Tanrı kurtuluşa erecekleri kişileri neye göre belirler? konusu
1624 kez okundu,
12 kez cevaplandı. En son mesaj
yengec1453 tarafından gönderildi.
Tanrı kurtuluşa erecekleri kişileri neye göre belirler? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>

23-02-09, 01:50
yengec1453
bir kişinin
hristiyan olmasını tanrı belirler.
kimse kaybedenlerden olmak istemez ve kurtuluşa erecek kişileri tanrı belirler.
ben müslümanım.
peki tanrı neden diğer arkadaşlara yol gösterdiği gibi kaybedenlerden olmaktan çok korkan ve doğrularla yaşamayı isteyen birisi olduğum halde bana da yol göstermiyor. neden beni kendinden uzak tutuyor neden sürekli dua ettiğim halde bana doğrularını hissettirip yaşamama izin vermiyor?
Tanrı kurtuluşa erecekleri kişileri neye göre belirler?
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

23-02-09, 07:09
Yeni.bir.kullanıcı
|
|
yengec1453
|
bir kişinin hristiyan olmasını tanrı belirler.
ben müslümanım.
peki tanrı neden diğer arkadaşlara yol gösterdiği gibi kaybedenlerden olmaktan çok korkan ve doğrularla yaşamayı isteyen birisi olduğum halde bana da yol göstermiyor. neden beni kendinden uzak tutuyor neden sürekli dua ettiğim halde bana doğrularını hissettirip yaşamama izin vermiyor?
|
Burada bulunmanız bile bir kurtuluş müjdesidir.. Çok açık değilmi ?
Bence bu siteye girmenizin nedeni merakınız degil, Kutsal Ruh'un kulağınıza fısıldamasıyla ilgilidir :)
Temel kavramlardan okumaya başlayarak kurtuluşa yaklaşabilirsiniz kanımca..illa somut birşeylermi bekliyorsunuz ?

Gelin ışıklarını erkek kadın butun insanlara dağıtıyor..
Farkına varın sevgisinin..
Ve onunla ebedi bir mutluluk sarhoşluğu içinde sevişin..
Ve kendinizden geçin..
"O" içinizde !

FORUMA ÜYE OLUN! /

23-02-09, 13:32
protestanmoderator3
|
|
yengec1453
|
ben müslümanım.
|
Herşeyin doğrusunu Tanrı bilir fakat.Şu son sözleriniz bile Tanrı'nın sizi çağırmış olduğunu gösteriyor bence.
Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır.
(Matta 7:7)
FORUMA ÜYE OLUN! /

23-02-09, 14:17
MR.CAGE
|
|
yengec1453
|
ben müslümanım.
|
Selam.Bu foruma kayıt olarak ve araştırarak zaten yücelerin yücesi YHVH sizi belirlemiş.Bir arayış içinde olduğunuz yazdıklarınızdan anlaşılıyr.İnanın bana bu forumda kaldığınız sürece ve araştırıp dua ettiğiniz sürece kurtuluşa ereceksiniz.
''Ben size şunu söyleyeyim:Dileyin size verilecek;arayın bulacaksınız;kapıyı çalın size açılacaktır.Çünkü her dileyen alır,arayan bulur,kapı çalana açılır.''(Luka 11:9-10)
FORUMA ÜYE OLUN! /

24-02-09, 02:47
yengec1453
arkadaşlarım cevaplarınız için tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum.
fakat benim inancımla ilgili şöyle bi durum var. ben müslüman olmaktan şikayetçi değilim yani her ne kadar tek tanrı inancımız ortak olsada aynı tanrıya inanmıyoruz ve benim inandığım Allah bana yetiyor yani O'nunla çok güzel şeyler yaşıyorum. sizin
hristiyanlıkta bulduğunuzu ben islamiyette buldum.
lütfen şimdi yazıcaklarımdan dolayı benim ukala olduğumu düşünmeyin sadece net olmak ve öğrenmek istiyorum.
fakat diyorum ki şu an
incile göre kaybedenlerdenim. ama olumlu tüm insani duyguları olabidiğince üst noktada yaşayıp savunurum. olumsuzluklarıysa şeytana inat yok ederim. kişilik çatışmasına girmem. yani beni tanıyan
hristiyan arkadaşlarım sen tam bi haristiyansın bi de inansan derler. ama işte islamiyettede aynı sevgi savunması var.
şimdi diyorum ki tanrı neden benim müslümanlıkta huzur bulmamı tercih ediyorum neden rüyalarımda islami kurtuluş yolu gösteriyor. neden dua ettiğimde kalbimdeki Allah inancı git gide artıyor. neden ey kübra gerçek o değil benim demiyor???
FORUMA ÜYE OLUN! /
Tanrı kurtuluşa erecekleri kişileri neye göre belirler? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil