Hıristiyan olmayan ama iyi olan milyonlarca insan ne olacak? konusu
1039 kez okundu,
6 kez cevaplandı. En son mesaj
LovePeace15 tarafından gönderildi.
Hıristiyan olmayan ama iyi olan milyonlarca insan ne olacak? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

25-12-10, 17:39
Barış1987
Tanrının onları cennetten mahrum edeceğine asla inanmıyorum...
Arkadaşlar çevremizde olsun dünyanın çeşitli yörelerinde
hıristiyan olmayıp başka bir inanca bağlı olup insanlara iyilik eden, iyi niyetli, samimi insanlar milyonlarcadır. Şimdi bu insanlar
Hıristiyan olmadıkları için cennetten mahrum mu kalacaklardır? Lütfen bu konuyu açıklayabilir misiniz? Tanrı bizden daha merhametli olduğuna göre böyle bir şeye izin verebilir mi? Milyonlarca
Hıristiyan olmayan ama iyi olan insanları cennetten mahrum eder mi?
Hıristiyan olmayan ama iyi olan milyonlarca insan ne olacak?
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

25-12-10, 22:19
fundi
Bir insan, ne kadar iyi olmaya calissa da hayatinda mutlaka günah isler. Tanrinin karsisina kendi gücüyle, yüzde yüz akliginda cikabilecek kimse yoktur. Günahsizlik sözkonusu degildir. Sahsi düsüncem su ki: Rab adildir. Her insan özelinde kendine göre bir cenneti ve kendine göre bir cehennemi alacaktir. Ne cennetteki insanlar ayni standart ölcülere sahip olacak, ne de cehennemdekiler ayni standart ölcülerle varolacaklardir.Herbirimi z birbirimizden ayriyken ayni sekilde degerlendirilmemiz ve sonuc almamiz beklenemez. Rab adildir
FORUMA ÜYE OLUN! /

26-12-10, 15:32
merty17
Rab adildir.O sonsuz yaşamı hak etmiş herkese sonsuz yaşamı verecektir.Yani aslında kişiler olarak bunu bilme şansımız pek yok.Rab hepimizi korusun ve bağışlasın.Amin
FORUMA ÜYE OLUN! /

26-12-10, 16:46
karakalem
İsa ona, "Yol, gerçek ve yaşam ben'im" dedi. "Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez". "Çünkü Tanrı dünyayı o kadar çok sevdi ki, biricik Oğlunu verdi. Öyle ki, O'na iman edenlerin hiçbiri mahvolmasın, ama hepsi sonsuz yaşama kavuşsun !
Bu Sözlerin Üstüne Gayrısı Lafı Güzaf Dostlarım ....
FORUMA ÜYE OLUN! /

26-12-10, 22:57
admin1 Ken Block
|
|
Barış1987
|
Tanrının onları cennetten mahrum edeceğine asla inanmıyorum...
Arkadaşlar çevremizde olsun dünyanın çeşitli yörelerinde hıristiyan olmayıp başka bir inanca bağlı olup insanlara iyilik eden, iyi niyetli, samimi insanlar milyonlarcadır. Şimdi bu insanlar Hıristiyan olmadıkları için cennetten mahrum mu kalacaklardır? Lütfen bu konuyu açıklayabilir misiniz? Tanrı bizden daha merhametli olduğuna göre böyle bir şeye izin verebilir mi? Milyonlarca Hıristiyan olmayan ama iyi olan insanları cennetten mahrum eder mi?
|
Düşünceniz yanlıştır. Çünkü bu insanların kendileri kendi özgür iradeleriyle
hristiyan olmamayı seçmektedir, Tanrı onları birşeyden mahrum bırakmamaktadır. İnsanlar kendi seçimlerinin sonucu olarak kendi kendilerini cennetten mahrum bırakmaktadırlar.
"İYİ" olan hiç kimse yoktur, İncil böyle der:
|
|
Alıntı:
|
|
Romalılar 3: 10Yazılmış olduğu gibi: «Doğru olan kimse yok, bir kişi bile yoktur.
|
İnsanların iyilik yapmaları iyi birşeydir, ancak iyilik yapmak cennete gitmek, yani Tanrı ile birlikte sonsuza dek yaşayabilmek için yeterli değildir. Yani hiç bir insan kendi işleri ve çabası ile kurtuluşu hak edemez, bu bedeli ödeyemez, bu ancak iman ve lütuf yoluyla gerçekleşir. İşte
hristiyan inancının dünyadaki diğer tüm inançlardan farkı budur.
BU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.
UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.
Sınav için dua isteği (26 Mayıs)
Facebook profilimiz
FORUMA ÜYE OLUN! /
Hıristiyan olmayan ama iyi olan milyonlarca insan ne olacak? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil