir. Kildaniler hakkında verdiğim örnekte yanıldığımı söylemişsin. İstediğin herhangi bir Old Testament Survey kitabına bak. Benimle birlikte ne kadar çok tarihçinin ve Eski Antlaşma profesörünün yanıldığını görürsün. Eğer hala daha bu bilgiler yanlış diyorsan bu profesörlere de hata yaptıklarını söylemek isterim. |