Deidara
Kurtuluş için ikinci bir şans var mı?
Merhaba arkadaşlar.
Benim bir sorum var;VBazı insanlar mesihe iman etmeyecek,peki bunların 2. bir şansı yok mu ? yoksa neden ?
sevgiler.
SELEUKOS_NIKATOR
İsa, ‹‹Yol, gerçek ve yaşam Ben'im›› dedi. ‹‹Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez>> (Yuhanna 14,6)
Bu dünyada iman etmedikten sonra maalesef daha sonra hic bir $anslari olmiyacaktir. Tek yol ISA MESIH'tir!
Selamlar
avo
|
|
Deidara
|
Merhaba arkadaşlar.
Benim bir sorum var;VBazı insanlar mesihe iman etmeyecek,peki bunların 2. bir şansı yok mu ? yoksa neden ?
sevgiler.
|
Nasıl 2.bir şans olabilir ki sevgili Deidara,bedensel olarak bu dünyaya veda ettikten sonra artık süreç bitmiştir.Böyle bir şans yoktur.Sonsuz Yaşama giriş kapısı Mesih İsa'dır.
Rom.3: 24 İnsanlar İsa Mesih'te olan kurtuluşla Tanrı'nın lütfuyla, karşılıksız olarak aklanırlar.
Elç.4: 12 Başka hiç kimsede kurtuluş yoktur. Bu göğün altında insanlara bağışlanmış, bizi kurtarabilecek başka hiçbir ad yoktur."
Kol.1: 13 O bizi karanlığın hükümranlığından kurtarıp sevgili Oğlu'nun egemenliğine aktardı.
Kol.1: 14 O'nda kurtuluşa, günahlarımızın bağışına sahibiz.
İbr.5: 9 Yetkin kılınınca, sözünü dinleyen herkes için sonsuz kurtuluş kaynağı oldu.
İbr.2: 1 Bu nedenle, akıntıya kapılıp sürüklenmemek için işittiklerimizi daha çok önemsemeliyiz.
İbr.2: 2-3 Çünkü melekler aracılığıyla bildirilen söz geçerli olduysa, her suç ve her sözdinlemezlik hak ettiği karşılığı aldıysa, bu denli büyük kurtuluşu görmezlikten gelirsek nasıl kurtulabiliriz?
1.Se.5: 9 Çünkü Tanrı bizi gazaba uğrayalım diye değil, Rabbimiz İsa Mesih aracılığıyla kurtuluşa kavuşalım diye belirledi.
Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi.
Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular.
burcukarahalios
Hangi ikinci sanstan bahsediyorsunuz? olumden sonra daha baska bir sans yok. yani ben ne demek istediginizi pek anlayamadim. Isa'ya iman etmeyen kurtulusa eremez.
MR.CAGE
|
|
burcukarahalios
|
|
Hangi ikinci sanstan bahsediyorsunuz? olumden sonra daha baska bir sans yok. yani ben ne demek istediginizi pek anlayamadim. Isa'ya iman etmeyen kurtulusa eremez.
|
Burcu kardeş haklı.Bence yaşarken bu şansı değerlendirin.Kardeşlerin yazmış olduğu ayetler herşeyi açıklıyor.Rab yüreğinize dokunsun.
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız