|
|
tgcn
|
|
|
kbugra
|
|
|
elguca
|
İskoç eteği erkek giysisidir.
Eğer bir İskoç erkeği, geleneksel olarak İskoç kadınının giydiği giysilerden giyseydi o zaman erkekler kadın giysisi giymiş olurdu.
Bu yazdıklarım yalnızca mantıksal çıkarımlardır. Herkesin yapabileceği türden olanlar.
|
elguca kardeşimiz doğru açıklamada bulunmuş fakat ben de bir şeyler eklemek istiyorum. unutmayalımki gerek küpe gerek kıyafet konusunda uygulamalarımızda Rab Mesihi hissedemiyorsak bunda bir sorun olduğunu düşünmeliyiz. yani bir kişi yaptığı işi tam bir imanla yaparsa ne mutlu ona. ama eğer yapmış olduğu işe karşı imanı zayıfsa ya da şüphe duyuyorsa bunu yapamamız gerektiğini pavlusun mektubunda bulabiliriz.
Esenlikle kalın...
|
Şu anda Bende Küpe Takıyorum.Ama İmanımı dinimi vs etkilemiyor ve ben etkiliyecek herhangi bir sebep bulamıyorum ?
|
selmlar tgcn. sanırım ne demek itediğimi tam olarak anla(ya)madınız. ben giydiğimiz giysilerin kıyafetlrin imanımızı etkilyeceğni yazmadım. ben sadece aziz pavlusunda belirttiği gibi yaptığımız herşeyi imanla apmamız gerektiğini söylemeye çalışmıştım. Rabbimiz isa mesih insanı dışarıdan gelenin değil içeriden çıkanın kirleteceğinizlere kutsal kitabımızda belirtmişti. bu konuya gelince b de üp takıyorum. bunu da bi imala yapyorum. size demek istediğim. yaptığınız şeylerde inancınız tam olsun. yani her hangi bir şeyi gerçklştirirken şüpheye düşerseniz bunun siz sorgulamaya düşüreceğini unutmayınız. umarın aydınlatabilmişimdir.
sevgiler Buğra