Sizler için Müslümanlar kıyametten sonra ne olacak? - Sayfa 6

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Kurtuluş : Sizler için Müslümanlar kıyametten sonra ne olacak? - Sayfa 6

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Emre-istanbul

Sizler için Müslümanlar kıyametten sonra ne olacak?

rabbin kararları adildir orada kimsenin görmediği bir adalatte yargılama şekli olacaktır buna canı gönülden inanıyorum.

Müslümanların durumuna gelince,her gayri mesihi inançta olan için neler geçerli ise onlar geçerlidir.Müjdede yazılı olduğu üzere İsa Mesih'i rab ve tanrı oğlu olarak kabul etmeyen her ruh şeytandandır.Sahte bir peygamberin peşinden gidilmiştir ve de bu sahte peygamberin öğretisi kendilerini yıkıma götürecektir.

Tabi ki de Mesih i ve müjdeyi duymamış ya da tanıma fırsatı olmamış kişilere gelince,onlarda yasaya göre yargılanacaktır.

İsa Mesih'in şanlı ve görkemli inişini gören ve o günde ağlayanlardan değil gülenlerden olmamız dileği ile.

İsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6

hristiyanlık
tractatus

merhabalar.

yazılanların bir kısmını okudum.daha önce başka bir forumda da,müslüman olmayanlar cennete gidermi diye bir başlık vardı.onlar kesinlikle gitmeyeceğini yazmışlardı.sizin inancınızda da benzer olarak ( yanlış anlamadıysam ) gitmeyeceği yazılıyor.

ama şöylede bir gerçek var.hiç bir insan ,hangi dine inanırsa inansın,en son yapacağı şeylerden biri kendi inancından şüphe etmek,ondan dolayıdırki din değiştiren çok fazla insan yok.( bu benim yorumum).

Yönetim Notu: Bazı ne olacağı belirtilmeyen hristiyanlarla yapılan evlilikler hariç müslümanlar KESİNLİKLE kurtulmayacaklardır.

hristiyanlık
tractatus

Müslümanlar kurtulamayacak.O zaman bu dünyadaki yaşantılarınında, müslüman oldukları sürece bir kıymeti yok,zaten cehenneme gidecekler anlamını çıkardım.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Sizler için Müslümanlar kıyametten sonra ne olacak? konusuna benzer konular;

Çocuklar veya vaftiz olacak kişiler için Hristiyan isimleri Doğacak çocuklarımıza verilebilecek,Türkçe ile uyumlu güzel Hristiyan isimleri: (Not:Bu isimler orijinallerinin Türkçe'ye uydurulmuş halleridir*) Anjelika Ada Adela/Adelina

Ölümden sonra bebeklere ne olacak ? Hassas bir konu Tamamen tanrının tasarrufunda olan bir konu Bebekler doğal ve en iyi şekilde yaratılmışdır,Ancak büyüdükçe çevresinden öğrendikleri ile kişiliği oluşur.Bir yandan vicdan öte yandan öğrendikleri ile vicdanlarıyla uyumlu yada ters yönde yaşarlar.Sonuçta kendine ve topluma yararlı yada zararlı olurlar.Ancak bu kişi hep aynı toplumdamı kalacak yada daha iyi yada daha kötü toplumamı gidecek, ve değişecekmidir,Rab bilir.Çünkü bizler geleceği bilemeyiz,sadece tahmin ederiz. Baba'nın gazabına uğramış şehirlerde bebeklerde ölüyor.İşte burda bir durmamız lazım.Bebek Baba'dan kopmuşluğumuzun cezası ile doğar.Ama henüz ekstra günah işlemişdir.On emre ters düşecek bir hareketi henüz yoktur.(Hayal dünyasında ve rüyalarında neler...

Beni ikna et hristiyan olayım diyen müslümanlar için Bizler bazı misyonerler gibi sokağa çıkıp tartışarak ikna etmeye çalışmıyoruz, bizler İncil'e göre hareket etmeye çalışıyoruz. Bu tür kişilerin okuması gereken yazı şudur: http://www.hristiyanforum.com/forum/showthread.php?t=179 Ayrıca yazısından şu paragrafı da alıntılıyorum:

1000 yıllık krallıktan sonra ne olacak? öncelikle Rab İsa mesihin lütfu üzerinize olsun kardeşlerim.. aklıma bir soru takıldı ölümden ve yargılamadan sonra 1000 yılık bir mesih krallığından söz ediliyor peki bu bin yıldan sonra ne olacak? saygılarımla...

Bundan sonra ne olacak? T.C. yıllarca yurt dışında kötü bir imajla tanınacak. Yurt dışındaki müslüman Türklere katil gözüyle bakılacak. Yurt dışındaki her faaliyetimiz şüphe ile karşılanacak, hep bu katliamın gölgesi olacak. İslamiyet eskisinden daha da kötü bilinmeye devam edecek. İslamiyet'te din değiştirenlere karşı hoşgörü değil "katli vaciptir" kabulunun var olduğu bilinecek. Yurt dışındaki bir çok kilise, misyon kuruluşu ellerine imkan geçtiğinde veya kendilerine sorulduğunda Türkiye aleyhine oy verecekler. Birçok organizasyon Türkiye'yi kınayacak. Müslümanlığı reddedip, Hristiyanlığa geçen Hristiyan Türkler daha çok bilinecek. Ev kiliseleri daha çok dikkat çekecek Zirve Yayıncılık, Bedava İncil gönderen kurumlar daha çok araştırılacak, bilinecek

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Kurtuluş : 6- Sizler için Müslümanlar kıyametten sonra ne olacak? - Sayfa 6

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler