Kurtuluş için ikinci bir şans var mı?

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Kurtuluş : Kurtuluş için ikinci bir şans var mı?

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Deidara

Merhaba arkadaşlar.
Benim bir sorum var;VBazı insanlar mesihe iman etmeyecek,peki bunların 2. bir şansı yok mu ? yoksa neden ?
sevgiler.

hristiyanlık
SELEUKOS_NIKATOR

İsa, ‹‹Yol, gerçek ve yaşam Ben'im›› dedi. ‹‹Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez>> (Yuhanna 14,6)

Bu dünyada iman etmedikten sonra maalesef daha sonra hic bir $anslari olmiyacaktir. Tek yol ISA MESIH'tir!

Selamlar

hristiyanlık
avo

Deidara
Merhaba arkadaşlar.
Benim bir sorum var;VBazı insanlar mesihe iman etmeyecek,peki bunların 2. bir şansı yok mu ? yoksa neden ?
sevgiler.

Nasıl 2.bir şans olabilir ki sevgili Deidara,bedensel olarak bu dünyaya veda ettikten sonra artık süreç bitmiştir.Böyle bir şans yoktur.Sonsuz Yaşama giriş kapısı Mesih İsa'dır.

Rom.3: 24 İnsanlar İsa Mesih'te olan kurtuluşla Tanrı'nın lütfuyla, karşılıksız olarak aklanırlar.

Elç.4: 12 Başka hiç kimsede kurtuluş yoktur. Bu göğün altında insanlara bağışlanmış, bizi kurtarabilecek başka hiçbir ad yoktur."

Kol.1: 13 O bizi karanlığın hükümranlığından kurtarıp sevgili Oğlu'nun egemenliğine aktardı.

Kol.1: 14 O'nda kurtuluşa, günahlarımızın bağışına sahibiz.

İbr.5: 9 Yetkin kılınınca, sözünü dinleyen herkes için sonsuz kurtuluş kaynağı oldu.

İbr.2: 1 Bu nedenle, akıntıya kapılıp sürüklenmemek için işittiklerimizi daha çok önemsemeliyiz.

İbr.2: 2-3 Çünkü melekler aracılığıyla bildirilen söz geçerli olduysa, her suç ve her sözdinlemezlik hak ettiği karşılığı aldıysa, bu denli büyük kurtuluşu görmezlikten gelirsek nasıl kurtulabiliriz?

1.Se.5: 9 Çünkü Tanrı bizi gazaba uğrayalım diye değil, Rabbimiz İsa Mesih aracılığıyla kurtuluşa kavuşalım diye belirledi.

Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi.
Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular.

hristiyanlık
burcukarahalios

Hangi ikinci sanstan bahsediyorsunuz? olumden sonra daha baska bir sans yok. yani ben ne demek istediginizi pek anlayamadim. Isa'ya iman etmeyen kurtulusa eremez.

hristiyanlık
MR.CAGE

burcukarahalios
Hangi ikinci sanstan bahsediyorsunuz? olumden sonra daha baska bir sans yok. yani ben ne demek istediginizi pek anlayamadim. Isa'ya iman etmeyen kurtulusa eremez.
Burcu kardeş haklı.Bence yaşarken bu şansı değerlendirin.Kardeşlerin yazmış olduğu ayetler herşeyi açıklıyor.Rab yüreğinize dokunsun.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Kurtuluş için ikinci bir şans var mı? konusuna benzer konular;

ikinci evlilik.. ortodoksluğa mensup bosanmis bi adam baska bi kadina resmi nikah kıyabiliyor peki aynı durumda dini nikah kıyılabiliniyormu

Kurtuluş için Tanrı’nın Seçimi (Carlos Madrigal) Kurtuluş için Tanrı’nın Seçimi (Carlos Madrigal) * Tanrı bütün insanları kurtulmaları amacıyla seçer.<o:p></o:p> * Tanrı ezelden beri Mesih’te gördüklerini Kendisine çeker<o:p></o:p> * Kurtulanları da Oğul’un benzerliğini taşımaları için önceden belirleyip bu hedefe kilitler. <o:p></o:p> Tanrısal ‘seçim’ şartlıdır; ‘önceden belirleme’ ise şartsızdır.<o:p></o:p> <o:p></o:p> Bir söylentiye göre Tanrı cehennemi ağzına kadar insanlarla doldurmak için yaratmıştır... Ne var ki İncil, cehennem insanlar için değil, Şeytan ve onunla beraber Tanrı’ya başkaldıran melekler için yaratıldı der:

Mesih İsa'nın ikinci gelişi <sup> MESİH İSA’NIN İKİNCİ GELİŞİ</sup> I. Bölüm: Mesih’in ikinci gelişi üzerinde niçin düşünürüz? Mesih’in ikinci gelişi tek tek her bir Hristiyan için ne ifade ediyor? 1. Tanrı’nın halkı ile birlikte olma vaadi

Isa Mesih'in Ikinci gelisi Isa Mesh'in Ikinci gelisi imanlilarin Tanri'nin her seyi kontrol altinda tuttugu ve vaadlerini peygamberliklerini yerine getirmesi konusundaki umididir. Isa bu dunyaya ilk gelisinde peygamberligi edildigi gibi Betlehem de bir ahirda geldi. Isa Mesih'e ait dogumu, yasami, ogretileri, olumu ve dirilisi ile ilgili bir cok peygamberligi yerine getirdi. Ancak Mesih'e ait daha bir cok peygamberlikler bulunmaktadir ki bunlar henuz yerine gelmemistir. Mesih'in ikinci gelisi iste geri kalan bu peygamberlikleri yerine getirecektir. Ilk gelisinde Isa elemler ceken bir hizmetkardi. Ikinci gelisinde Isa Mesih zaferler kazanacak olan bir Kral olacaktir. Ilk gelisinde Isa en mutavazi sartlarda dunya geldi. Ikinci gelisinde Isa yaninda Goksel ordularla...

Mesih İsa nın ikinci gelişi. Mesih İsa nın ilk gelişi önce den haber verildiği gibi nasıl gerçekleştiyse.İkinci gelişi de birgün tamamlanacaktır. 1.Peygamberlerin Önce den söyledikleri: Daniel 7:13 "Gece görümlerimde insanoğlu na benzer birinin göğün bulutlarıyla geldiğini gördüm." 2.Mesih İsa nın söylediği: "İnsanoğlu kendi görkemi içinde bütün melekleriyle birlikte gelince,görkemli tahtına oturacak." 3.Pavlus un söylediği: 1.Timoteos 6:14"Mesih İsa nın huzurun da sana buyuruyorum:RAB bimiz İsa Mesih in gelişine dek Tanrı buyruğunu lekesiz ve kusursuz olarak koru."

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Kurtuluş : Kurtuluş için ikinci bir şans var mı?

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler