Emre-istanbul
Sizler için Müslümanlar kıyametten sonra ne olacak?
rabbin kararları adildir orada kimsenin görmediği bir adalatte yargılama şekli olacaktır buna canı gönülden inanıyorum.
Müslümanların durumuna gelince,her gayri mesihi inançta olan için neler geçerli ise onlar geçerlidir.Müjdede yazılı olduğu üzere İsa Mesih'i rab ve tanrı oğlu olarak kabul etmeyen her ruh şeytandandır.Sahte bir peygamberin peşinden gidilmiştir ve de bu sahte peygamberin öğretisi kendilerini yıkıma götürecektir.
Tabi ki de Mesih i ve müjdeyi duymamış ya da tanıma fırsatı olmamış kişilere gelince,onlarda yasaya göre yargılanacaktır.
İsa Mesih'in şanlı ve görkemli inişini gören ve o günde ağlayanlardan değil gülenlerden olmamız dileği ile.
İsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6
tractatus
merhabalar.
yazılanların bir kısmını okudum.daha önce başka bir forumda da,müslüman olmayanlar cennete gidermi diye bir başlık vardı.onlar kesinlikle gitmeyeceğini yazmışlardı.sizin inancınızda da benzer olarak ( yanlış anlamadıysam ) gitmeyeceği yazılıyor.
ama şöylede bir gerçek var.hiç bir insan ,hangi dine inanırsa inansın,en son yapacağı şeylerden biri kendi inancından şüphe etmek,ondan dolayıdırki din değiştiren çok fazla insan yok.( bu benim yorumum).
Yönetim Notu: Bazı ne olacağı belirtilmeyen hristiyanlarla yapılan evlilikler hariç müslümanlar KESİNLİKLE kurtulmayacaklardır.
tractatus
Müslümanlar kurtulamayacak.O zaman bu dünyadaki yaşantılarınında, müslüman oldukları sürece bir kıymeti yok,zaten cehenneme gidecekler anlamını çıkardım.
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler